12

Анонимен

преди 5 години

До Крие сеИ къде е Бойчето? Вече трети ден не се е плезил по нито една телевизия. Скри се. Когато хора загиват, заради тотално неработещата администрация ( в това число и МВР ), никакъв го няма, а когато трябва да отреже някоя лентичка е пръв пред камери и микрофони. ..............Къде е ли - ами той има нещо, което вие червените не сте имали, нямате, и няма и да имате. Какво ли е това - СЪВЕСТ се казва, съпричастност. *** такъв.

11

Анонимен

преди 5 години

Не оставка а основен ремонт на кабинета.Крайно време е Московски да си върви,Цачева също-некомпетентни,излишни.

10

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

До АнонименТочно така-Пиргова е майка на червената кандидат евро депутатка Лаверн,която се бори за тържеството на левите идеи,живеейки в.....Ню Йорк!!!!

9

Упс

преди 5 години

Сега просто не може да обвини Орешарски!

8

БСП са гад.ини

преди 5 години

Скандали, та скандали. Това са просто проблеми, които се случват във всяка държава - няма ли ги в САЩ, в Италия, в Германия, във Великобритания, в Гърция, в Турция, да не говорим за по-слабите и по-малки държави? Просто бесепарите адски долно и удобно превръщат всеки проблем, дори и нищожен, дори и там, където го няма, в "скандал" и после реват за оставки.

7

Крие се

преди 5 години

И къде е Бойчето? Вече трети ден не се е плезил по нито една телевизия. Скри се. Когато хора загиват, заради тотално неработещата администрация ( в това число и МВР ), никакъв го няма, а когато трябва да отреже някоя лентичка е пръв пред камери и микрофони.

6

Пешка

преди 5 години

Е, че нали това е смисъла на пешките. Пешки е имало винаги, какво се прави на мома неощипана другарката Нинова. Ех, как искам да съм пешка на някоя голяма фигура. Е, може и по-малка но да изкарам поне два мандата. После може и да падна, но ще падна поне на кълката си: я на Малдивите, я на Флорида, може и във ЮАР. Някоя фигура която чете тук, да си търси пионка? Обаждайте се.

5

Анонимен

преди 5 години

Няма оправия. Корни е същата като раьБойко и няма да промени нищо! В момента и двете страни НЕ предлагат решения а разчитат само на негативния вот..... няма оправия

4

изнервен

преди 5 години

А бе, Пиргова, а бе червена коза, и като паднат важните фигури какво ще се промени?

3

zeus

преди 5 години

Държава отдавна нямаме, има територия, на която всеки се спасява сам както може.

2

Анонимен

преди 5 години

"... бившите конунисти са произвели сложна система от зависимости между власт, бизнес, политика и съд."Ето това е ключа от палатката и причина номер 1, да не се случва нищо нормално в тази държава.

1

Край

преди 5 години

Борисов няма проблем да уволни всеки един бушон, който му поиска "народа". Дето казва един умен човек обаче - поискайте да ги НАЗНАЧАВАТЕ и тогава няма да се бушоне. Това става с Избори - преки и мажоритарни за депутати, съдии, прокурори. Всичко друго е лъжа и измама.