227

Анонимен

преди 5 години

Че сегашните управници не стават и трябва да си ходят е ясно,но..защо БСП изобщо се обаждат? Само в новата история на България БСП има 5 правителства и общо почти 10 години управление... така че за далаверите, ромската пандемия и несвършената работа имат също толкова вина. помним и куфарчетата на Луканов, и Виденовата зима.. че и Пеевски шеф на ДАНСстига сме повтаряли грешки .. герб бсп дпс атака абв са тумори за България

226

Изнервен

преди 5 години

До до 223. И като си отидат тези, кой идва, бе тсрикат? Хубаво искам да ни обясниш точно кой идва и как променя нещата към по-добро? Щото проблемите не са от последните 10 години, а и в тези десет имаше 1 и половина на Орешарски, в която видяхме "промяната".

225

Константин

преди 5 години

До iceblast88На московски детето му даде фира. И той си седя министър, сега ще си седи депутат. Явно този няма съвест и чест и достойнство. Вместо да се скрие, той само мизерии направи.

224

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Всички бехте слуги на *** и руските пияници, щото така ви е научил Султана за тия 500-години.Поне си и трайте и не се излагайте

223

До 223

преди 5 години

Не пишеш по темата.Живеем в настоящото,а не с миналото.Корупция, бедност, болести, безхаберие,некадърност и наглост от властимащите.Демогравски срив.Вече десет години чакаме нещо хубаво да ни се случи,но...уви.Отивайте си със здраве,уморихме се от вас.

222

Ала_Бала

преди 5 години

Управляват ни слугите на старите комунистически велможи: охранители, папконосци, шофьори, сервитьори ..... Какво да чакаме от тях....?

221

Ала_Бала

преди 5 години

Анонименпреди 59 минутиИ накрая дойдоха джендърите....

220

Анонимен

преди 5 години

БКП е престъпна организация!

219

КУзел

преди 5 години

До Анонимен 225По-добре овен,отколкото овцата *** ! ;)Там дето кокошка пее,еви и макята на таз къща.

218

Анонимен

преди 5 години

"БСП: Камилите в кервана само се сменят, 10 години го води един!"---По-точно:"Овцете в стадото само се сменят, 10 години го води един овен."

217

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 223А ти *** ли си правил?! Виждам как се оправят младите,всеки трети е наркоман,изтрепаха се по пътищата,крадат,лъжат и мамят.През трупове са готови да минат само и само да изкарат некой лев. На кой ги разправят тия ве чобан,м?! Има едни 10-15 процента свестни деца,другото е пълно гюбре.

216

Анонимен

преди 5 години

До Чичо Миткокаква е реалността чичо митко?ще ни разкажеш ли?реалностто е, че твоето поколение бяхте едни затворници в една тоталитарна държава. Лъжеха ви, Работехте за по 180лв, магазините бяха празни, и чакахте светлия комунизъм.После границите се отвориха, и се видя че Света извън ваше село не е това, което пишеше в работническо дело.Е, предполага се, че твоето разочарование е огромно, щото вече си дърт, а си градил 45 години глупости.А младите хора не ги мисли, те си се оправят.

215

Анонимен

преди 5 години

А по времето на БСП камилите дори не се сменяха. По три протеста имаше под прозорците на Станишко, но БСП /БКП/ бълха ги ухапала.

214

До 214

преди 5 години

Имаш предвид БКП. Така си мислехте за СССР и социализЪма,пък то какво стана.Ще поживеем ще видим.Още един -два пъти като Живков,Луканов и Виденов и ще спрем да ручаме жабетата.

213

До 217

преди 5 години

Ти от кои ще си? И каква ще е идеологията?

212

Чичо Митко

преди 5 години

Израства едно поколение което няма представа каква е реалноста.Поколение израсло и растящо в моловете.За тях няма преди и сега.Има само сега.Връзката с миналото е Гугъл търсачката.Както казва И.Дичев те не планират живота си,те сърфират в него.А живота не е справедлив и на света не му пука за самочуствието ви.И за това разочарованието в много случаи е огромно,а за провала се обвинява всеки друг,но не и себе си.Чета ви коментарите и точно,,волните ви слова" ме карат да напиша това.Чети и питай...

211

бай-Митьо

преди 5 години

А за тия камили *** камили от 44- та година насам кво да кажем,а? Нищо че и той, барабар с тейко си са били още в мечтите на дедовците си...Баща му е роден цели 3 години след това - 1947...после цялата рода до девето коляно са били на държавната ясла.

210

Партиите

преди 5 години

трябва да са САМО 2: Демократична и Републиканска като в САЩ. Какво ПОВЕЧЕ предлагат всички 22 или незнам колко си партии/ НИЩО.ДЕМОКРАЦИЯ и РЕПУБЛИКА- там е събрано всичко.Всички АНАХРОНИЗМИ като БКП/БСП, ДПС са отживелици.Избирателите ще се ориентират за една двете партии.Тогава няма да има злоба и БЕЗСМИСЛЕНИ клевети, защотот никой няма да си спомня за 45-те години фалш и за разни "възродит. процеси", носещи негативизъм.

209

Бойко Борисов

преди 5 години

Социалистите са прави.

208

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега,господа оФФсе!Тая партия не ви харесва,оная не ви харесва...добре!Ами,ако утре някой ви каже,ставайте,да махаме всики партии,да се вземем в ръце и установим едно пряко управление,без посредничеството на тези банди,ДАЛИ,ЩЕ СЕ СЪБЕРЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ,или тихомълком ще се свиете и за кой ли път примирено ще отидете да "изберете",някоя от подхвърлените ви от Системата партии?!!!И вземете и добре прочетете и осмислете написаното от Великият Ботев,с стихотворението,"В механата"!!!