18

Пипи

преди 5 години

Присъдата е ужасно елементарни - няма убийство изобщо. Връзва го по негово желания и ТОЙ не успява да се освободи и се самозадушава. Какво убийство??? Просто следователите и съдиите са надушили, че могат да изкопчат пари от тази и затова я трашмолиха по арести и затвори. Сега да си плащат.

17

Анонимен

преди 5 години

Tя ли ще ги дава за циркаджилъците с които ни занимава?Какво стана с главния свидетел Киро Варовика? Да не си е променил показанията, ако си е спомнил повече неша от това какво е сънувал?

16

Анонимен

преди 5 години

Ще получи обезщетение на Куков ден.Лежала е ареста от 15 и август 2016г до 23 октомври 2017г,когато е осъдена на първа инстанция.Това са година и два месеца,а законът позволява да е в ареста до година и шест месеца.

15

бамааму!

преди 5 години

!.Извършва убийство 2.Има мотив-да наследи парите на партньора си , който иска развод 3. Предлага подкуп на полицай ,за да прикрие следи .И всичко това е стига на българския съд ,за даде ефективна присъда за предумишлено убийство ???

14

Баце Гунчо

преди 5 години

13 коментара под мене и всичките на юристи. По по принцип вината е на този който е писал статията. Много хаотично и объркано. Идеята е, че системата е мудна и прекалено дълго се чака в ареста или затвора за обвинение.За това държавата България губи делата в Страсбург.

13

Анонимен

преди 5 години

Значи от тоя адвокат разбирам, че когато полицая твърди, че му се предлага подкуп - не бива да му се вярва, защото няма свидетели освен самата жертва на подкуп. Но когато жертва на убийство казва "Стегни ги повече", трябва да му се вярва, защото единствения свидетел е убития...Честно, до там ли е паднала адвокатската професия?

12

Анонимен

преди 5 години

На данакоплатец нищо не му излиза. Тя даржавата вече ми ги взе парите и малку вероятно да ми върне нещо... Аз па затуй и да данак я платя я не

11

Йово

преди 5 години

Те тая да я изръгам !!!

10

Вальо

преди 5 години

На адв. Петър Чалъмов,само чалъмите му са големи,иначе е айрян без мляко.

9

Анонимен

преди 5 години

до 4Смешен, чети: В нощта на 14 срещу 15 август 2016 година подсъдимата връзва мъжа си със свински опашки и така го удушава.Това е убийство по непредпазливост според теб?Я пак!

8

Анонимен

преди 5 години

ДА ПРИЕМЕМ , ЧЕ Е НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО!!!!ТЕЗИ ИСКАТ УСЛОВНА ПРИСЪДА!!!!-------------ЗНАЧИ ЗА ВСИЧКИ ШОФЬОРИ УБИЛИ НА ПЪТЯ ДА ДАВАНЕ УСЛОВНИ :D НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!ПРАВИЛНО Е В АРЕСТА! ЛОШОТО Е, ЧЕ Е САМО ТЯ ЕДИН КУП ЗА НЕПРЕДУМИШЛЕНО НЕ СА В АРЕСТА!

7

Е нямаме си държава

преди 5 години

Каква е тая поредна подигравка - днеска пускат Арабаджиев, Мейзерката ще съди. Що за некадърни и продажни съдии и прокурори имаме. Само за подку 30 бона трябва да лежи 5 години! Абе бай Б.Б. пусни им Шоушенк да видят как е в правова държава... или и ти не си го гледал.

6

Loyko

преди 5 години

Ubijstvo niama...ima Ganjovski babaitlak.Absolutno nevinna e...i tova go znajat vsichki.Tia nasila nikogo ne e vrazvala...

5

Анонимен

преди 5 години

Нейното правилно обвинение е или убийство по непредпазливост, или асистирано самоубийство. И да, със сигурност ще получи обезщетение понеже делото се води безумно под натиска на сестрата на нацепения батка, която е общински съветник. После като има сърдити към нея се обръщайте.

4

до 1

преди 5 години

Ако беше вложил малко мисъл, щеше да разбереш, че е обвинена в убийство по непредпазливост, а не в умишлено убийство. Разликата е съществена, включително в предвиденото наказание.

3

lol

преди 5 години

веднага да я пуснете. в българия престъпност няма. има само арестуване и после пуснати.

2

Айде стига

преди 5 години

Остана още един убиец да осъди държавата.... аман от такива наглеци!

1

Анонимен

преди 5 години

4 години затвор за умишлено убийство? Няма такава държава.