13

NoName

преди 5 години

Едно дете остава инвалид за цял живот. Едно дете ще живее с мисълта, че е осакатило друго дете. Два живота, още преди да започнат са съсипани, от глупост, от невнимание, от наглост и не спазване на законите на България... Жалко, колко жалко, ужасна трагедия! ДА СПРЕМ ВОЙНАТА НА ПЪТЯ!

12

Анонимен

преди 5 години

Свидетелите казват, че е дрифтирал и демонстрирал уменията си, а катаджията официално твърдеше по ТВ, че асфалта бил мокър. Кампанията за оневиняване вече върви с пълна сила.

11

Анонимен

преди 5 години

е ся , валяло е дъжд и колата поднесла , ко толкова .

10

gh

преди 5 години

До бащите на ударените деца : Не чакайте правосъдие - живеете в Мутроландия - правосъдието е във вашите ръце - направете го веднага !

9

Анонимен

преди 5 години

Всички книжки е регион Е да се приберат и преиздават чак след като навършат 35 години. В Етово е трагедия. Най-некадърните комплексари шофират там. То там няма светофари даже.

8

Анонимен

преди 5 години

шоферчето е син на полицайнегови колега казаха, че не може и дума да става за дрифт, било мокро и хлъзгаво и за товадеца свидетели обясняват друго, но явно в петрич много бързи експертизи са започнали да правят. ситуацията с рейса на магистралата един месец я чакахме

7

Аз

преди 5 години

Скъпи хора от екипа на днес.бг, смятам че е време да спрете да използвате думи като "джигит" в заглавията и статиите си, защото виждате че ние посетителите на сайта ви не се кефим.

6

Неприятното

преди 5 години

е, че само с писане нищо не се оправя.

5

Психодиспансер

преди 5 години

Престъпление ->Наказание ! В дни на липса на държавност, право и справедливост наказанията трябва да са още по- жестоки, за да озаптят получовеците

4

Росен

преди 5 години

Прави са да протестират хората. Докога ще караме като башибозук? Няма по-страшно от това - вървиш си по тротоара и изведнъж някой отзад те помете. КОЙ ИМ ДАВА ВЪОБЩЕ КНИЖКИ НА ТАКИВА?

3

Анонимен

преди 5 години

Поредното ДЖИГИТ заглавие.Толкова ли ви е беден речника!

2

Анонимен

преди 5 години

Това не е джигит,а безмозъчен ***, с баща полицай и дядо комунист,имащ се за недосегаем.Като в момента се прави всичко възможно да оневинят потомственият ***.Какво стана с онова плевенското селянче,което дрогирано и пияно уби хората на тротоара, отново с баща полицай.А това дете което ви се радва от едни млека,вече е пораснало и преди месец уби с джипа си служител на чистота,отново е с баща ченге.Примерите са безброй.Явно тези са генетично увредени. Или са убийци,или са престъпници.

1

Анонимен

преди 5 години

Джигит е изкусен ездач на кон.