130

Анонимен

преди 5 години

мн жалко ... др си е лятото до 10 да е светло, ама... германците др искат. Нещо почват да ме сдразнят тия.. то там и без това в 11 се стъмва при тия лятото, та за това

129

Анонимен

преди 5 години

Питали са чрез онлайн въпросник 5млн европейци. Това е незначителен процент. Освен това допитването е проведено през лятото- юли и август. Нека да направят допитване през зимата, да видим какъв ще е резултатът. И да оповестят предварително това на национално ниво, а не тихомълком.

128

Чукундур

преди 5 години

До АнонименТи да не си влах бе? Пиши на български.

127

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 125Дали ще ставаш зимата в 4 или 5 часа е все тая. Все студено, все тъмно. Виж лятото да се стъмва по късно е ОК, не в 7 вече да е сумрак. При зимно лятото ще се съмва около 4 - 4:30 часа. Кому е нежно това?Супер решениеПък нека зимното да е истинското. Какво от това?

126

Анонимен

преди 5 години

Сега както е в момента е най-добре. Руснаците 2011 въведоха постоянно лятно време до 2014. На някои не им харесвало. 2014 хайде постоянно зимно. Пак на някои не им харесва. И сега някои региони са пак с лятно. Как да има угодия - лятото да се стъмва в 20.00. Ми ние да не сме пенсионери всичките. А пък зимата до 8 часа тъмница. Ама нали сме стадо, да сме като другите ***. Аз ако можех да съм отстрани и да ви се смея ама и мен ще набутате :(

125

"ще предложи&qu

преди 5 години

"ще предложи отмяна на зимното часово време"-вече за n-ти пореден път чета това и отново заглавието на статия се разминава тотално със съдържанието. Моля спрете да ни занимавате с "намеренията"на бюрократите, а ни го съобщете така категорично едва когато стане факт!

124

Кога

преди 5 години

Най-накрая ЕС ще отмени и гравитацията?? Това не може да продължава така, достатъчно я търпяхме

123

Поручик Ржевски

преди 5 години

Екстра този път ЕС взе много хубаво решение.Лятното време е по-удобно, какво значи тук астрономическо време. Времето е във всеки часови пояс различно. В Сърбия е 7часа, в България 8ч.Важното е да ни е удобно на нас, кво ме интересува астрономите какво мислят.

122

Анонимен

преди 5 години

A BE ALANKOOLU NASCHTE DEDOVCI KAK MOJAXA DA SI JIVEQT XILQDI GODINI S VREMETO SI SEGA EDIN PUQK SCHTE GO OBRYSCHTA OTKYDQ NAKYDQ BE SELQNI

121

Анонимен

преди 5 години

Ако оставят лятното то това озна4ава 4е няма да сме по астрономи4еското време. Оня клатушкащият се с ишияса да не сее объркал нещо. Зимното време е оригиналното време бе ишияс недо.латен. Лятното е изкуствено местене на 4асовника с 1 4ас напред.

120

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше...

119

ееххх

преди 5 години

Добре де, пак директива! Директива кое е вредно и кое не! Директива какъв пол съм! Сега директива, кога да спя! Това все повече заприличва на романа на Оруел

118

Анонимен

преди 5 години

СУПЕР

117

Анонимен

преди 5 години

"Брюксел отменя зимното време!"А, да няма грешка в превода? Зимното нали е астрономическото? И какво ще стане Брюксел и Москва в един и същи часов пояс. Недопустимо! :)

116

анонимен

преди 5 години

И*Д*И*О*Т*И!!!

115

анонимен

преди 5 години

Тези хора, "управляващи ЕС", наистина са ненормални! Как ще премахват истинското зимно време, а ще оставят изкуственото лятно такова?! Как ще ставаме зимата в 4, вместо в 5 часа?! ***!

114

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Този съвсем е изтрещял от джина.Лятното часово време е изкуствено, зимното си е астрономическото"---Не е от джина. От ишиаса е. Затова се е объркал, кое време е астрономическото.А може и нарочно да иска, заради Brexit-a, да смени и Гринуичкото време, да си го върне на англичаните.

113

Анонимен

преди 5 години

В Брюксел измислят само глупости. Така че трябва да си останем с астрономическото време.

112

Анонимен

преди 5 години

а бе да вкарват и по една камила заедно с по 1 бежанец и решаваме проблема с бензина и дизеловото натравяне на въздуха.те арабите и без това ценят камилите повече от жените..

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 118 Я пак помисли....