14

Анонимен

преди 5 години

А ПЪТЯ някой ще го провери ли?на шофьорът вече разбрахме и нарушенията на баща му, но ми е интересно пътното платно дали отговоря на някакви норми, и ако НЕ, Трейс груп имат ли отговорност някаква или става дума за масова безотгорност?

13

Логика

преди 5 години

Ех , само да беше сложил табелата ! Сега всичко щеше да е наред !

12

А,

преди 5 години

Московски кога най-после ще подаде оставка?То бива,бива наглост, но то неговото дебелоочие преминава всякакъви граници.

11

В банята

преди 5 години

Бях сапунисан, когато чух някой да казва - От ГЕРБ му казали - поръчката я печелиш за милион и половина, но ще поправиш покривите за за 800 хиляди. Останалите пари отиват по предназначение. Човекът не се съгласил. Та предполагам така е станало и с асфалтирането.

10

Анонимен

преди 5 години

Църквите, манастирите и джамиите са портали, когато влизате вътре трябва да знаете, че света е холографски триизмерен наоколо има много добри същества които искат да ни помогнат, но могат да се промъкнат и злонамерени. В библията е казано прекаленият светец и богу не е драг

9

Анонимен

преди 5 години

Бойко, да излезе да каже като при Олимпик. Хората са виновни, че са си подбрали лош шофьор, не изряден автобус и кофти направен път. Да са внимавали. Държавата пак не е виновна.

8

Анонимен

преди 5 години

Те ако бяха информорили ДАИ, всичко шеше да е ОК и това е причината за 17 жертви!!Какви са тези измислени експерти които ни ги бутат постоянно да ръсят глупости и искат назначаване на още и още милиционери за сметка на умиращия данъкоплатец!Важното е герб и трейс спокойно да продължат кражбите!

7

Мен

преди 5 години

Сега от 9 дола вода ще докарат, за да изкарат шофьора виновен.

6

Анонимен

преди 5 години

Тоя кво се опитва да ни сапунисва? На всички е ясно, че основната причина за трагедията е некачествения асфалт, в следствие на кражбите от ремонта. И кво, ако ги беше информирал асфалта щеше да стане по-качествен ли???

5

Пипи

преди 5 години

Какво могат да измислят *** чиновници: По наредба за автобуси, като злополучният край Своге, трябва задължително да уведомяват предварително "Автомобилна администрация" при случай на "случаен превоз". Това го казва най-високо поставеният чиновник в ДАЙ. И ако ви бяха уведомили какво щяхте да направите? Да поправите пътя, от където ще мине автобуса ли? Това ДАЙ трябва да го закрият окончателно и завинаги.

4

Анонимен

преди 5 години

Да бе сигурно ако имаше тази табела скапаната настилка и мантинелата имитация щяха с вълшебна пръчица да си станат според изискванията. Защо ни мислите за толкова будали?

3

Ти да видиш...

преди 5 години

Тия пенсии са ги доели яко, дори богатите немски пенсионери не ходят всяка седмица с автобус на манастир. Тия са богати като Крез типично по Ганьовски манастири не видели.

2

Анонимен

преди 5 години

Какви ли "гафчета" ще изровят още, за да не обвинят АПИ за пътя или строителя. През август трябвало да мине преглед, закъснял с 15 дни. И още такива.

1

ЕВАЛА

преди 5 години

НА БОЙКО ? ЕВАЛА НА ФАНДЪКОВА ? ГЕРОЙ СА ? КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИТЕ ТЕЗИ ГЕРБ ? ТАЯ ФАНДЪКОВА ?Я ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА ХАЙКА ?