83

ОЩЕ НЕЩО

преди 5 години

Чакаме с нетърпение - след 3 години ще сме свидетели и на Фалит на Частен Пенсионен Фонд , защото сега има само Приходи от 20 години в тези фондове .И тогава ще са засегнати Милиони Хора .Има развитие и резон - КТБ засегна 10 000 човека , Гражданска Отговорност засегна 250 000 човека , ред е на нещо Голямо след като няма Наказуемост и Затвор за Мошениците и Мафията .

82

Анонимен

преди 5 години

Над 25 000 жители на Харманли и още няколко села около граса ще пият вода от водоноски, заради повишеното съдържание на уран от чешмата. Това стана ясно тези дни.В същото време, пак в Харманли, ГЕРБ строи голям спортен комплекс за хората. Кочплекс "Хеброс" трябва по план да е готов в края на годината. Пази, боже, сляпо да прогледа" май върви в случая тази самобитна нашенска поговорка за самозабравилите си Тикви и Калинки - некадърни и крадливи.

81

Ами

преди 5 години

Гнусно е да го гледа и слуша човек. С Гоце Първнов ръкопляскаха на Бойчето, поддържаха управлението му, заедно бастисаха държавата и сега плужека пита " Къде е държавата ".Цинично е да задаваш такъв въпрос, когато ти самия си участвал в разлагането на държавата.

80

Комсомолския

преди 5 години

Държавата носи като теб руменчо, бели чорапи и се се изхожда в Шадравана........Нещо като заминаващите от Летище София, за да не ги е Гнус от теб.

79

смехрко

преди 5 години

Пикаещото фонтанче се обади:)))))))))))))))))))))))).Да отговорят с Другарката и Кирчо хайдута .Къде беше държавата преди когато те бяха на власт затриха предприятия,банки, външно търговси дружества и сега света вода ненапита.Наглост да се изказват не да ПИТАТ.................................Изводи сами си направете .А платените тролчета на партия боядисвала си 2 пъти и забранена със ЗАКОН слагайте минуси .Но пред ФАКИТЕ И Боговете са БЕЗМЪЛВНИ.......

78

Анонимен

преди 5 години

Румба, направи пиш във фонтана.

77

Анонимен

преди 5 години

пикаещият брат пита.........кой ще му отговори

76

Анонимен

преди 5 години

Песоглавец

75

69

преди 5 години

От тия 200 000 полици 60%-70% са на вноски, така че стига преиграване за 40 50 лв.

74

Анонимен

преди 5 години

Фонтан , водопад мишките мълчат . Искам да чуя анимационния герой Плевнелиев и най големия мишок сред мишоците .

73

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Уринатора в действие..!

72

Казанджи Йово

преди 5 години

Ами да си прекратят отпуските! Не, че Нинова иска, но се налага явно! Пък кво ли им пука! Те нали са си добре. А вие продължавайте да се правите, че нищо не ви засяга и Корнелия си разведрява скуката! Като ви изчезнат банковите авоари и ще се разврещите как комунистите пак ви ограбили!

71

Г-н Споков

преди 5 години

Пълна чистка в ДАНС!Веднага!!!!!

70

инж. Ганев

преди 5 години

А къде са били коп... тата от ДАНС?

69

Анонимен

преди 5 години

И сайтът на ГРАО се срина! Тиквонада тотал.Електронно управление окачено на ластуни!

68

Станински

преди 5 години

Изглежда ти предпочиташ супер - простака,пожарникар Б.Тиквата !? И комунист, трето поколение, от осемнайсет-годишна възраст !Добър избор си направил , няма що !?

67

63

преди 5 години

Според мен разбира се! Аз се изказвам от свое име за разлика от вас, които се изказвате ръководени от тиквенските постулати и от името на Партия непогрешима, създадена от теляците и метресите на ДС и номенклатурата! Факт!

66

Анонимен

преди 5 години

Ne darjavsta a drugarite ot gerb pravitelstvoto. Kade sa bili na plaja iliv 4ujbina zazeva e sa ostavka a i dr drugarki partiizi a sega gerberi jalko 4e islagat boiko veliki

65

изнервен

преди 5 години

Алооо, Петков, сънуваш. Нищо няма да се случи наесен, нито пък по-късно. ГЕРБ ще си изкарат мандата, защото нямат алтернатива.

64

Ха

преди 5 години

Какви фонтани!? Преди седмица Петков смело порица алкохолизма и заяви, че Юнкер е най скъпо платения алкохолик и пияндур в целия ЕС!