41

dp

преди 5 години

ДО 4-4-2НЕ ЗНАМ ЗА КОЯ ЕВРОПА ГОВОРИШ,НО СИ НЕПОДГОТВЕН.ЗНАЕЩ ЛИ КОЛКО Е ВИНЕТКАТА В ШВЕЙЦАРИЯ.ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ Е 39 ЕВРО ЗА ЕДНА ГОДИНА.ПЪТИЩАТА СА ДАЛЕЧ ПО ДОБРИ ОТ НАШИТЕ.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТУНЕЛИТЕ.Е ЗА ТЯХ СЕ ПЛАЩА ДОПЪЛНИТЕЛНО,НО НЕ Е МНОГО.

40

Бобчо

преди 5 години

Цитат - "...хората с по-неблагоприятна социална перспектива (с по-ниски доходи и образование, в по-малки населени места и на по-висока възраст)..." И какво викате - матPяла дава слаба оценка май?!

39

Анонимен

преди 5 години

Ако ме питате мен чиста 2-ка!Примери колкото искате. Почти всички поръчки на АП се печелят от една и съща фирма или нейни дъщерни такива.Ако се сещате,че това е прословутата Трейс,да знаете че не бъркате! Точно до половин година след работата на тази хубава фирма,пътят се нуждае отново от ремонт и то основен! Без значение дали е магистрала,първокласен или третокласен! Обаче някой да не си помисли,че това е свързано с корупция? Не,в никакъв случай!Това в България никога не може да се случи!

38

Гост

преди 5 години

До 4-4-2Горивото там е с около 5 стотинки по - скъпо. Нямам нищо против да плащам, но да знам за какво! Не искам да плащам за да лапат Трейс , Агромах и свързаните с тях.

37

Анонимен

преди 5 години

От ученическите години помня, че тройка се пишеше по милост, тогава когато си за двойка!

36

4-4-2

преди 5 години

До До 4-4-2А колко струва горивото, там където пътните такси са включени в цената му? 5 кинта за 1 литър. Отново стигаме до положението, че искате качество, за което, обаче не искате да плащате.

35

Гост

преди 5 години

Всички виждаме как се правят пътищата - некачествено! На новия мост на бул."Брюксел" към терминал 2 на летище София му затвориха дясната лента за ремонт заради проблем на свързващата част. Това е строителство на осем - девет месеца. Добре че мостовете по основните магистрали са строени в онова време иначе да са паднали точно за пет години.

34

4-4-2

преди 5 години

До (-_-)Когато започнеш да плащаш по 200 евро годишна винетка за лек автомобил, тогава ще имаш право да изискваш качество като в Западна Европа.

33

Чиновник

преди 5 години

Бих казал, че оценката е мн. добър 3,25 тъй като тези неща се правят по петобалната система.

32

Анонимен

преди 5 години

Някой трябва да вземе проби и от прословутите магистрали на Тиквата. Но нямат кураж за това явно.Защото се знае какво ще излезе. Например отсечката Ст-Загора -Нова Загора я знаем като магистралата от пепел Всички виждаха как пълнят вместо чакъл с пепелина от някой ТЕЦ. И на други места няма как да е различно. Тъй че няма никакво 3, а да идва бай Ставри надзирателя и да ги прибира

31

(-_-)

преди 5 години

Трябва цял живот да си карал през полето да дадеш 3..тук пътищата са пълна скръб бе!? Магистралите - тотал щета. За какво въобще иде реч?

30

Аз

преди 5 години

Мен ми се обадиха за анкетата, казах слаб 2. От Бургас съм , достатъчно образован. Не смятам, че има база за оценка дори в България, тъй като на места пътя направо го няма, тоест няма какво да се оценя

29

Бааа Бона от запаса

преди 5 години

Да ги подравнят само малко да няма дълбоки дупки. Да не си счупи крак кончето. Иначе са си 6.

28

Анонимен

преди 5 години

Абе недейте така. Сега ще разстроите Краля Слънце и утре ще плаче по всички медии, а Свинетка ще трябва да го утешава с лоени форми и суджуци.

27

Анонимен

преди 5 години

Пътищата между градовете и в самите градове са ....знаем всички.А селата....?Тук отдавна не са се вайкали аджеба, защо селата се обезлюдяват и изчезват?

26

Анонимен

преди 5 години

Но Свинетка има нова чанта!

25

Анонимен

преди 5 години

Кръгъл 3,14 Пипон.

24

Анонимен

преди 5 години

Бай *** не може да строи качествени пътища, може и да може но много краде, келепира над всичко както е казал *** Балкански на Алеко Константинов. А за последващо поддържане на инфраструктурата ***, все няма отделени пари.

23

Бамаа

преди 5 години

Нищо не се прави без да има някаква далавера ,за някого.Изцоцахте ни. Няма вече за приватизиране,остана само от доходите на хората да се гребе , с чорбаджийска лъжица

22

Анонимен

преди 5 години

0