39

Господин Никой

преди 5 години

А то и от днес Китай наложи нови санкции на САЩ за 100 милиарда долара .Статията за търговската воина междиу САЩ И Китай я има във сайтът Епицентър .

38

Един

преди 5 години

Центъра на големите европейски столици изобщо не прилича на африкакански гета другарю от по долу!

37

Господин Никой

преди 5 години

Русия лесно може да мине без SWIFT Повечето Руски банки вече са включени в обновената отечествена система за разплащане И сега в Русия се прави проект за сътрудничество с други държави където и те имат своя платежна система ,например Китай .Такива системи ще се правят и в евразийското пространство с разплащане в националните валути .И това окончателно ще избави РФ да използва SWIFT .Статията я има във Поглед инфо.

36

Анонимен

преди 5 години

Е, пък как по-точно си блести Запада?Центъра на големите европейски столици заприличаха на африкано-арабски гета. И цялата тая *** даже не работи, а чака помощи. Местните вечер вместо да излязат да се разхождат бързат да се приберат, че тия убийства и атентати станаха ежедневие. Голям блясък, няма що.

35

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Запада вече стават жалки с тия санкции. Както и с всичките им гърчове да плюят по Русия. Не разбраха ли най-после, че резултатите са обратни на очакваното?

34

Анонимен

преди 5 години

Супер! Нека да става по-силна, затова - санкции докато Русия настигне Северна Корея и Путин се охрани като Ким Чен Ун.

33

Анонимен

преди 5 години

Щом става по " силна" ,значи санкциите са успешни и трябва да продължат!А така и вълка сит и агнето цяло,ама друг път!То бива мизерлъци,,но тяхните ,рашкините нямат край!Доволни от санциите,но дават мило и драго да ги отменят!Е не директно,но чрез подкупи на определени западни партии,то е видно,ачик ачик!Отделно това православие направо го изкормиха от агентури и подобни навирания,уж за религията,а реално политически.

32

****

преди 5 години

Така както вървят нещата,Русия и останалите страни които предприеха разплащане с национални валути,за напред ще се възприема от взе повече срани,а това означава смърт за долара и еврото,а от там и световна криза която ще е много по тежка от 2007 г.

31

Анонимен

преди 5 години

Тея за умиращия запад ги слушам от дете. Накрая такива, като тебе гушватт букета, а запада продължава да си блести :)) Това става.

30

ТHE Патриот

преди 5 години

единственото ми желание е само ако може американския пес тихичко и кротко без много много шум да си загине и да не пречи на цивилизованият свят мног много!Само това искам!

29

Анонимен

преди 5 години

Санкциите няма как да те направят силна страна. Това го направи 2.60 горивото :) Падне ли на 1.40 и хубавия филм свършва.

28

ТHE Патриот

преди 5 години

ФАЩ отиват в историята ,краварския пес хапе най силно когато му иде края ,тези "санкции" са акт на отчаяност и безсили срещу Русия :)Запада ,като цяло умира !

27

Кръчмаря

преди 5 години

Забравяме ,че Китай са все още комунистическа държава ,а и на времето получиха безплатно всичко необходимо за ядрено оръжие от руснаците.Малко се влошиха нещата заради едни спорни гранични земи и имаше доста китайски "жертви" ,но преди 5г. наеха за 49г. достатачно земеделска земя от Русия за добри пари.БРИКс колкото и да ни се струва поредната безмислена организация на развиващи се страни е сила с Китай и Русия в нея.

26

Solar Power

преди 5 години

За който не знае искам да напомня,че мен не ме интересува нито Русия нито Америка нито Доналд Дък и още по малко Ердо..... Изобщо 5 пари не давам за тях стига да не натискат копчето. Интересува ме само и единствено България.

25

Анонимен

преди 5 години

Наивността на запада,направи от Русия силна страна.Русия краде западни технологии,източва пари от запада чрез широк спектър от фирми и неправителствени организации.Ползва предимства в западните банки.Но на всяко нещо му идва краят,затова са и настоящите санкции.

24

Solar Power

преди 5 години

До 24: Няма глупости. Чукни на гугъл: Нашествия на княз СветославПосле чети. Може после да търсиш на руски и английски и да свериш информацията.Руснаците нападат и опостушават България през 968 година. Това е .....

23

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

Няма на света бедна гладна изостанала силна страна.

22

Анонимен

преди 5 години

Соларе, аре не дрънкай глyпocти!

21

Solar Power

преди 5 години

До 7 : Значи си доволен,че цар Светослав е нападнал и избил почти половината ни население вследствие на което падаме под Византийско робство. А ако не бяхме паднали ? Можеше да станем силна държава и Крим да си остане Български и да удържим напъна по късно на османските нашественици. Може би точно заради Русия сме били 700 години под робство ! Прочети си историята ако си българин. А ако не си и си руснак ме боли онази работа за теб.

20

Анонимен

преди 5 години

Може и да я има след 50 години, но всички ще са с дръпнати очички.Ха честито!