66

Анонимен

преди 5 години

Какън "цар" е "Испанската муха", бе!?Най-обикновен стар тарикат и мошенник, който се опитва за наша сметка и на наш гръб да осигури бъдещето на децата си, на внуците и правнуците си!Всичко друго казано от "саксофона" е словоблУдие!

65

Ти да видиш...

преди 5 години

Обраха Царя.

64

Анонимен

преди 5 години

Сега пък тия иначе *** в СОС ДА СЪДЯТ ДЪРЖАВАТА защото вече десетина години община София поддържа парка 'Врана"който ако стане държавен ОТНОВО ЩЕ ПОТЪНЕ В БУРЕНИ И ЗАПУСТЕНИЕ както всички държавни имоти!ДЕЕ/..А *** "ДЪРЖАВА",ако стане държавен запустението ще е по-малкото зло ЩЕ ИЗГОРИ "СЛУЧАЙНО"И ПАРКА И "ДВОРЕЦЪТ"!Санаториумите в Банкя,резиденция Банкя,"дворецът'в Кричим все държавни РУИНИ ПЪЛНИ СЪС ЗМИИ.....

63

ИЗРОД

преди 5 години

45 години го чакахме да се върне за да ни излъже и краде!!!!!!!!!!!!!!!!!

62

...

преди 5 години

Къса ни е паметта на нас българите! Първо тая фамилия НИКОГА не са били и няма и да бъдат БГ ЦАРЕ! Второ всеки път когато някой от тая фамилия си е тръгвал от БГ то БГ е била пред национална катастрофа! Трето тая фамилия идва в БГ с един куфар багаж! Четвърто тоя баш симеончо га идеше в БГ беше гол кат царвул *** изведнъж забогатя! Има и 10-то, че и 100-но, *** ше ме цензурират пък и мястото няма да ми стигне!

61

Анонимен

преди 5 години

Стига сте го "царосвали" този, какъв цар е, на кого, къде му е царството. Стига с тези измишльотини.

60

NoName

преди 5 години

Така наречения "Цар" е за затвора... Ама карай!

59

Анонимен

преди 5 години

Какви наследства може да има в България при положение, че фамилията им не е от България. Това все едно наследниците на Тодор Живков да си искат всички резиденции, че ги е правил той.

58

Анонимен

преди 5 години

"Царя без "Врана"---Ало, авторчето златно! Къде ти е пълният член, къде ти е пунктуацията?Кой е без "Врана"? Царят, подлогът. И понеже се изпуска сказуемото, се поставя тире:Царят без "Врана". Останалата част от заглавието е пояснение и би трябвало да изглежда така:"Царят без "Врана": съд връща двореца на държавата"Съвсем го "забатачихте" тоя български език!

57

Анонимен

преди 5 години

До РосенТой претенции не е имал,тъй като си е мислел,че хората ще ахкат и ще припадат,като го видят да си идва в България и сами ще му тикат имотите в ръцете!

56

extremist

преди 5 години

РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, И ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ ЗА ВСИЧКИ ФАЛШИВИ ПОЛИТИЦИ, ИЗПОЛЗВАЛИ БЪЛГАРИЯ ЗА ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ - КАТО ТОЗИ "ЦАР"....

55

ИДИОТ С КОРОНА

преди 5 години

До ,.,.В този карикатурен вид !

54

hard

преди 5 години

На този мошеник най-ще му подхожда, по една бърза процедура, килия в софийския затвор.

53

Анонимен

преди 5 години

Спрял е вече да бъде удобен. Което ме кара да се замисля каква ли ще е съдбата на тези имоти. Тук нищо не се прави с добра умисъл и за благото на държавата.

52

Анонимен

преди 5 години

9 септември отново дойде в България.Партизани и съветски войски няма ,но има руски пари.Чакаме Народния съд.

51

Анонимен

преди 5 години

Да не говорим, че този няма капка българска кръв!

50

Активист на БКП

преди 5 години

Сделката НДСВ,БСП,ГЕРБ приключи !!! Моньо Мадридския повъртя рулетката с народни пари ..

49

ПЕНКО

преди 5 години

НЯМА ЦАР ПО СВЕТА ,КОЙТО ДА СЕ Е БОРИЛ ЗА РАЗВИТИЕ И ПРОСПЕРИТЕТ НА НАРОДА СИ !!! ВСЕКИ СЕ Е БОРИЛ ДА Е -ПО ЦАР- ...ЗА ПОВЕЧЕ ЗЕМЯ И НАРОД !!! САМО "ТОШО" Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ ,АМА Е" ПРЕДСЕДАТЕЛ-ЦАР" !!! КОБУРГИТЕ СА НИ НАТРЕСЕНИ !!!ИМАЛИ СМЕ ЦАРЕ ПОБЕДИТЕЛИ И ПАДИТЕЛИ -АМА НАШИ !!! КАКВО ЗНАЧИ :" ЦАРСКИ КОБУРГСКИ " ИМОТИ В БЪЛГАРИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ????????

48

Анонимен

преди 5 години

Тоя е цаp само на някои с робско самосъзнание. За останалите е долен кpaдец.

47

35346

преди 5 години

Да си спомним за проф. Владимир Петров, който пръв посочи, че истинският собственик на тези имоти е българската държава, а не царското семейство. Безочието на гражданина симеон Борисов не е изненада за българите, които разсъждават със соствения си мозък и умет да четат закони и документи. Напомням, че по конситтуция България е РПУЛИКА и е противоконституционно да назоваваме "цар", когото и даа било. Журналистите дас прат да се кълчат - тук няма и царедворци.