112

Анонимен

преди 5 години

Олимпик е пирамида както КТБ.200 000 българи бяха ограбени,държавата бездейства.Сега КАТ ще глобява,отнема книжки и спира коли на хора,които са си плащали съвестно.Бойко каза да са гледали като са се застраховали.Да трябваше да гледаме когато допуснахме ТИ и твоята мафиотска партия да вземете властта.Регистъра го скапаха за да прикрият фирмите и къщите в Испания и островите в Гърция.Колкото до Радев,той толкова си може.И като плюете срещу него си представете,че на негово място беше Цура-рабфака.

111

Онзи

преди 5 години

Абе ледчо 88 ти къф си за какво говориш тъпотии? Едни и същи глупости повтаряш във всеки коментар и ставаш жалък и смешен, като защитаваш вредителите Радев и Нинова! На луд ли се правиш незнам, обаче вземи се прегледаш!

110

Мда

преди 5 години

Оставка за Нинова и разпускане на червената *** заедно с Радев марионетката да стават и да се махат!!!

109

Efo

преди 5 години

Хахахаха това, че президента ни е като *** е много вярно! Само трябва да се напръска с Райд!

108

iceblast88

преди 5 години

До дела дела делаИ какво точно може да направи президента в една ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА? Хайде преди да се изказваме да си размърдаме тиквеното семенце в голямата тиква и да прочетем едно прекрасно нещо наречено КОНСТИТУЦИЯ и да видим какви точно са правомощията на президента в нашата страна!

107

дела дела дела

преди 5 години

Този Радев да не е писар в президентството.Кога ще го видим да направи нещо?

106

Евро тоталитаризъм

преди 5 години

Държава няма. Има евро мутренски тоталитаризъм, купен с позволението на ЕС да се точат фондовете.Търговският регистър е правен от компания, която се прехранва от уредени герберски обещствени поръчки. Нищо чудно, че нивото им е никакво.

105

наблюдател

преди 5 години

Ако следваме Ленинските принципи, трябва да се запитаме: Кому выгодно?Очевидно БСП е предприела линия на хакерско превземане на властта.Съзнателна безотговорност и активна подривна дейност като от времето на най-славните години на БРП(к)

104

iceblast88

преди 5 години

До ВикторИ тъй като съм ДАНЪКОПЛАТЕЦ имам пълното право да съм против всяка комунистическа *** която не и стига мозъка за да оправи НАЙ ВАЖНИЯ ПЪТ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Русе- В. Търново! Какво направи Тиквата ви, за нас от Северна България? Освен да праща редовно държавния башибозук да събира кръвен данък друго не съм видял! Затова драги герберчо хайде обратно на конгреса на БКП заедно с бесепарите! И без това преди 30 години на всеки конгрес се целувахте и си викахте другарю!

103

iceblast88

преди 5 години

До ВикторЗащото за разлика от теб Герберска калинке аз съм ДАНЪКОПЛАТЕЦ!!! И съм отвратен от вас и подобните ви! Отвратен съм от всички мозъчни донори които гласуват за Герб защото те са мозъчни донори! Ако имахте мозък за поне 1 стотинка щяхте да видите, че в Герб има повече комунисти от колкото в БСП, а имате наглостта да обвинявате всички които са против всички членове на БКП, че били комунисти. Искаш комунисти ли? Погледни в огледалото, огледай се на конгресите на Герб, виж плакат на Герб!

102

Калеко Алеко

преди 5 години

Че какво друго може да каже Радев освен да повтори казаното от Курнелка ... !!!

101

Анонимен до Нооу

преди 5 години

Абе Нооу ти за Плевнелиев ли говориш бе? По жалко същество като президента Плевнелиев сме нямали, Радев си върши отлично работата и е трън в очите на крадливата хунта от ГЕРБ.

100

Hooy

преди 5 години

Нашия президент е като ***, съществува, но няма ползи от него, само вреди!

99

Анонимен

преди 5 години

Гадев-черната станция на Корнела,оная ще сменя системата тоя пък за втори път бълнува криза на държавността,червени ....А тая Агайн дето подаде оставка била внучка на ПАРТИЗАНИН,НАДЗИРАТЕЛ В КОНЦЛАГЕРА БЕЛЕНЕ И НОЖАРЕВО!!Депутатка от "царската партия"и несменена от "дясното"правителство на Борисов 1,2,3,...КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА СА,само пред публиката представления показват!

98

корекция

преди 5 години

Радев не може да оотсече, щото няма власт. Той е един коментатор

97

ТОЧНО!

преди 5 години

ОТЛИЧНО КАЗАНО - КРИЗА НЕ, МИ ДАЖЕ КАТАСТРОФА НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ ВЕЧЕ 75 Г! ИЗЛИЗАНЕ НЕ ВИЖДАМ, ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ....

96

Дали помним

преди 5 години

А като си спомня Плевналиев и ме хваща срам. Беше *** и придворен шут на Тиквата.

95

iceblast88

преди 5 години

До ВикторАко незнаеш, най важния път в България не е Свинарника-Морето! Има пътища с много по голямо значение и много по голямо натоварване, но от къде толкова мозък в шоп и на всичкото отгоре комунистически гербер? Да не говорим колко прекрасна е пишман магистралата ви между Пловдив и Стара Загора - тих бял Дунав! Второстепенния път е в пъти по добре и е равен, за разлика от магистралата! Жалки сте, същите като другарите ви от БСП! Отивайте си заедно на БКП сборищата!

94

iceblast88

преди 5 години

До 102По пародията на магистрали които се топят със снега има голямо движение само когато София се изнася по родните си места!Ела в Северна България да видиш коларските пътеки и ми говори за пълни пътища, по нашите географски ширини пътища няма, ти за опашки ми говориш! Задръствания поради калпава организация и заради поредния ремонт на прясно ремонтираното не е повод за гордост! Извади си тиквата от голямата говореща кутия, спри да слушаш тиквата и говори с хората по улиците!

93

iceblast88

преди 5 години

До 102Първо не ме обинявай, че съм комунист от БСП! Нямам абсолютно нищо обще с вас и подобните вам ***!Второ ела се разходи в Северна България и тогава ми говори подобни глупости!Русе от почти 200 хиляди е вече 75 хиляди!Магазините - малкото които са останали са пълни когато пускат евтино ***.За морето незнам, на българското мутроморие не съм ходил от 10 години.Трето - другарю само към колегите ти от Герб и БСП, не към нас нормалните!ПП: затова вече от 9 мил. сме по малко от 7!