135

Господин Никой

преди 5 години

Преди малко четох интервюто на Александър Дугин в Епицентър .И там човекът кратко ясно и разбрано каза че Русия никога повече няма да позволи на Англосаксонците да я унищожат .

134

Анонимен

преди 5 години

До хм... ти какво си мислиш?, че Сноуден нищичко не е казал на руснаците относно естеството на работата си? много си наивен, да знаешл

133

Анонимен

преди 5 години

До хм...115 "... че правителството масово подслушва населението, както направи Едуард Сноуден, е предателство спрямо родината?" - Извинявай, какво е работил Сноуден в родината си? А? Не че се заяждам. :-)))

132

Анонимен

преди 5 години

Направо настръхвам като се сетя руснаците, колко ги боли от коментарите на русофобите в днес.бг. Искрено им съчувствам след погромът нанесен им от интелигентните, запознати и напълно "не платени" и "не ***", които просветляват обществото за злините на Русия.Горките руснаци. 10 коментиращи от днес.бг и Русия е загубена!

131

Анонимен

преди 5 години

И при нас е почти същото. Сега на запад ако кажеш нещо, което не допадне на някой по-голям от теб веднага ти лепят етикет "расист", "хомофом", "сексист", "ксенофоб" или най-страшното "РУСОФИЛ", без никакво основание. Важното е, че не си допаднал на някой с повече власт и гласност от тебе. Такива си губят работата, медиите ги демонизират. А ако си политическо или бизнес лице - бог да ти е на помощ, защото ще те разкостят. И на Запад има жестока цензура, но е мнима.

130

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен "Всред българските нискоинтелигентни и нискообразовани" - айде баш на западноевропейските коли цените да са в пъти по-високи, кво ша кайш, а? Че гледат със завист ние какви коли си купуваме за по няколко хиляди евро.

129

Българин

преди 5 години

Елчето си заработи надника и днеска.

128

Зозо

преди 5 години

До хм...Ватата не прощава!

127

Анонимен

преди 5 години

Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли. След като един пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли. Това е все едно един пенсионер в България със 150 евро като плати тока, парното, наем за гарсиониерка и водата да му истаната 120 евро. Вместо това българските пенсионери ровят в кофите защото парното излиза повече от пенсията и не остава за храна.

126

Анонимен

преди 5 години

до до 127То щото в кофите в България има много, за това ли пенсионерите масово ровят и е пълно с безсомници и просяци?

125

хм...

преди 5 години

До Зозодо Зозо"Сноудън е работил за службите, а тук става дума за цивилни младежи по на 19-20 години, писали виц във фейса. Усещаш ли разликата с ватираната глава???"Не знаех, че при свободата и демокрацията на Запад и в САЩ ако някой който работи за службите узнае, че правителството незаконно подслушва масово населението и го огласи публично, той трябв да бъде осъден на смърт. Много благодаря за ценната информация и бъди жив и здрав.

124

Зозо

преди 5 години

До хм...Сноудън е работил за службите, а тук става дума за цивилни младежи по на 19-20 години, писали виц във фейса. Усещаш ли разликата с ватираната глава???

123

Анонимен

преди 5 години

Колкото Русия по-малко се интересува от нас и даже изобщо вече не се интересува,толкова повече плюем.Що така,бе?

122

до 127

преди 5 години

Кво да ровиш бате ,то и в кофите като няма .

121

до 120

преди 5 години

Югославия беше Федеративна република---както и Разпада на СССР---това няма нищо общо с нахлуване на руски войски в суверена държава и организиране на референдуми под дулото на автомата и то референдом в чужда държава ---все едно Турция да организира референдум в Кърджали под дулата на аскера..Даже не съм сигурен ,че тези дето хвалят анексията на Крим са българи ,може би са хора обучени ,които добре пишат и говорят български.

120

Анонимен

преди 5 години

Пенсионерите в Русия не ровят в кофите за огризки от храна.

119

До 125

преди 5 години

До 123Обикновения руснак не печели нищо.Печелят родните рашшисти...да им се помпа самочувствието и да се радват колко е велик джуджето.

118

До 121

преди 5 години

До АнонименАбе, ***...ако утре съседа ти влезе у вас, удари ти два шамара, защото е 150кг. и ти вземе едната стая от апартамента...пак ли ще кажеш- той е прав, защото е по-силен и ми взе стаята??Не ви достига акъла...на родните рашшисти и на всички алкохолизирани боярищници.

117

123

преди 5 години

До АнонименДали?! И като е руски колко спечели от това обикновенният руснак. Нищо.

116

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха руските туристи много българи щяха да останат без хляб и да гладуват.