14

Анонимен

преди 5 години

Състоянието (психическото) на този терорист е било ОЩЕ ТОГАВА КРИТИЧНО, когато с тротил и бомби е тръгнал да тероризира кримчаните, довчерашните му "сънародници"!!! Значи ще ги трепе, защото не са такива фашисти като него!!!!!!!!!!!!!!!! А колкото до това, че е "режисьор"...........този некадърник е работил в компютърен клуб и после заснема (с камерата на телефона си сигурно) някаква белиберда и затова сега му прикачват етикет "режисьор"! Че то сега ВСЕКИ СИ Е САМ РЕЖИСЬОР! Терориста - в затвора

13

факт

преди 5 години

Ето ни я сме свидетели на хибридна война как едни лица представят един престъпник за жертва само и само да се оплюе Русия.

12

Анонимен

преди 5 години

Босия как е? Нахраниха ли го? Обуха ли го? Май като Беновска иска внимание и после да хвали благодетелите безкрайно. Дайте му едно телевизионно предаване да печели. В канал 3, при Беновска.

11

Господин Никой

преди 5 години

Боли ме оная работа че този национален предател и либерал -фашист гладува .да гладува докато пукне от глад ,няма кой да жали за него . О да само Дойче Блее либералният германски медиен *** .

10

Анонимен

преди 5 години

Всъщност не е смешно, как иначе да "приемеш" такива "статии"? за 100 дни досега три пъти да се е гътнал, ако НАИСТИНА гладуваше!!! Хи-хи...........спомням си една такава, също укропска, "героиня", която СЪЩО ГЛАДУВАШЕ, ЗА НЕЯ СЪЩО ТАКА ПИШЕХА ДЕН И НОЩ.....е, помилваха я, прибра се във фашиската си "държава" и сега какво........ВКАРАХА Я В ЗАТВОРА СЪЩИТЕ ТИЯ укропи, които рониха сълзи и сополи за нея!!! Ааауууу...нашите "борци за права".......ЗАЩО НЕ ВИКАТЕ "СВОБОДА ЗА НАДЯ", а за този терорист?

9

Анонимен

преди 5 години

А 4-те бременните жени които удуши с кабел в Одеса, кой ще върне ?

8

Анонимен

преди 5 години

Дръжте ни в течение за състоянието на терориста Сенцов, няма ли да направят и секти в негова чест и да се принасят жертвоприношения.

7

Анонимен

преди 5 години

Каквото е търсил е намерил. Например, ако аз подстрекавам някой към гладна стачка ще ме съдят, но тук няма проблеми.

6

Анонимен

преди 5 години

До ИванчоБраво ! Ти си чуека !!! Знайш и за Сибиря и сичкуту му отсейде !!!

5

Иванчо

преди 5 години

Диктаторска Русия няма да изкара дълго.... Сибир се надигал също

4

ТHE Патриот

преди 5 години

на Сугарев му вмъкваха тайно банички и боза :)

3

Тъп евроатлантик

преди 5 години

М да да гладна стачка 100 дни . Тоя укропитек е като нашият Едвин Сугарев единственият човек гладувал до смърт три пъти

2

ТHE Патриот

преди 5 години

Един голем шнур от мен за *** и тъпата им пропаганда!

1

Анонимен

преди 5 години

Доле-горе това е времето на тия статии - от 20 до 21 часа. Браво браво, не закъснявате.