15

Victimized

преди 5 години

Аз не знам, ама нашите папагалски медии, още повече пък вие най-малко знаете какво се случва. Факта, че там хората се борят и искат независимостта си вас ви кара да мислите, че са ***, но такава статистическа вероятност е нищожна. Няма народ който да го управляват тирани и те да ги искат обратно. Но е лесно да пишеш тука против "противния" социализъм, все едно ние живеем по-добре при демокрация.Вие сте дементни ве

14

Анонимен

преди 5 години

На 6 декември 1998 г., с подкрепата на голяма част от населението на Венецуела идва на власт Уго Рафаел Чавес Фриас. Той има специфични възгледи относно частната собственост и национализацията. Отношенията към него са много противоречиви. С едни страни той е в много добри отношения, а с други открито заявява своето неодобрение. В самата Венецуела хората също се делят в отношението си към него. За най-бедните слоеве на обществото той е човекът, който ги е спасил от мизерията, давайки им земя.

13

Victimized

преди 5 години

До 7Моето момче, 20 долара там не са като 20 долара тук с всичките ни евро приравнявания на цени, акцизи, търговски ограничения и така на татък. Венецуела беше добра държава за живеене, но още по времето на великия Чавез, краварите и техните БлекОпс специалисти от Ц Р У всячески подкопаваха всичко което се опитваха да направят.Как заради западните колонизатори, най-богатите държави на природни ресурси са все голи и боси, а едни СА прилежен партньор са най-богатите? Вие съвсем не мислите!!

12

Анонимен

преди 5 години

До VictimizedМного им се радвам на нашичките, които знаят точно на кой народ какво му е нужно. Компетентни са по всички въпроси и знаят как да оправят която и да е държава.

11

Victimized

преди 5 години

Вие ако очаквате от мейнстрийм медиите да ви кажат как стоят нещата в която и да е държава значи сте по изпаднали и от краварите. Във Венецуела няма неща които са внос, заради ембаргото на САЩ, ако някой е виновен за това, че хората там не могат да се поддържат това са именно те. Ако преглътнат факта, че петрола там няма да го копаят техни хора и оставят хората на мира всичко ще е ОК. Вижте какво направиха в Сирия само заради преминаващи тръби за газ, мислите ли че ще прескочат Венецуела ?

10

Анонимен

преди 5 години

Иначе е голяма оратор мадуро Харесва ми да слушам речите му има дарслово човека нищо че нищо вярно няма в това което казваДежурните виновни за състоянието на държавата Съединените щати и колумбийската и венецуелска олигархия.И всеки път се повтаря рефренът:Con las nuevas medidas saldremos más fuertes de esta crisis!С новите мерки които предприемаме ще излезем по-силни от кризата!Голямо шоу Стига да не живееш там разбира се

9

Анонимен

преди 5 години

Как се нарича човек, който нищо не знае по въпроса, но спори разпалено ?

8

Анонимен

преди 5 години

Много знаете бе. А вие питали ли сте венецуелците какво искат ? Не сте виждали жив венецуелец, но сте компетентни и знаете кое е най-добре за тях. Щом си искат сегашня президент значи им е добре с него. Останалото е пропаганда както винаги.

7

Венецуела-тъжно е!

преди 5 години

Във Венецуела средната заплата е около 460 песос(около 20 долара). Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

6

Соц Мадур

преди 5 години

соцализъм, кукувизъм и мадуризъм...победата е близо другари!

5

Анонимен

преди 5 години

Totalmente de acuerdo con el comentario número 2Напълно съм съгласен с коментар номер 2 да си внесем венецуелки Малко екзотични гени няма да са излишни

4

Анонимен

преди 5 години

Обикновен мадуризъм!

3

Анонимен

преди 5 години

И При това положение подкрепящите мадуро са мнозинство Егати държавата Значи си го заслужават

2

Анонимен

преди 5 години

От тия съм съгласен да вземем 200-250 хиляди да си оправим демографските проблеми По добре от колкото *** и араби

1

Анонимен

преди 5 години

Ся туй ли измислихте ? Не я оставихте на мира тая Венецуела. А у назе как е ?