9

бай Иван

преди 5 години

Другари измислени бизнесмени,от мен да знаете.С държавата "хазарт" не се играе.Безплатен обяд няма.Идва момент,когато ще преядете на кьор софра и сервитьорът да ви иска сметката.За сега сервитьорът е Цацаров,но той калкулира през пет маси.Ще дойде друг,който няма да пропуска!

8

Sefa

преди 5 години

Що хора плакаха от тоя комунист не е за вярване.Аз лично знам за много строители на които не платиха и мутрите му ги шамарасоха пред очите ми.Тоя е за бесилото направо.

7

Анонимен

преди 5 години

Нещо не са отчислили както трябва след лапането покрай европредседателството. Дава им се знак и шанс да платят...

6

Анонимен

преди 5 години

Живеем извън България и дъщеря ми, коато е само на 1/2 българче, вече 2-3 пъти стана ме пита - Тати, ти нали си истински българин, защо имаш коса? муахаха

5

Анонимен

преди 5 години

Стари комунистически фамилии, комунистически отрочета ... това са новите "бизнесмени" на България.Бащите им затова избиваха хора с лопати след 44-та година ... за да може Ветко и метко да има хотели сега.Всичко в името на народа разбира се !

4

Анонимен

преди 5 години

До станата и народен съд 2!

3

Бургазлия .

преди 5 години

Те най сетне се сетиха да проверяват бизнеса на фамилия Арабаджиеви но до кога ще има чадър насвата им Карнобатския винен Бос Миню бандита които ЗАЕДНО СЪС ЗАДЪРЖАНИЯ ЗЪРНЕН БОС бЕНЧО ПОДЕЛЯТ Карнобатсата община .

2

Kiki

преди 5 години

Хубаво да ги разследват

1

Пеци Къцамун

преди 5 години

Вълчо, щом го викат да открива заведения, сигурно пращи от интелект също кат' татка си.