24

SELJANIN

преди 5 години

Nie u Lom pravehme electrocari predi 40 godini . . .

23

До 2

преди 5 години

А тракторист наш, капитан Литвинов,Взглянул на карту и включил форсаж,Спокойно отбомбился над ПекиномИ заложил на родину вираж.Он над Амуром выключил реактор,Чтоб не пугать родных овец и коз.Пронсся в небе наш советский тракторНа дозаправку в свой родной колхоз.И, если враг опять предпримет меры,Чтоб помешать собрать нам урожай,Приказом Агропром СССР-аУ нас на поле вылетит комбайн(С вертикальным взлтом).

22

До 2

преди 5 години

Нидей разваля хубавото стихотворение:СОВЕТСКИЙ МИРНЫЙ ТРАКТОРЯ расскажу о вопиющем факте:На берегах Амура, средь полейПопался наш простой советский тракторВ прицел шести китайских батарей.Ударил залп, снаряды полетели,Но тракторист был парень с головой:Он жмт педаль - и вот не видно целиВ поставленной завесе дымовой.А трактор взмыл над милой стороноюИ в тот же миг агрессору в ответ,Чтоб постергся нас пугать войноюУдарил залп тактических ракет.А тракторист наш, капитан Литвинов

21

шматка

преди 5 години

Ха на бас че това са някакви прототипи сделани в някой ръждясал цех.Такива и ще си останатЗа този мотор бях чел и преди година.Още ли не го произвежда серийно

20

БЕзопасни фарове

преди 5 години

КАлашников от Брегович и от НЛО София са НАЙ ДОБРите..

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Ако ти е жал за,децата намали малко годините че инъче всичките ще ги избия. :)

18

ined

преди 5 години

Толква са грозни, че могат да кандидатстват за Гинес

17

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Издялано в России................

16

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

...никъде не пише колко струва монтирането на теглича за прицепа с акумулаторите.

15

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До ergen4evто тва добре, ама инсталацията му е от али експрес и общата и себестойност е оценена на малко под 500 долара, а "перспективният" електродвигател е ревърс инжинеринг на мотор на сегуей. предполагам ще ти се наложи да го регистрираш като "недвижима собственост"

14

ergen4ev

преди 5 години

веднага правя бартер за москвича дори транспорта ще си платя

13

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

отворете руския печат и вижте коментарите на запознати за новия боен робот, армейски екзоскепет (пасивен) и електромобил, дето е събран в купето на иж412 комби. и това, е трета година, в която концерна калашников минава с тия "нововъведения", както се оказва.

12

Burzum

преди 5 години

Коридор номер едно ОТНОВО!

11

не може да бъде!

преди 5 години

На тази кола ако и инсталират една голямо калибрена картечница или оръдие.ще има голямо търсене!?

10

Анонимен

преди 5 години

Ако руснаците бяха пуснали в производство само половината от нещата, които са представяли като бутафорни макети по изложенията, щяха да минават и за почти технологична нация.

9

Анонимен

преди 5 години

Без врати, много подходящ за тропическия руски климат.

8

Анонимен

преди 5 години

Имаше една руска машина,подобие на кола,дори и забравих името.Използвахме я по времето на поземлената реформа.Беше модифицирана от военна машина за пренасяне на снаряди за далекобойни оръдия(хвърлящи до 120 км).Пълна семенна торбичка ви казвам.Не ща никаква техника от Русия.Не могат.

7

Анонимен

преди 5 години

Прилича на контейнер за отпaдъци с колела.

6

Анонимен

преди 5 години

Стига коли и танкове за военни цели. Пилеете и малкото си пари. Правете автономни машини за всякякви условия, да могат да изпълняват различни задачи в реални условия. Вече могат да разпознават образи и звуци, трябва и да се придвижват по суша, въздух, вода и под вода. Това са оръжията на бъдещето, те ще изпълняват мисии в населени места. Наричайте ги дронове и каквото щете, но умните машини са бъдещето - и на армията, и на индуустрията, дори и в бита.

5

Дедо Пич

преди 5 години

Грозноватички са!