74

Анонимен

преди 5 години

Да ви обяснят червените форумни плъхове, че не е имало нахлуване в Чехия, всичко си било нормално.Затова Чехия, Полша, Словакия, Словения, Хърватия, Унгария, Румъния ще са добре, защото там няма червени плъхове.А тук същите тези крещят "Ама защо България е зле?"Ами заради вас бе ***.

73

Анонимен

преди 5 години

Добрия *** е комундела под 2 метра пръст! И да румънците са по добре от нас защото преди 30 години ги изпотрепаха....

72

Анонимен

преди 5 години

Пропаганда мислят , че ще променят мнението на хората..

71

Анонимен

преди 5 години

За руския Гулаг - само лошо или нищо !

70

Сериозно

преди 5 години

Така де.... все пак да не забравят, че ако не беше същата тази "лоша империалистическа" армия да са все още част от "великия" Райх и нямаше да има и помен от Чехия или Чехословакия...

69

Анонимен

преди 5 години

В сайта трият веднага демократичните постове а с голямо задоволство обгрижват проруското квичене!Как не ви е срам, бе Дони БОК...ци!

68

Анонимен

преди 5 години

В този сайт има една-две руско платени ***, които са срам за нацията ни!Навсякъде тези *** щяха да бъдат оплюти, само в нашата *** им се дава трибуна да плюят желанието на хората за свобода!!!!!!!По-голямо падение от това да си предател-русофил. НЯМА!

67

Бреййй!

преди 5 години

"Около 300 души участваха в демонстрация снощи пред руското посолство в Прага"Па много бе, 300 души!

66

ист

преди 5 години

300 души участвали. Като гледам снимката участвалите са между 30 и 3000 души. Зависи кой пише статията - да умаловажи или преувеличи участвалите. Политика на бройките.

65

Dublin

преди 5 години

събрали се по призив на няколко неправителствени организации...spriah da ceta...:))

64

Анонимен

преди 5 години

Малобройни но гръмогласни инямало да забравят . А другатапо-голямата част са сигурноглухонеми . Всичко е прозрачно .Хайде развявайте пиндоскотознаме , чешки крeтени .

63

Петров

преди 5 години

брутално смазаха опита на реформаторското ръководство на чехословашката комунистическа партия===============================================Комунисти, които за западни пари са всъщност антикомунисти и русофоби. Наричат ги реформатори по специален термин на ЦРУ.

62

Гошо...Тъпото

преди 5 години

До kokoЗа първи път,някой се обръща към мен в...този сайт на ВИЕ,благодаря ВИ.

61

Чех ъл

преди 5 години

Чехите ги бивало.В какво,че не се сещам,освен,че са използвачи.Австрия е културният център на Европа.Моцарт,Шуберт,Хайдн,Брукнер,Караян,Щраус...Бетовен е дошъл на по-хубавото място....

60

ПРОМИТИ МОЗЪЦИ

преди 5 години

ТО ХУБО ПРОТЕСТИРАТЕ АМИ КЪДЕ Е ЧЕХОСЛОВАКИЯ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ЧЕХИ ПРОТЕСТИРАЛИ АМИ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ СЛОВАКИ ПРОТЕСТИРАТ ЛИ???ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ ВИЕ ДЕМОКРАДЧЕТАТА С ВАШИТЕ СМЕШНИ ЖАЛКИ ИНТЕРПРЕТАЦИИ НА ИСТОРИЯ И НАСТОЯЩЕ АКО НЕ БЯХТЕ ЖАЛКИ ЩЯХТЕ ДА СТЕ СМЕШНИ НО ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИТЕ !!!! И БЪЛГАРИЯ!!!УНИЩОЖЕНИЕТО МИ ГО ПРЕДСТАВЯТЕ КАТО ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА !

59

майтап,бе Уили!

преди 5 години

Изпращането на танковете в Прага е една груба политическа грешка на тогавашното съветско ръководство-за щастие без много жертви и кръвопролитие!Този който е носил украинското знаме обаче трябва да знае ,че по това време съветското политбюро е съставено почти изцяло от украинци,само един етнически руснак-единственият гласувал против!?И 300 души протестиращи,заедно с чужденците -това е смешно!Учудващо е защо липсват между протестиращите Каспаров и Навалний!?

58

Анонимен

преди 5 години

Само 300 ли можаха да сберат шоросите? Дабре, че не са на Термопилите.

57

koko

преди 5 години

До Гошо...ТъпотоПрякорът Ви страшно ви подхожда!

56

koko

преди 5 години

До ЕнгелсДрОгарю 12 конгрес на БКП свърши отдавна-събуде се!И си изпиите хапчетата за оросяване!

55

Анонимен

преди 5 години

Чехите по ги бива от австрийците дето танцуват с Путин- на външен вид го докарват срещу Путин и руснаците, обаче като дойдат избори и хоп- какво избират- президент - русофил, приятел на Путин.... Като опре до бизнес- пръв партньор са им пак руснаците. Номерът е жестове на агресия и отхвърляне на путинската система, но бизнеса си е бизнес и там текат северни потоци.