76

Анонимен

преди 5 години

На грешно мяста пеят.Да отидат на "Козяк",дето назначава тиквите и да изблеят песента "Чупка на дръгливата коза"

75

AXE

преди 5 години

Протестират под прозореца на Боцко, щото нашичкият се прави на г*оспод б*ог Български и отн неговата уста се чува: "Направих това..., дадох ви пари за това, построих ви това и т.н....." Каквото посадило, такова набрало....тепърва

74

Анонимен

преди 5 години

Децата ги манипулират родителите им. Това да пееш е стамало и на полето и на морето. Може и в цъковен хор то ни носи радост.Но да се прави протест и да държиш децата, 07087като инструмент е неправилно.

73

Мухахахах

преди 5 години

Ще растат, ама не тук, защото вече няма луди да работят за тиквените мутри. Съсипахте страната, герберастници про клети

72

Анонимен

преди 5 години

До ОруелТрябва да се засрамите, че ги превръщате в такива като вас.Ще растат с мисълта, че този който е начело на държавата е главния фактор за реализацията и благополучието в живота им и, че от тях нищо не зависи.Ще израстнат промити червенотиквеници като вас дъртите.

71

Ееееехехехе

преди 5 години

До АаааахахахаДупка е ама БСП-арска.Научихте народа, че съдбата му зависи от един човек, който е всезнаещ и всесилен.Абсолютен съветски модел на разум.ГНУСНО Е!Превърнахте българина в ***.

70

12345

преди 5 години

Цирк. Каква е драмата сега? Животът е кръговрат, достигаш определена възраст, предаваш опита си на по- млад колега, има приемственост. Предлагат ти да си почетен диригент, един вид, оценила са те, показват уважение. Не те пенсионират и довиждане. НО разбира се спира и кранчето- заплата, командировки, хотели, концертиМисля, че всичко е за пари (мое мнение). Децата реагират емоционално, родителите са инфантилни, очевидно е от реакцията им. За колко по-сериозни неща трябва да се протестира...

69

Логика

преди 5 години

А кой пее пред руското посолство !

68

Ааааахахаха

преди 5 години

В тази герберастка дупка само първолаците не са протестирали още. Ботце, *** си с мир!

67

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега, и детския хор опря до премиера!?Абе хора, защо зорлем превръщате България в Русия?Това ми прилича на - Другаря Сталин, пръв приятел на децата!Работа ли му е на Борисов да се занимава с детския хор?Скоро очаквам и юношите на ЦСКА да се изтърсят пред Министерски съвет.Каква е тая родна простотия, не знам.

66

666

преди 5 години

Защо само неграмотни хора коментират новините? В тази държавата явно грамотните хора са твърде малко и те не се занимават да коментират дивотиите в държавицата ни.

65

знам ли

преди 5 години

Зависи,колко ще дойдат журналисти.Шефа каза на своя пиар,който шамароса джурналистка-Джурналист не се удря с плесница,а с пържола!

64

месара

преди 5 години

до 63 :няма проблем, само кажи бройката, да не остане някой гладен

63

1

преди 5 години

До Професор,сега,пак комунисти ни управляват,бойко,най-млад комунист,ц.ц физкултурника,цецка цъфнал герб,цъфнал герб,още да ти ги изреждам ли др.професор.

62

програмата

преди 5 години

До месараНе утре излизаме с ножове и ще *** пържоли,които ти ще доставиш.

61

месара

преди 5 години

некви "известни" баби пяха, сега деца пеят! за утре програмата каква е, цигуларки, тенори или пианисти? дошло и времето на диригентката и толко, назначава се друг/а. стига с тия "неорганизирани" протести в стил сдс. лошото че тия дето "не организират" протестите е че използват деца (здрави и болни) за постигането на целите си (а в тях се включват и родители, което е още по грозно)!

60

нахалство

преди 5 години

Ей,не пипайте децата,мръсни герберастчета.Те са нашето бъдеще,а не вашите пикливи отрочета с бугати ,островчета и къщички в Барцелона и Ел Ей,хей,хей...

59

До милиге пионерчета

преди 5 години

Детският хор ли ти е проблема!? Културата ли ти пречи? Не те ли притеснява колко струват партиите, заплатите на депутатите, лимузините, крадените от тях милиони, парите които се хвърлят по малцинствата/електорат, крадените пари от калпави магистрали итн......Децата които пеят ли според теб са проблем? Колкото и да струва хора с диригента, са жълти мизерни стотинки, на първо място защото става въпрос за култура, нещо което липсва в тази страна! Ти си жив пример!

58

Оруел

преди 5 години

Браво на децата, трябва да се засрамим. ОСТАВКА!

57

милите пенсионерчета

преди 5 години

До Милите пионерчета!Много сте се загрижили за децата...Не се напрягайте напразно.По-добре да пеят отколкото да употребяват дрога доставена от подчинените Му.