24

Анонимен

преди 5 години

Днеска куче утре човек.... Бъдещето на България

23

Шоп

преди 5 години

Значи "стопанинът" не присъства, майка му излезла, демек кучето било само навън. 100% е noмияp. Лал е по децата и те го сритали набързо. Много важно!

22

До Анонимен 9

преди 5 години

За повечето неща се съгласявам с теб.Но помня как ме възпитаваше баба ми, Бог да я прости. Познавам и други свестни, сериозни, успели хора, възпитани от бабите си, защото родителите ни бяха вечно заети.Зависи каква е бабата.Но и присъствието на мама и татко не е за подценяване, макар че в ранните си детски години ги виждахме само вечер, час-два преди да си легнем. Разпределяха това време между нас, телевизора, домашните задължения, а не рядко и служебна работа, донесена у дома по необходимост

21

Анонимен

преди 5 години

Който мъчи или убива животно само за удоволствие, ще убие и човек.Мисля, че тази патологична наклонност ще се има предвид, когато по необходимост се вземат официални, сурови, но неизбежни мерки за редуциране на числеността на човечеството до един милиард.

20

Анонимен

преди 5 години

Само с инициали ли са?

19

Яве

преди 5 години

Нямам думи..... по начало си билпо агресивно.ми заведете го хайванчето на психолог бе!!! Една седмица градинката да чисти- да иде в приют за животни да се труди!!!!! Жалка жалка картинка .... расте поколение на *** и убийци...

18

поздрави от Испания

преди 5 години

Нормален ден в България ! Животът в мизерия и лишения води до оскотяване !

17

Гост

преди 5 години

Малките *** Господ ще ги накаже достойно за деянието им, както и техните семейства възпитали ги на такива добрини!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Супер!Чудна новина!След време тези "деца" ще пребиват майките, бащите и децата ви!Нооооо, това заслужаваш, МАТ'РЯЛ!

15

Анонимен

преди 5 години

Задължение на майката и бащата е да учат децата си да си играят да хранят и да уважават всичко живо не само животните.Не очаквай от майки и бащи наркомани и пропаднали батки и лелки да се ангажират въобще с отглеждане на деца.Такива батки не знаят,че имат деца Такива лелки не знаят от кого са им децата. Това ,което се знае обаче е ,че общо взето гена си казва думата.Когато смесиш тиня с помия се образува зловонние и то избива надалеч и се усеща отдалеч.

14

Малчо

преди 5 години

До vladyГордей се! Гордей се и се радвай, че не те е видял някой като мен.

13

Малко им е боя

преди 5 години

Това не са деца а малки ***. Утре като пораснат ще бъдат големи ***. Не би трябвало това да им се размине, защото те ще го сметнат за нещо нормално и днес ритат куче, но утре ще заритат някой човек. Ето за това сме в това положение, защото тези изрудчета се оставят да правят каквото си поискат и няма никакви последици за тях и те така свикват. После родителите им да не реват от тях?

12

Анонимен

преди 5 години

Майките на тези деца не разбират ,че ако днес ритат възрастно куче като футболна топка то утре и след 20г ще ритат майките и бащите си като футболни топки и докато издъхнат.За пари или просто за удоволствие и без значение що касае морала и ценностите на такива деца Хора се възпитават строго и справедливо.Когато направят такова нещо подходящо наказание е да ги накараш да си вземат улично куче и да го гледат.Когато привикнат с него да ги питаш пак как им се струва стореното с чуждото куче.

11

Гадняр

преди 5 години

Vlady,когато тези гаменчета пораснат и заритат *** на улицата чупейки и костите / нищо лично! / ,хей така- за кеф и разнообразие,не съм уверен,че ще кажеш " Браво на децата!"А за кучетата....съгласен съм ,че трябва да има ред!

10

ГАДОРЯН

преди 5 години

Днес карах колело 45 км в жегата. До Балчик само на км от града на пътя агресивна глутница гонеше и лаеше колите. Тъй като нямам нищо под ръка се обърнах и изчаках да дойдат с кола от Варна да ме вземат. Ако бях продължил щяха да ме нападнат като нищо. Ей такива *** са за бой. По точно не бива да ги има по улиците. А това куче наистина ми е мъчно за него.

9

Анонимен

преди 5 години

Когато пораснат спомняйки си и осъзнавайки какво са направили ще съжаляват горчиво и ще плачат безутешно за стореното.Родителите им са *** Ще им тежи на съвеста вечно и докато са живи независимо, какво са убили.Това не е нещо,което забравяш и можеш да изтриеш от съзнанието си.Убийството е убийство и то тежи независимо дали е мравка,човек или куче.

8

Анонимен

преди 5 години

Не оставяйте деца да живеят с бабите си,защото ги превръщат в асоциални и умствено недоразити социопатчета Второ бабите са най нескопосният начин да възпиташ дете.И най сигурният да го превърнат в бъдещ и сигурен затворник.Учете децата постоянно към уважение на живота на всичко живо.Хора ,които не уважават живота имат тежка карма и пътят им е предопределен с много лош край.Но най лошотое че те повличат и тези около тях.На терориста от Франция с ножа намерили роднините му заклани като кучета.

7

Тцтц

преди 5 години

Днес убиват куче, утре човек. Пък майките им ще разправят после какви добри деца са били.

6

Анонимен

преди 5 години

Хахаха,и бабата е била под обстрел от братчетата на Гаврош.

5

?????

преди 5 години

Крушата не пада по-далеч от дънера. Каквито родителите,такива и децата.