230

БИВШ ГЕРБЕР

преди 5 години

ГЕРБ е партия в която просперират наглите интересчии. Това е философията на тази групировка, наподобяваща мафията. Докато Бойко и Цецко купуват къщи и апартаменти, електоралните единици се радват на малкото открадати "трохи"Там няма да откриете мислещи и отговорни хора, а само нереализирани и умствено ограничени ***!Повярвайте ми ,така е!

229

ТИКВУН ВИНЕТУВСКИЙ

преди 5 години

Само лаик и глупец може да вярва, че Бойко управлява сам!!Той е тотална кукла на конци! Безкритичен към Пеевски и импотентен като държавник..юИзлезте на улицата и се убедете, никой не прилага и не спазва законите, всичко се плаща в КЕШ!МАФИОТСКА ДЪРЖАВА, ТОВА Е ЦЕЛТА НА ГЕРБ!

228

шах мат

преди 5 години

той е умен; знае колко 2+2 и даже ако размени на двойките местата, пак казва че е 6той има интелект; на интелекта за му завижда всеки интернеттой е разумен: раз умен два умен и за тва е разументой има заложби: уловен е как рисува по време на заседаниата в Министерския съвет на лист с квадратчете през едно ги праи черни и шепне мат

227

Анонимен

преди 5 години

И сега ще чака бурята да отмине, а Трейс ще продължат да правят "качествени ремонти.....щото нали в Бг всяко чудо за три дни.....

226

Анонимен

преди 5 години

Бойче... на следващите избори отново ще те изберем...Мачкай червените чyкyндури наред...

225

No comment

преди 5 години

Протестите срещу правителството ще се водят от Митьо Дзъркела и Мишо Шамара.Кьорнелия,Джоган и Мрестан ще ги благословят!

224

Уууу!

преди 5 години

''Винету оставка дава индианцитее реват!И ето иииидва шифрограмата...''

223

Анонимен

преди 5 години

А за протестите, които се организират този месец, продажните новинарски сайтове удобно си премълчават

222

1 и 2

преди 5 години

До ТИКВУН ВИНЕТУВСКИЙТе си делкат бе, баце! Май не си в час!

221

extremist

преди 5 години

Хората, които отстраняваме, са кадри, допринесли много- КАТО МИШО БИРАТА НАЛИ ТИКВА; ВИДЕН КАДЪР ДОПРИНЕСЪЛ МНОГО И ТИ ГО ОТСТРАНИ, ДА СИ ПОЧИВА В МИР А

220

Щирлиц

преди 5 години

Публично харакири си направете,другари герберасти.

219

Анонимен

преди 5 години

СИРАКА !!! Сам станал ,кмет, премиер ,генерал ,а а ! Нямало кой до го учи ,Затова греши . СИРАЧЕТО !!!!

218

Анонимен

преди 5 години

Много станаха грешките Бойко или кражбите на ГЕРБ вътрешната ви политика е 0!!!

217

azbeaz

преди 5 години

Ние сами допуснахме тези хора да са недосегаеми! Да разполагат с данъците ни и да определят мизерните заплати и пенсии. Да ни тъпчат с високи цени, некачествена инфраструктура и нагло поведение, да се молим за битови услуги, които ни се полагат. Да има открито олигархия, да ни е страх от Мвр което трябва да ни защитава и да се молим някой да си свърши работата откъм държавен контрол! Няма на кой да се сърдим!

216

Анонимен

преди 5 години

Познаваш Пашата и Иво Камеов и имаш снимки с Карамански? Не допускам грешка ,нали ?

215

valeri

преди 5 години

оф, тези няма ли да си ходят вече бе?!?!? Не им ли омръзна? Направо я закопаха тая държава! Толкова е жалка картината в тая държава че се чудя били сме на 36 място по стандарт на живот. Сега сме на 100 и не знам кое бях чел. Ми още 10 години като тези и ще сме на 170то сигурно!!! То даже в някви измислени държави е по-добре!

214

Ха-ха

преди 5 години

Балонът Герб губи налягане и Баце изхвърля баласта...

213

безпартиен

преди 5 години

Българинът е свикнал да се скатава,снишава и работи сериозно само ако знае,че за калпава работа ще плаща с лични средства!А иначе проблемът е в т.нар."политическа отговорност" която си е чисто и просто липса на отговорност!За "наказание" от министри ще станат депутати и след като им изтече мандата дипломати в многото посолства по света.Така беше до сега и не вярвам да се промени и в бъдеще.

212

Анонимен

преди 5 години

Единствената грешка е с платените канали боико срамота е веднъж плащаме данък веднъж плащам пакет и веднъж само за отделни канали никои не сезира сем защо мълчим

211

Един от Северозапада

преди 5 години

До Аз"Оставката е най-лесния и безобиден изход за тези. Трябва да си понесат възмездието за провалените 10 години. Международен съд , защото нашия не струва и всекиму по "заслуги""---За сега е още удобен на новите ни "началници" от Брюксел и Вашингтон.Държат го яко за макарите, и не смее да мръдне. А е мръднал, и не слуша-А е мръднал-а я протестери, я майданче, и пак марионетка начело.Няма да допуснат такъв, като Орбан.