60

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са в шок и не знаят какво да правят, за да замажат гафа от разкритието, че са мафията в България. Любимец - Митьо Очите.Пуснаха червените *** да пишат всякакви глупости, опитвайки се да изместят темите. Това буди само смях и подигравки, защото всички знаем кои са и какви са. Отдавна никой не им вяра, но те си пишат едно и също като някакви латерни. Толкова сте жалки и долни всички от БКП/БСП, заедно с вашата бандитска мафия. Има надежда скоро да се стопи електоратът ви.

59

Анонимен

преди 5 години

госпожо Фандъкова не ви ли е срам?Покажете ми едно единствено нещо което сте направили качествено?

58

Анонимен

преди 5 години

аз ви давам пътища, магистрали като слънце ... къде го тоя да обясни

57

Анонимен

преди 5 години

Трейс онтово ви изтрейсва,*** така е като корупцията е ниво Африка,то и стандарта.

56

Анонимен

преди 5 години

ФИРМАТА-УБИЕЦ НА ГЕРБ НАВСЯКЪДЕ РАБОТИ НЕКАДЪРНО, ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ.

55

Анонимен

преди 5 години

Да, направо на море. Абе, вие имате ли акъл с такава дребнавост. И какво като има локви?

54

До чиновник

преди 5 години

Снимката е направена 3-4 часа след като валя дъжд, а не докато вали... Но дори и докато вали, при изградена канализация, а в района има такава, водата по пътното платно трябва да се отича, а не да образува локви. Застоялата вода говори за неравности на чисто новия асфалт или за запушена канализационна шахта. Но явно чиновниците изобщо не са наясно със спецификите. Кой ги е избирал и назначавал? И те са за смяна.

53

до чиновник

преди 5 години

Аз като гледам на снимката не локви,ами направо на езерце го мяза. Още малко някой шаран ще вземе да се завъди,как беше писал един преди мен попови лъжички и жаби ще скачат. Не виждаш ли,че жълтият цвят на линията още от първия дъжд вече се е изтрил? Зимата и снегове ще паднат.Шосето не е да се ползва само за 1 месец и после пролетта пак ремонт.

52

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 5 години

БОЙКО БОРИСОВ е невинен!

51

Анонимен

преди 5 години

Не знам колко може Трейс но като ти обяват че подкупа е 50% а ти се оправяй с останалото не Трейс ами и най-добрата немска компания да дойде ще е все тая.На Щрабак им падна покрива на летището. Що ли???Аааа, щот ме могат да строят и са некадърници....да ама НЕ!!!Корумпираното Борисово управление, ТОВА е причината.Но нали *** е *** и все не е разбрал.Малък но за сметка на това мнооого *** народ.

50

Анонимен

преди 5 години

Не бе, не Трейс.Дайте ремонта на Пеевски и Цоло Вутов.Първият за да има кинти за жълтурниците с които ви облъчва а втория за да има синчето в Куршевел за шампанско-бани и Шушана.

49

Анонимен

преди 5 години

Важното е парите да се усвоени и да е гарантирано ежегодишно ремонтиране и занапред! Трей са царе. Окъкаха половин София и има хлаб за крадене за десетилетия напред!

48

Анонимен

преди 5 години

явно тази фирма толкова си може. Жалко, че шефът е професор и учи студентите и те толкова да могат!

47

Анонимен

преди 5 години

кметицата и тя е под шефството на батето.... квото каже ооо великий това става

46

месара

преди 5 години

да спасим София (а и цяла България) от такива "спасители", дето пищят за всяка капка и листо, опитвайки се да привличат внимание, и да поднасят апокалиптична информация!

45

Анонимен

преди 5 години

Винету уволнява министри, но фирма Трейс не се пипа.Иначе голям пич го раздава.Но...матряла си го иска.

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Клин клин избива. Мутрите от Трейс викаш са добри, те поне някъв асфалт правят...

43

до шматка

преди 5 години

Ами виждал съм и немски асфалт и да мога да преценя когато е третокачествен.Този дето го наливат в София е от най-лошото качество.Цариградско шосе е правено с най-лошият вид асфалт. Затова се ремонтира и толкова пъти подред,няколко години все асфалт наливат. Не съм писал,че разбирам от всичко. Не знам защо така си го изтълкувал.

42

tgur

преди 5 години

Okolovrastno - neveroiatnoto krastovishte na 3 niva. Rajdivi stalbove za osvetlenie - wonderful. API e priela obekta.

41

Анонимен

преди 5 години

Кметицата е изпуснала юздите и е нещо страшно!