12

Анонимен

преди 5 години

Властите на запад извършват серия от престъпления прикривайки извършителите. Ето колко повредени са кратуните пълни с "европейски ценности". Абе защитавай си населението от нашествениците бе, за какви ценности дрънкаш брюкселско мекотело!

11

Анонимен

преди 5 години

"Според представител на местната власт нападението не е терористичен акт, а вероятно резултат от семеен конфликт."Явлението се нарича западна садо-мазо порнография. Това е когато тюрбаните те изнасилват и ръгат, а ти лъжеш света, че не е така както изглежда.

10

Додо

преди 5 години

Пак там, в Брюксел, преди няколко месеца, един белгиец, при това действащ полицай, казваше по една телевизия, как целия квартал се събрали и решили да премахнат християнската символика отпред къщите си, за да покажат уважение към религията на новите си съкварталци- бежанци! Сигурно и вазелин на дъщерите си ще купят с кеф, ей така, да си имат, ако някой бежанец случайно пожелае да ги обладае, няма да се мъчи зер!

9

???

преди 5 години

То се знае кои боравят най-добре с ножовете. Другите грабват пищова и действат.Важното е първо да се каже, че не е терористичен акт, просто Асан както си чел вечерната молитва и изпаднал в амок.

8

Анонимен

преди 5 години

Свинска халал мръвка на празника пармезан,пардон байрам са му сервирали.

7

Анонимен

преди 5 години

Е така се става мъченик,мъка мъка е да мушиш с ножа бяло месо за благодарност.

6

СикимиШахининАнесиим

преди 5 години

Пак ли кришнари?

5

Киро Х

преди 5 години

До Имам Баялдъ: Важното е, че и Чорап Радев, и Бойко честитиха Курбан на всички правоверни, демек, Алаху Акбар им беше посланието!

4

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че не е терористичен акт, това е културна особеност , те у тях така си правят - като ги стегне шапката, грабват кухненския нож и отиват да се жалват в районното

3

Додо

преди 5 години

"Според представител на местната власт нападението не е терористичен акт"=============Хахаха, незнам, май имам някакво извратено чувство за хумор, но напоследък подобни *** наистина взеха да ме разсмиват!

2

Суджук алейкум

преди 5 години

Бисмилях

1

ТHE Патриот

преди 5 години

Битова разправа ,нищо за гледане движете нататък.В европа цари мултукултурен мир ,останалото е гадна руска пропаганда,нищо за гледане ,нататък давайте!