79

Анонимен

преди 5 години

Че ние си го затриваме човечеството, само че малко по-бавно.

78

Землянин

преди 5 години

Краварите-ционисти ще затрият човечесъвото! Русия трябва да си отваря очите и при нужда да ги изтреби до крак!

77

Анонимен

преди 5 години

След аварията в Чернобил екосистемите се възстановяват, но където стъпи човешки крак там прошка няма. Даже световния океан го направихме бульон от полимери.

76

Анонимен

преди 5 години

А дано! Да си почине малко Земята от навлеци като нас. Прав беше мистър Смит от матрицата: "Хората са като чумата на тази планета!".

75

До 67

преди 5 години

След като според теб мравките могат да мислят, можеш ли водиш комуникация с тях? Мравките или който и де друг жив организъм освен чомека, може ли да изчува околната среда, да създават и използват технологии и т.н.? Какво според е мисълта? Може би ядене, пиене и т.н.

74

Анонимен

преди 5 години

Като е толкова добър евроатлантизма защо българите са бедни като африканци и първи по смъртност в света?

73

Анонимен

преди 5 години

Узбеките и таджиките гастарбайтери в Русия живеят 100 пъти по-добре от българските черноработници които слугуват на Запад.

72

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми защо България не зае пазарнат ниша на Южна Корея, нали дойде демокрацията?

71

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков при социализма нямаше тоалетна хартия и банани а днес при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани?

70

Гошо

преди 5 години

До предишният Какви ги блещиш бе?? България и Александър Македонски да я беше оправлявал след ВСВ, пак нямаше да сме равни като стандарт. Благодари се, че изобщо си имал шансът да живееш в общество с ниска престъпност, образование и здравеопазване на ниво и развит вторичен стопански сектор през тези 45 години бе. Сега чакай линейката час и половина и пращай децата да чистят и слугуват на запад. За това подскачахте нали!?

69

Анонимен

преди 5 години

Те гледам Чехия и Словакия са цъфнали и вързали, ходи тогава да живееш в Чехия и Словакия, даже езиците са близки, и българите могат да работята там, ама нещо никой не ходи в Чехия и Словакия.

68

до 65

преди 5 години

Слава на великите САЩ че ни освободиха от *** расия поклон братя Американци българите ще сме ви благодарни до живот-Без Русия, която ни освободи от турско робство, сега нямаше да има България. Сега щеше да носиш ***, да говориш на турски, да се дупиш в джамията и султан да ти оня шантавия турчин.

67

Анонимен

преди 5 години

До москвич бракма 69Ако не беше и криворазбраната демокрация сега трябваше да сме като Чехия и Словакия ама уви.

66

москвич бракма

преди 5 години

Ако България не беше 45 години под комунистическо робство сега щяхме да сме като Белгия Австия Холандия но изчадия *** комунисти ни превърнаха във ***

65

Анонимен

преди 5 години

До До 60А ти от къде знаеш, че мравките не могат да мислят, и че мисленето е отличителен белег само на човешкия род?

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 61Това нищо не означава просто тогава пазарната ниша която сега заема Южна Корея е била заета от Япония. Или ти от Япония ще ни изкараш по-добре?

63

АНТИКОМУНИСТ

преди 5 години

Слава на великите САЩ че ни освободиха от *** расия поклон братя Американци българите ще сме ви благодарни до живот

62

До 60

преди 5 години

Я кажи коя куха лейка ти каза, че мравките са си направили цивилизация? И да мравките не могат да мислят, те както и всички други животни, се подчиняват на свойте инстикти. Мисленето е отличителен белег на човешкия род, толкова по темата.

61

Анонимен

преди 5 години

Ще бъде добре,ако се разхвърчат тези ядрени ракети и затрият човечеството.Така де, няма само аз да страдам.

60

Анонимен

преди 5 години

до Анонимен70-те и 80-те демократична Южна Корея която вече 30 години под американско партньорство е по-зле от България в която вече 30 години има социализъм - Самсунг, Киа - няма тогава такова нещо. Ми що така бе, по напред сме били от Южна Корея? А какво щеше да бъде днес ако социализмът беше останал?