250

Злоупотреба с власт

преди 5 години

За Радев : Длъжностно лице, което... , или превиши властта или правата си с цел да набави за себе си или за другиго облага или да причини другиму вреда и от това могат да настъпят немаловажни вредни последици, се наказва с лишаване от свобода до пет години.

249

Импийчмънт

преди 5 години

Нека Радев да докаже, че е мъж, а не жената на Нинова и си подаде оставката!!!

248

до 64...

преди 5 години

Коментара ти е..."Книжки да са дават при навършени 21 години и да се взимат при навършени 70.И млади *** се правят много ербап"-Специално за теб книжката и на 69 да ти я дадат е рано! И на 70 да ти я вземат е късно...

247

Блато

преди 5 години

Темида е сляпа и спи зимен сън. В Българското блато виновни няма, само бедните. Махайте се от това блато колкото се може по-бързо.

246

Анонимен

преди 5 години

На 100 % съм сигурен ,че никой не е оказал натиск на полицаите ,те просто сами са се натекнали на политиците ,това е в кръвта им !Никой не пита какъв е този инвалид с триколката ,където си ходи като здрав човек?

245

Анонимен

преди 5 години

Двоен стандарт...

244

Анонимен

преди 5 години

Днеска видях на улицата една баба да св опитва да кара. Трагедия.Едвам виждаше над волана ...3 пъти загаси колата , въртеше волана на части едвам едвам. Това е абсурдно ...при нужна реакция ..Я пишете блъсната. Абсолютно камикадзе . ТрафикА е съпер интензивен и Кат трябва сериозно да погледне върху възрастните пилоти.

243

Анонимен

преди 5 години

А ЗАЩО ЛИПСВАТ ЦЕЛИ 5 СЕКУНДИ ОТ ЗАПИСА ТОЧНО ЗА МОМЕНТА НА СБЛЪСЪКА ?

242

Анонимен

преди 5 години

В България предимство на кръговото се дава единствено на движещите се назад мпс-та. Правилното е национално потвърдено!

241

Анонимен

преди 5 години

Няма никакво значение триколка , инвалид , човек или друго. В кръговото ли е то е с предимство. И да не беше и валид...пак щеше да го удари понеже не спази правилата за движение.

240

Анонимен

преди 5 години

Така е червената шуробаджинащина е все известна в цял свят :) Нищо ново под слънцето. Не виждам , как тълкуват правилника. Аз до колкото съм чел Мпс в кръгово е с пълно предимство. Тук ясно се вижда че мотора е отдавна в кръговото .

239

Мен

преди 5 години

Евала на този, който пусна видеото !

238

Анонимен

преди 5 години

Като едно време с Фараоновия син Владко пияницата. Натряска се, изпочупи бара/ресторанта, и винаги невинен. А управителите го потупваха по рамото и само казваха че ще оправят"работата". А сега се наслаждавайте на "новото" БКП.

237

Анонимен

преди 5 години

нормално да го глобят , какво прави с инвалидна количка в кръговото, тя е за тротоари не за път !

236

Анонимен

преди 5 години

нормално да го глобят , какво прави с инвалидна количка в кръговото, тя е за тротоари не за път !

235

extremist

преди 5 години

Кой крив, кой прав? Ще научим ли? - АЗ СЪМ ПРАВ, КОЙ Е КРИВ НЕ ЗНАМ И НЕ НЯМА ДА НАУЧИТЕ

234

Exec

преди 5 години

Вероятно всеки шофьор тук ще потвърди, че му се е случвало в момент на разсеяност или излизане на слънце/заслепяване да се оглежда за автомобили и в първия момент да не регистрира пешеходци или по-дребни превозни средства на пътя.Дори си признавам, че въпреки че съм млад човек, ми се е случвало по сред бял ден да видя с голямо закъснение автомобили без дневни светлини, именно защото инстиктивно съм свикнал да се ориентирам повече по фарове.Представям си какво им е на възрастните хора...

233

Пешеходец

преди 5 години

Тоя рокер с триколката НЕ ТРЯБВА ДА Е на пътя И не може ДА Е УЧАСТНИК В АВТОМОБИЛНИЯ ПОТОК . НЯМА мигачи за да сигнализира промяна в посоката си , Водача и не е защитен по никакъя начин и самата триколка СЕ ДВИЖИ СЪС СКОРОСТА НА ПЕШЕХОДЕЦ . Утре тоя с триколката ще причини задръстване или ще блокира пътя щото колите ще трябва да се съобразяват с него По цял свят такива триколки се движат ПО ТРОТОАРА . БАВНО . ВНИМАТЕЛНО.И абсолютно няма значение от коя партия е или на кого е роднина

232

Реалист

преди 5 години

Инвалида си е живо КАМИКАДЗЕ. Няма никакъв инстинкт за самосъхранение. Крайно време е полицията да спира всеки който кара без каска. Ако оставим настрана, че шофьора на мерцедеса дали е видял моториста, но моториста не вижда ли че ще се удари, инстинктивно защо не натиска спирачка или поне да прави опит да се отклони в дясно и така да избегне удара. Странна катастрофа, още по странно е, че медиите повдигат случая една седмица по късно. Нещо много странности и случайни неща на едно място май няма

231

Анонимен

преди 5 години

На едно кръстовище пресичам пеша и един такъв 80 годишен дядка седнал зад волана на някаква нова и лъскава кола и изобщо не спря. Изгледа ме озадачено и сигурно си опиваше да си спомни кой е с предимство на пешеходна пътека - той или аз?