32

,,За храброст"

преди 5 години

34 полк е бил разбит! Други части на дивизията възстановяват отбраната. В тези полкове понеже има много социалисти, командването ги хвърля в най трудните участъци. Докато други правят Владайски бунт, те се бият. Един от тях е легендарният Иван Винаров!

31

Анонимен

преди 5 години

Генетично 1/6 от населението на азия и европа е с монголски гени, доказан факт. В русия вероятно са над 1/3, дори до 1/2. Казвам гени, а не 100% монголски произход? И какво? Колко унгарци, руснаци, немци, финладци са тръгнали да стават монголци? Себеопределянето следва най-вече колко могъща икономически, военно, политически е държавата ти и доколко умее да защитава поданиците си. Другото е бошлаф.

30

Анонимен

преди 5 години

Те, в същото предаване учените казаха, че тук е имало малко славяни в Мизия, към Солун и Вардар!!! Също там траки, гърци и македони! Е, как тогава македонците да се имат за българи?

29

34 Троянски полк

преди 5 години

Ех хора, хора....защо не можем да оценим нещо добро и възпитаващо в някакво елементарно родолюбие. За какво все се караме?Е писна ми да чета за конкурса мис плеймет, не че не харесвам големи.....,но това е предаване е за съвсем друго и много по важно...

28

До шибириби

преди 5 години

70000 към 497 за нас.Кое ял лабута значи?Това е най голямата победа в историята ни.

27

анонимен

преди 5 години

Някога е имало езикова близост между влашкия език и славянския език, а между българският и древнославянският език няма " близост", а генетична тъждественост в съпоставимостта им. Етногенезисът на народите е изключително сложна материя и не е лъжица за всяка уста

26

Анонимен

преди 5 години

До Ха-ха"Де е Дойран, де са гените на траките. Сигурно дето е дипломата на журналиста ..."---Кой е казал, че точно този журнаглист има диплома?Ми, той не признава пълен член на ***, не признава представки на думите, за омоними изобщо не е чувал ... И не само той ... тук. :)

25

Анонимен

преди 5 години

Кой ще отговори на "следственият" въпрос: Къде изчезнаха Траките и от къде се взеха Древните българи? Получава се, че в историческите писани в понеделник имаше траки, от вторник на същото място са българи, и защо китайците са изкопирали (както винаги) древният български календар! Защо се губи едни 6000 години история на Древните българи?

24

Анонимен

преди 5 години

Като казва, че прабългарите не са тюрки да представи доказателства, че така на голи думи не вярвам.В целият свят знаят, че прабългарите са тюрки, но само учените и в България твърдят нещо друго. Като македонците същата работа, били древни македонци.И това само македонски учени го твърдят.

23

Катедра по генетика

преди 5 години

До АнонименЗащото езиковата и културна близост не означава и генетична близост. Изследването се прави от 8 години и няма политически цели. Това че сме близки духовно и езиково с русите, защото обикновено за това обвиняват тези учени, не значи че сме и генетично близки. Тук не става дума за русофобия или русофилия. Благодаря на водещия ,че даде повече време на нашите колеги, а ги претупа. Интервюто беше на достатъчно високо научно ниво.

22

плещене

преди 5 години

Де е Дойран, де са гените на траките. Поредното плещене на глупости. Разни модни псеводнаучни изследвания със съмнителни методи и резултати. Езикът ни е коренно славянски и това говори категорично за нашия славянски произход. От този факт никъде не може да се избяга. Не вулгаризирайте науката и историческите факти, господа псевдоучени

21

Анонимен

преди 5 години

"мaлoумните" и "***"

20

Анонимен

преди 5 години

Болят ни пихтийниците за битката преди множко години. Важното е че в момента сме по долни *** та даже и без тях. Със старите лаври държава не се гради.

19

Анонимен

преди 5 години

Като сме толкова далеч от славяните, защо езика ни е славянски и се разбират над 70% от думите на другите славяни, без нужда от никакъв превод?

18

БАН

преди 5 години

Ако искате гледания, като всеки комерсиален сайт, трябваше да качите разговара за гените, а не за Дойран. Генетичният произход събира повече кликове. Уверявам ви. Особено щом сте успели до докарате за гости Гълъбов и Деси Нешева.

17

Анонимен

преди 5 години

До ОбективноПодкрепям мнението ви на 100 процента. Медиите вече станаха като някакъв филм на ужасите. Знам,че те отразяват, но малко минават мярката. Вече съобщават за всякаква нова катастрофа, а днес има и нови, с някакъв трагичен апотеоз.

16

Burzum

преди 5 години

Три морета и нито едно пленено знаме!А наздраве и да живей България!А щях да забравя за лактобацилуса и киселото мляко...

15

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаЕми щото има и втора част...там е разговорът за гените. Хубаво е текста да се чете докрай.

14

Селтака

преди 5 години

Оправете си плейър не мога да спирам на пауза на платформа Мак ОС браузър Хром. Пускам на пауза, за да отида до тоалетната и след това трябва да гледан отново клипа !!!

13

Ха-ха

преди 5 години

Тая статия нещо - 2 в едно. Де е Дойран, де са гените на траките. Сигурно дето е дипломата на журналиста ...