185

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЩото моста в Италия не е паднал,а беше взривен.

184

Решетников

преди 5 години

И какво да направят, бе фуражка, като знаем *** как кара, даже и баща ти? Да сложат по един катаджия във всяка кола до шофьора ли?

183

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли,че откакто герберите са на власт,ни се подиграват,че всеки може да ни изнудва?Такава катастрофа и слагачество!

182

Анонимен

преди 5 години

В Италия като падна моста не чух нито президентът им, нито опозицията да критикува правителството...

181

7

преди 5 години

*** пак го изтърваха, пак скъса синджиря и бръщолеви простотии! Срам и позор за България е това човече!

180

Анонимен

преди 5 години

До *** да се махаНяма да протестираме за такова нещо!Няма!Може да протестираме за измитането на герберите,но против БСП няма да протестираме!Не се знае каква д ри. СНЯ след това ще ни сервират!Предпочитам бесепарите да се върнат на власт.

179

ефрейтор

преди 5 години

Товарищ генерал, ние също те избрахме да вземеш мерки и отървеш България от простотията окупирала властта, но слушаме само ненужни изявления и постни декларации! Ако бе за високопарни брътвежи, щяхме да изберем Волен!

178

сиромах

преди 5 години

Имам чувството ако другарите от ГЕРБ загубят властта ще постъпят като видрите мъжките а те ако не знаете си прегризват топките ако са хванати в капан!То все бива злоба бива ама маалко намалете защото казано е има и Видовден!Справка дългото и като че ли сигурно вековно управление на БКП!Рано или късно колелото на историята се завърта и това не е измислено вчера!!

177

Анонимен

преди 5 години

До BGГледах клипа,това блъскане на инвалида с моторетката може и да е инсценировка.Той дори не се докосва до колата,а завърта моторетката,вдига на задна и пада настрани до колата,може да е инстинктивно,за да се спаси,но е твърде възможно и да е постановка срещу Радев.

176

Анонимен

преди 5 години

Танасчо, има си институция, която трябва да вземе мерките. Взима ги вече три мандата. Вижда се и от слепите на какво приличат пътищата, с които много се гордеят.За пътя край Своге са подавани поне 20 сигнала, дори го били ремонтирали. Голем ремонт са му направили, няма що.

175

бай Танас

преди 5 години

Ами, вземайте мерки, нали затова сте там! Само послания за рейтинг слушаме! Надули се като папуняци! Оня вчера могъщо разпореди мазута край Созопол веднага да се източи, тоя да се вземели мерки...! Работете и ръководете компетентно и конкретно, или си гледайте дъртата пенсия. Аз като не ми е работа, не отивам да заемам такъв важен пост, да се излагам и тровя живота на народа!

174

Анонимен

преди 5 години

Герб да вземе мерки?Както взе мерки срещу ч.у.мата. Изби здравите животни. Това са им на ГЕРБ мерките.ЛУДНИЦА.

173

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ няма да вземат мерки. Прекалено заети са да крадат, усещайки, че скоро ще ги изметем от властта.

172

Анонимен

преди 5 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ - ИМПИЧМЪНТ НА РАДЕВ И ЗАБРАНА НА БСП.

171

BG

преди 5 години

Не е проблема толкоз че бащата на президента е направил ПТП - никой не е застрахован, бързал е, не е очаквал /видял инвалидната триколка - случва се. Карал бил мерцедес - ами и аз да съм президент и моя баща нямаше да кара москвич :) Ясно е че ще дам пари на баща си да си купи хубава кола :)Проблема е че има безобразно прикриване, слугинаж и корупция в КАТ и в безпрецедентното поведение на президента !Направил си ПТП - добре, поемаш си отговорността като мъж и това е !

170

живот на заем

преди 5 години

След като се подиграхте с Босия се едно е някво *** и не знае за какво се бори, идва тази катастрофа.

169

Тиквоча да се маха

преди 5 години

На 16 Септември 2018г. от 12:00 ще се проведе Мегапротест пред Народното събрание в София! Всички български граждани са поканени на протеста срещу правителството и всички мафиотски партии - герб, бсп, дпс и т.н. Страницата на протеста - https://facebook/borisovmafia/

168

Анонимен

преди 5 години

да се завори за движение това шосе, а и всички подобни също!

167

Инфо за демокради

преди 5 години

Джон Мейнард Кейнс"Капитализмът представлява изключителна вяра в това, че най-мерзки хора, водени от най-долни подбуди, ще работят за вас и общото благо на страната"

166

Анонимен

преди 5 години

Защо президентската институция седи в постоянна опозиция спрямо министеркия съвет? Писна ми да слушам как някакви политици постоянно се джафкат през медийте, като искаш нещо, помогни да се случи, недей само да мръколясваш.