118

lidis

преди 16 години

Nie sme unikalen model na darzavno upravlenie v sveta.Tova e fakt.U vsyaka darzava ima mafia-a nasata mafia si ima darzava i PARLAMENTA e neina sobstvenost.Normalno e da se garmyat mafiotite.Sram me e da 4eta presata ni -vseki den ubiistva na mutri inisto drugo...po zertvi sme sled IRAK-i mai po prostotia na upravlenie.Kakvo se e zakotvil toya 4erven korumpiran parlament?I DO KOGA?

117

Ганчо

преди 16 години

Как така става, че един го гръмват а той горкия имал "само" 250 милиона, втори гръмват а той милият имал "само" 20 фирми ?Не са ли слушали какво казва българина: "хубаво е да имаш пари, но е смъртоносно да имаш много пари" !!!

116

EMPERIOR

преди 16 години

Манол държеше дискотека Никея в Надежда която отдаваше под наем за 1500 долара. Никога не е била печеливша и често си сменяше наемателите. След случая с дискотека Индиго затвориха много заведения и бат ви Бойко измисли една глупост -всички дискотеки да имат по три входа (да могат да се претрепват по повече деца разбира се.) На Манол дискотеката не я затвориха по обясними причини. Това си му е бизнес и узаконяването и като такава правеше невъзможно да се печели и затова никой не го закачаше. Все пак жена му Весела е с ранг на министър, а на министрите роднините не се закачат. Дет се казва -Гарван гарвану око не вади.При това смесване на мутрите, властта и полицейските рекетьори все някой обикновен човек трябва да изгори. Само по себе си е показателно че Манол е в тези среди омешан с *** до устата и е логично че работата е станала за пари и отмъщение. Това че е нямал охрана (а и за кво ли му е на селянина) не означава че може да не го убият ако има такава. Един Илия Павлов при 6 човека бодигардове тренирани го застреляха като пиле та тоя ли ? Васко Илиев също. Показателен е факта че когото държавата и полицията нарочат за убиване нищо не може да го спаси. Явно са решили съвсем да изчистят страната от подземния свят и се задава един по нов вид мафия-правителствената (родата на управляващите която не търпи конкуренция). Автогарата на Софиянски, Софарма- също на Софиянски, Магазин МОЛ на Бат Бойко и други такива "правителствени" бизнеси. Тъй ми! Няма цял живот да се занимават с политика и такива глупости. Трябва да се помисли и нещо по сериозно за бизнес. Иван Костов отдавна го каза:"Аз съм се бил за тая власт бе, и затова сега ще си правя каквото искам".Да пази Бог бедните хорица в България.

115

C0ldblooded

преди 16 години

Абе не бъди толкоз сигурен - последния дето ми се беше наврял на половин метър зад колата с джипа малко ми трябваше още да извадя желязото и да раздам му правосъдие на Shell-a.А тоя *** просто е пресякъл пътя на грешния човек....

114

леле

преди 16 години

Щом застрелват съветник на президента,то логично е да си помислим--що за съветници си взима президента?И какво ли толкова е съветвал тоя господин президента ни!?По-добре президента ни да се посъветва от някой други хора и закони,като например-божият закон--Не кради!

113

преди 16 години

аз си мисля че този човек за да ходи без охрана е бил спокоен щото най вероятно с мутрите се е бил разбрал освен това опита за убийство не изглежда твърде професионален и си мисля дали пък някой от многобройните дребни хора които по пътя си този едър бизнесмен е прегазил не я е свършил тая работа в отчаянието си така ако излезе дай боже да се замислят големите че не е здравословно да ни докарват до отчаяние

112

кгб

преди 16 години

в бг ченгетата са навсякъде - 100 години ченгета управляват бг и от 100 години (откакто съществува модерна бг) тя е на последно мястов европа. логичен е въпросът- за какъв *** са ни тайните служби и ченгета след като не успяват да защитят интересите на бг- поне едно стъпало нагоре да се бяхме качили от 1890 година...и не е ли по- добре да НЕ съществува ТАЗИ държава ако гражданите и се чувстват по- добре зад граница

111

Никола

преди 16 години

Каквото си е надробил, трябва да си го сърба.

110

bbb

преди 16 години

Аз само искам да споделя, че за мен беше изключително грозно, журналистите и операторите така да се изгаврят с близките и с простреляния . Нито го защитатвам, нито вземам отношение, кой е и какъв е. Просто беше гавра да снимат в този момент. Първите две снимки според ,мен тук, а и същите кадри по телевизията си бяха чиста проба неморални. Без хляб, но със зрелища.

109

Bahmaamu!

преди 16 години

O6TE EDNA VESELA VDOVIZA! AIDE, ERGENITE1

108

преди 16 години

пък мене не ме е срам да ги е срам тези които ги избраха тези на които им трепят съветниците срам ме е само че платени килъри вършат работата ни на нас и го правят за други които са за трепане

107

преди 16 години

що бе по смъртност от скука сигурно сме на последно място в евросъюза

106

Mario Kempes

преди 16 години

Аз само искам да кажа едно единствено нещо-за неправилно изпреварване на магистралата никой не го разстрелват,нали?Аре сега си мислете и си пишете коментарите........Срам,голям срам братлета....къде и в какви времена живееме а...?

105

Mario Kempes

преди 16 години

Аз само искам да кажа едно единствено нещо-за неправилно изпреварване на магистралата никой не го разстрелват,нали?Аре сега си мислете и си пишете коментарите........Срам,голям срам братлета....къде и в какви времена живееме а...?

104

преди 16 години

не само тъжно , а глупаво и тъпо

103

преди 16 години

тъжно, да, да, да - много е тъжно да се живее в такава държава...

102

slu4ajno minava6t

преди 16 години

о-о,стига сте бълвали глупост след глупост. Ако ще изказвате мнение поне гледайте да има някакъв смисъл.

101

СТОЛИЧАНИН

преди 16 години

СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА! НЕ СЕ УЧУДВАМ. КАТО ЗНАЕМ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е ТУРСКО МЕНЕРЕ И АГЕНТ НА ДС, КОЙТО Е ПРАТИЛ МИЛИОНИ ХОРА ПО ЛАГЕРИТЕ!!! СЪВЕТНИЦИТЕ МУ СА МУТРИ. ПРЕДИ ВРЕМЕ УБИХА ДРУГ НЕГОВ СЪВЕТНИК-ЕМИЛ КЮЛЕВ. СЕГА Е РЕД И НА ГОЦЕ!!! САМО ВЪРХУ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КОСТИ МОЖЕМ ДА ИЗГРАДИМ ЕДНА НОВА БЪЛГАРИЯ!!!

100

oktopodqsal

преди 16 години

abe horica kakvo da vi kaja toz za purvi pat go vijdam nit sum go 4uval nit sum go vijdal...Saprug na Le4eva bil...suvetnik na Purvankata...I to kakvi interesi imal toq 4ovek, bree...To samo mene deto ne me e nazna4il da mu rukovodq biznesa, tc tc tc ...Ama eto kvo stava s mnogoto biznesi....Rezultata e nalice

99

преди 16 години

а пък знаем чий консилиери беше този :-)