27

Анонимен

преди 5 години

ЕРДОГАН НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА ИЗПОЛЗВА ЕДИНСТВЕНАТА СИ ЗЛАТНА КАРТА ИМИГРАНТИТЕ И ДА ГИ ПУСНЕ НАСАМ ЩОТО БАБА МЕРКЕЛ ЩЕ ГО ИЗЕДЕ ЖИВ!И В МОМЕНТА БАБА МЕРКЕЛ СА Я ПОДГОНИЛИ ЗАРАДИ ИМИГРАНТИТЕ ТА СТОЛА И СЕ КЛАТИ!!!БАБА МЕРКЕЛ Е МНОГО ПО-ЗЛОБНА И СИЛНА ОТ ТРЪМП ФИНАНСОВО И АКО ЕРДО И СТОРИ ЗЛО КАТО ПУСНЕ ЕМИГРАНТИТЕ ТЯ ЗА МЕСЕЦИ ЩЕ СРИНЕ ТУРЦИЯ ФИНАНСОВО НЕ СЕ ШЕГУВА!

26

Анонимен

преди 5 години

Ужасно ни уплашихте с тия 2 милиона мигранти. Само преди два дена Ердо пак рева за поредно как иска в ЕС. Не стига, че не си е изпълнил критериите за влизане в ЕС, ами и мигранти ще пуска. Колко им е закрепил икономиката турците си знаят, но като дипломат е кръгла нула.А в Германия му изхвърлиха златната статуя.

25

Анонимен

преди 5 години

Днес Путин си направи сепуко с пенсионната реформа !Кара бабите да раждат на 56 години за да се пенсионират, а мъжете, ако преживеят Груз 200 трябва да работят 42 години или ако оцелеят от Боришник'а ще ги пенсионира на 65 години !

24

Анонимен

преди 5 години

НАМИСЛИЛИ СА ВСЕ ЛОШИ НЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!НИЩО ХУБАВО НЕ Е ВИДЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТ ПУТИН И ЕРДОГАН!

23

Анонимен

преди 5 години

До много мразим САЩДъщерите на Путин са си в Русия ,глу пако.Стига вече с вашите *** лъжи,те вървят само сред джендърските *** и национални предатели.Докато се давите от злоба ,прочетете какво точно е залегнало в пенсионната реформа на Русия.Ще видите ,че пак сме най назад от света.Един съвет:Престанете със скотската злоба към Русия,гледайте си *** .

22

Анонимен

преди 5 години

Тоя от хамерика за българия ли е, или от отровено общество? Само там се лъже така грубо.

21

Анонимен

преди 5 години

Някакъв си *** дрънка лъжи... Голема работа.

20

Анонимен

преди 5 години

"Разделяй и владей"

19

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Накрая чичко Тръмп,ще им го сложи и на двамата,без вазелин.

18

Анонимен

преди 5 години

До започна се - Сръбските медии, особено в последните дни проглушиха ушите на населението си, че шопите били сърби!?Щом така става, да започнем да наричаме Сърбия Шопска и сърбите шопи!

17

HawkTheOttomanWhore

преди 5 години

Кюрдистан кога ще обяви независимост?

16

факт

преди 5 години

Не Русия и Турция правят проблемите на Балканите,а държавата терорист САЩ,това всички го знаем......

15

Анонимен

преди 5 години

Виждате ли на видеото как си личат "нашите хора" платени доценти. Нещо мънка нещо приказва което няма нищо общо с действителността или поне се опитва да я представи като нещо друго. Изобщо няма абсолютно никакъв вид и поведение на учен. Все едно са го хванали от фитнеса и са го довлекли в студиото да дърдори глупости.

14

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости,точно Австрия е плътно зад Русия а за турците си знаем за дъгата която няма как да стане само с едно мижаво Косово.

13

Анонимен

преди 5 години

Откога австрийците започнаха да разбират от балканска политика? Те както и всички останали В ЕС да започнат най - после да мислят за Балканите като част от този съюз и ако мислят че има подобен проблем да се заемат сериозно с него. Стига само са дрънкали време е да започнат да действат. Имам предвид да спрат кранчето на Ердоган. А за сърбите не ми говорете - те са уникалните *** на Балканите. Не че гърците падат по - долу.

12

Анонимен

преди 5 години

Експерта ако може да ми обясни защо вдигането на пенсионната възраст за България е добро, а за Русия е лошо ще му купя сладолед на клечка.

11

Анонимен

преди 5 години

Независимите турски експерти говорят, че Русия видя колко струват тези от ислямистката партия и вече не им вярват на нито една дума. Правят бизнес с тях и толкова. Русия вече е опарена от дейстията на ислямистите.

10

Анонимен

преди 5 години

Русия не я мислете, тя е най-богатата на природни ресурси страна в света.Турция какво има?Няма нищо, само се хвали с икономиката си, но тази икономика е силно зависима от ЕС и Запада.Делът на Русия в Турската икономика е 4 %. С тях и без тях. А делът само на страните от ЕС в турската икономика е 60 %.Сега се заговори за арабските страни, Катар щял да отпусне $15 млрд., което е малко вероятно. Катарските инвестиции в Турция са $5 млрд. А само малка Холандия има $22 млрд. инвестиции в Турция.

9

Анонимен

преди 5 години

Путин е велик, а Ердоган е неговия лакей, който прави това, което нареди г-н Путин.

8

Анонимен

преди 5 години

Австрийския политолог да обясни поведението на представителите на собственото си правителство.За другото ние на балканите сами ще се ориентираме.