32

За първи ПЪТ

преди 5 години

За първи път говорим не за "несъобразена скорост" обичайната диагноза от КАТ за катастрофата а за реалната причина - лоша пътна настилка и некачествена мантинела.Време е да говорим реално за нещата и да търсим реално виновните за трагедиите по пътищата на България.Спрете корупцията - тя убива.

31

Чичо Иван

преди 5 години

До Анонимен 31Да, гледах го този *** *** сутринта по Нова ТВ. Пълен клоун, от 10 дерета носи вода, да обяснява кой е отговорен и така и не обясни нищо. Факт е, че са получили много сигнали за пътя - не са го спрели. Сложили му табели... Табелите са табели, но не могат да компенсират за качеството на НОВ път. Пълни смешници, умряха една камара хора заради бързо пускане в експлоатации и вършене на работата "отгоре-отгоре"

30

Анонимен

преди 5 години

"Длъжностните лица ще си понесат отговорността за неотстранените дефекти", обеща Нанков.Добре, начело с Нанков да понасят отговорността. Защото не може само да се гушите с едни заплати и да имитирате дейност, трябва да носите и отговорност.Но това е много рядко срещано нещо в българските политици.

29

xXx

преди 5 години

Събота, магистрала Струма, отсечка Дупница - детелината за Долна Диканя, вярно доста силен дъжд ама аквапланинг на изкачване и то на няколко места, за няма и 15 километра имаше два самокатострофирали автомобила.

28

Анонимен

преди 5 години

Карал съм от Лидс към Лондон във зверски дъжд, а пътят беше сух, нямаше една локвичка даже, колкото до пътя към Своге мога да кажа, че изосновно е лошо проектиран, толкова много завой. Проблема ни е че сме мърлящка нация, който не вярва, да отиде да види как е по света.

27

да бе

преди 5 години

На принципа - ако мине.Задвижили едва сега процедурата по банковата гаранция, защото се случи трагедията.Ако не се беше, щеше ли да я задвижат?Пък и нямат ли лостове за други санкции към такива фирми? Подсказвам - да нямат право да участват в следващи търгове (силно казано), докато не отстранят предписанията по предишни.Не е никак сложно, но явно фирмата е представена на много високо ниво, та затова.Сега ще носят от 9 кладенеца вода и ще изкарат шофьора виновен.

26

Българина

преди 5 години

Герб яко са в аквапланинга на народното недоволство и ше бъдат изхвърлени на следващия завой без мантинела

25

Айдуков

преди 5 години

Този път е с акт 16 от 2016г. , А вече е за брак, като и 90 % от пътищата ни!Такова крадене, такова чудо го няма дори и в Абисиния, т.е. Етиопия!

24

Анонимен

преди 5 години

Дрогари айде правете новият 9-ти.Но май вие самите не искате, защото сега парите са във вас. С кражби, далавери и убийства ги взехте.Сега сте до един милионери и милиардери.И името на партията си сменихте.Но си правите конгресите, и за вас гласуват наивници и ***, които си мислят, че пак ще дойде "тяхната власт".А лидерите са до един с вили на Запад и с пари на Запад.

23

Анонимен

преди 5 години

Фирмата рехабилитира участъци от жп линията Бургас-София, утре някой влак, ако делейрира, от фирмата какво ще кажат, каква вина имаме, че влакът е излязал от релсите! Съд и пак съд, но в някой европейски, че нашият е много хуманен и много му шават пръстите!

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Абе брадчед, ти освен за комунизъм за друго не можеш ли да мислиш ? Освен това в България никога не е имало комунизъм и комунисти.

21

Анонимен

преди 5 години

Веднъж ме валя с колата такъв дъжд, че чистачките не смогваха да изчистят, и бях принуден да отбия да пусна аварийни светлини и да спра, докато понамали дъжда. То не всяко време е за каране. И в мъгла веднъж нищо не виждах, на къси карам с 1 км/ч и гледам осевата линия, че иначе нищо не се виждаше.

20

Анонимен

преди 5 години

В момента вече линейки и медицински кадри няма.След 5 г. какво ще е нали се сещате.Трябва да има явно и такива страни като България за да видят хората какво става в страни, които не могат да се освободят от комунизма. Страна с непокаяла се комунистическа партия, страна със сума ти хора с комунистически разбирания, страна с плах народец, който не желае да се бори против комунистите.

19

Анонимен

преди 5 години

До азНикакво мълчане ами да си събират бельо, четка и паста за зъби и всички да тичат към затвора.

18

аз

преди 5 години

Безочие и наглост. Поне днес да замълчат, в памет на невинните жертви. Гаранцията щели да си искат. А хората кой ще върне? Какво ги интересуват близките и роднините им, че държавата щяла да си вземе парите от гаранцията? Който си е затворил очите сега на съвестта му лежат 16 трупа + десетки разбити животи

17

Анонимен

преди 5 години

До Цецо40 милиона левчета вършат благотворна работа върху виждането на комисията. Изостря им се зрението...към далечния хоризонт, а на близко не виждат абсолютно нищо.

16

Лудко

преди 5 години

До Анонимен 3За Лилето ли питаш? Аааах Лилето! Лилето, Лилето.Ами разгони ни фамилията Лилето!..... от една сладоледена реклама :)

15

Анонимен

преди 5 години

До ЦецоИ аз не разбрах как са приели некачествено построен път без забележки.

14

Анонимен

преди 5 години

Знаем ги комунистическите "магистрали" още от едно време, когато бяха нови. Пътя на вълнички, като вдигнеш 100 км/ч и държиш здраво волана да не излезеш от пътя.

13

4и4и

преди 5 години

А Бай Х ще връща ли комисионното или сега ще има нови процедури и ново комисионно