27

Сериозно

преди 5 години

И сега кво.... Оставка на заместника на заместника на... някоя агенцийка и случая "приключва" ли... За това ли избиха стотици животни и съсипаха поминъка на хората? Не станаха ли много гафовете на суджуците?

26

Хм

преди 5 години

Че то въобще НЕ е имало! Но щеше да стане скандал за усвоени европари не по предназначение! Впрочем нали щеше да има проверка от ЕС?Някой знае ли нещо?

25

10 до 23

преди 5 години

Да, знаеш ли? Точно това написах и аз! Но ми отрязоха половината коментар! Изглежда на някой не се хареса какво написах! Това е свободата на словото в тази страна! Точно за това искат да изгонят хората от земите им! Меркел настоява много отдавна България да ги приема

24

Анонимен

преди 5 години

Положителните проби означават зараза, само ако съответстват на клиничната картина, на инкубационния период или на аутопсията на болните животни. И трите фактора ги няма в случаите на избитите животни, тъй като в инкубационния период, който трае от 3 до 7 дни, трябваше да има бурно цъфтяща клинична картина и над 1000 овце и кози трябваше да са умрели от болестта и хиляди да са с ярки симптоми, видими за всеки.Това каза ветеринарят Пламен Пасков. А по думите му умрелите животни са само избитите.

23

Ганчо

преди 5 години

Какво стана сега. Били ни приятели. Тези дето се целуваха и прегръщаха с тях сега да застанат пред всички българи и да се извинят. Тези така наречени македонци ще ни разкажат играта и ще ни тормозят още повече. Тези хора са предатели и гледат своите интереси. Но как хързулнаха нашите политици, които се показаха големи балъци. Чудя се сега как ще се извинят и какви ще бъдат доводите за предателството което извършиха към собствения си народ. Май ще ме цензурират. Грешен ми бил кода.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10То просто никога не е имало! Искаха да унищожат стадата на хората!Точно така!Искаха да заменят козите в Странджа с бежанци!Ама те и без това самолетите вече кацат.Става страшно!

21

верно ли

преди 5 години

Френската лаборатория Сирад е върнала втората серия проби на България, които трябваше да потвърдят дали има или няма чу,*** по овцете и козите. Те са отрицателни, като обхващат областите, за които имаше съмнения за заразата, потвърдиха от БАБХ.

20

Коч

преди 5 години

Бе, само на моя дисплей ли пръча е с червени рога!???

19

Анонимен

преди 5 години

GERB--CUMATA NA BALGARIA

18

Анонимен

преди 5 години

Най-много изкяри баба Дора, която получи 19000лв и ново стадо от 100 кози от калоферския Балкан.Поклон!

17

Анонимен

преди 5 години

То не е и имало в БГ! Но нали изпълняваме поръченията на ЕС!Каквото кажат това правим! Поискаха да ги понамалим малко и влезе в ход "чумата"!/

16

Анонимен

преди 5 години

Вече няма не! Никога не е имало!! Сега великият и несменяем некадърник, слуга на онази откачена германка, ще излезе ли да се извини пред народа си за огромният скандал, и за геноцида и терор върху хората, или ще се скрие зад 50 бодигарда в лимузината си! Предател мръсен! Мафиоти! Избиха нарочно по заповед на някой хиляди здрави животни! Разбиха живота на стотици хора за удоволствие! Той самият имаше наглостта да каже че имал по важни проблеми от козичките! Хайде изберете си го за 4-ти път пак!

15

Анонимен

преди 5 години

А доказа ли се че изобщо е имало?

14

Морски

преди 5 години

Че то не е имало ч.ума,Бойко Оставка ....

13

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяхме действали твърдо.....! Знаете ли каква епидемия щеше да настане чак до Видин!?

12

Анонимен

преди 5 години

Абе, пак ви казвам! Един по едър фермер има връзки и си измисли болест да вземе обезщетение и си поднови дъртите стада! Така тръгна истерията и стигнахме до тук! Изтрепаха добитъка да си вържат гащите, белки някой не ги набеди за виновни.Напразни усилия! Всички знаят вече, че каквото и да стане или е станало са виновни византийците, турците, Костов, коминтерна и Ралица Агаева! Ако проблема е по крупен - комунистите!

11

Анонимен

преди 5 години

Справяме се отлично!

10

Анонимен

преди 5 години

То просто никога не е имало! Искаха да унищожат стадата на хората! Някой плати и заповяда да го направят, и го направиха! Сега онзи некадърник премиера на кого ще излезе да се извини за абсолютният скандал? Или ще се потули всичко както винаги! Отвратителна държава! Ненормална! Избиха хиляди животни за нищо! Истинската ч.ума е в онази *** наречена парламент! Каква беше идеята? Да изгоните хората от земите им

9

Анонимен

преди 5 години

Уж пробата от стопанството в Болярово беше положителна, пък сега се оказа, че била съмнителна. Истината е, че нищо съмнително не е имало, както там, така и никъде другаде. Всичко беше една огромна лъжа, за да се прикрият стари и по-големи лъжи/измами в особено големи размери. Сега би трябвало да обезщетят и всички стопани, които в действителност отглеждаха животните си само в оборите. Колкото до нарушаването на закона, ако е било така защо не влязоха и там с жандармерия и полиция?Не е имало чу.***

8

Анонимен

преди 5 години

А въобще имало ли е чу.***?