19

Анонимен

преди 5 години

казусът е често съдебен и опитът на тези бивши царедворци да го превърнат в политически и да занимават посланници с него е направо жалък

18

Кьорсуфра

преди 5 години

Vsi4ki tia 20 triabva da badat sadeni sa prisvaiavane na darjavni pari I predatelstvo.Ne samo na glavi4kata ami I tiahnite Imoti triabva da badat odarjeveni.Samo togava 6te vastarjestvuva pravdata.

17

Анонимен

преди 5 години

Крадлив дедо е цар, колкото цар Киро!

16

Анонимен

преди 5 години

Симеон не успя да се сближи с народа. Остана като придатък сложен от някого, някъде, за да продължи и увеличи без божната корупция. Опитват се да му при пишат влизането ни в ЕС, но това са фантасмагории.

15

Циник

преди 5 години

Тази "комитова завера" изкраде толкова пари за 800 дни, че може - направо - да ги купи ... и да ги подари на мумията от груфтата за 128ия му рожден ден!Мумията - така се е спиртосала, че забраввя да пукяса!

14

Ким Че Ун

преди 5 години

Държавата да си вземе всичко и да го изгони от България като *** котка . Наследникът на кобургите дето ни натресоха три национални катастрофи с над 700 хиляди убити и 60 хиляди кв км отнети територии няма право на нищо .Не стига това ами и изсече и горите на имотите който му бяха върнати незаконно ,даже разпродаде и колекцията от ордени на дядо си и баща си за да има какво да плюска и за комар .Е това е той царят мошенник и комарджия и пияница .

13

Анонимен

преди 5 години

"Решихме да се борим докрай, за да може Н.В. цар Симеон II - последният жив български цар..."Не е цар и никога не е бил, не е и българин! Баси наглите са тия...

12

Анонимен

преди 5 години

до7.Едно е да се роди. Друго е да ПО СТРОЙ. РЕЗИДЕНЦИЯТА Е НАПРАВЕНА С ПАРИ ОТ ДЕДОТО НА Цар Симеон ||. ЦАР Фердинант..Както си взех нивите и къщата отнета от БКП. ТАКА И ИМОТА Е НА ЦАРА

11

Циник

преди 5 години

Милен Велчев - биволското окоНики Василев - гномаСоломон Паси - жидаВсе б.клуци - грабили милиони покрай гнъсния алкохолик!На тайно събиране - няма ли кой да ги пребие с камъни?

10

Българин

преди 5 години

Ако беше като баща си поне малко, да милее за България, щеше да я е излекувал до сега от престъпниците и мафията! И тогава казуса за имотите му нямаше да е на дневен ред. Но този индивид безподобен беше в управлението (едно от силно крадящите) и не направи нищо за народа освен да си вземе горите и дворците! А също и да вкара тиквата във властта! Никакви имоти за този псевдо цар!!! Мафия си имаме достанъчно!!!

9

д-р Щонов

преди 5 години

Тия които са се събрали на сбирката, вкупом да отидат до БНТ и да искат от архива едно интервю от 1990 год с дедо Мони на Кеворкян правено в Мадрид.Та в това интервю на зададен му въпрос -има ли претенции към България и ще си търси ли някакви имоти тук дедодо заявава-Какво говорите никога това е родината ми нещо подобно беше, но беше твърдо против да си търси имоти тук.Та да му го пуснат интервюто и да го питат аджеба кога е бил искрен тогава или сега М ?

8

Анонимен

преди 5 години

До6.И каде е държавата след 1944г. ИМА САМО ПАРТИИ С ПОЛИТИКА. КАК СЕ РАЗБИРА ИМА ДЪРЖАВА?

7

бай х

преди 5 години

То и на бай Тошо сина може да е роден и израснал в някоя резиденция .. НО това не го прави наследник на държавните резиденции

6

българин

преди 5 години

Държавата да не отстъпва в никакъв случай ! След като плаче , че е останал без собственост , дайте му един двустаен в Люлин и точка !

5

Анонимен

преди 5 години

Е, все отбрани люде са присъствали на сбирката.

4

ined

преди 5 години

Царисти = крадци

3

я па тия

преди 5 години

Я пак-Последния жив български цар я па тия ! Ми той дедо Мони НЕ е коронован бре , какъв цар ???!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Е нали нямал нотариален акт.То по тая логика че навремето някакъв негов роднина бил цар дайте да му препишат на негово име цялата държава.А и нали знаете кво ще направи?Ще продаде всичко и го пропие или изиграе на комар.После ще пише мемоари как комуностите са му взели всичко.

1

ДАЙ БОЖЕ

преди 5 години

ДЕЦАТА ВИ ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО ДАЙ БОЖЕ КОЛКОТО ПОМОГНАХТЕ НА БЪЛГАРИЯ ТОЛКОВА ДА ВИ ПОМОГНЕ ГОСПОД НА ДЕЦАТА ВИ ДАЙ БОЖА