41

до 44

преди 5 години

донякъде е прав човека. Всички религии произходжат от култа към Слънцето като бог. Отделно, май и вярващите забравят, че всяка религия е измислена от човек, за да обясни на думи прости света на масите и смисъла на живота им. Всеки сам решава на какво интелектуално ниво да бъде, за да осмисля живота си било, чрез Бог, наука, общ морал или каквото и да е... Всичко е едно и също изпято на различна струна.

40

NoName

преди 5 години

Амон-Ра лелеелел сега откачалката и теб ще подпука хахаха

39

Анонимен

преди 5 години

А добрутрУй!

38

Фарагон

преди 5 години

Правилно, бог е създал всичко. Името Му е Амон-Ра, от Неговата воля зависи всичко. Не се подвеждайте по други божества, донесли само скръб и разруха на човечеството. Амон-Ра е истинският, живият бог.

37

РОКОКО

преди 5 години

И отново информационно затъмнение за случващото се в Русия и репетитивно повтаряне на отдавна известник и изтъркали се плочи все едно са истински новини. Всичко гадно - само в гнлия запад! Там има ***, свещенници педофили и изнасилвачи, стрелби в училища... Русия обаче е за пример! Строг морал, закони, Путин, боярищник... И 80 % от българите мечтаят да сме отново в орбирата на големия брат, а след врме да забравим за 1400 годишната си история и да се слеем с великия Евразийски съюз с рубли!

36

NoName

преди 5 години

До Фанатика хахахаО вярващи, свети човече аз неразумната Скумрия се питам, защо не си се предал в психиатрията. Там има много по силни опиати от тези които ползваш хаха Тичай приятелче, тичай Лудницата те зове!!!

35

NoName

преди 5 години

ПРИЗНАНИЕТО Първа стъпка към лечението, стискам палци за теб и ще опъна една молба до Ицето туко виж ти дигне наградата от 12 девственици на 15 хахахах Промит мозък

34

Анонимен

преди 5 години

ПО-ДОБРЕ ФАНАТИК ОТКОЛКОТО ГЛАВАТА МИ ДА Е ПРАЗНА КАТО ТВОЯТА :D

33

NoName

преди 5 години

Обожавам да ме Заплашват СМИРЕНИ МИРЯНИ хахаха Божи чада хахха

32

Анонимен

преди 5 години

АТЕИЗМЪТ Е МНОГО ПО-ГОЛЯМО ЗЛО И ОТ 100 ИСЛЯМСКИ ДЪРЖАВИ !ДАНО БОГ ВИ НАКАЖЕ ПОДОБАВАЩО И НА ЗЕМЯТА И В ОТВЪДНОТО ВОВЕКИ :D

31

NoName

преди 5 години

И само да си знаеш, че в името на вярата - Населението на света е дало най-много жертви, и този показател не може да бъде НАДМИНАТ НИКОГА! Мир!

30

NoName

преди 5 години

Елементарността ти е забавна. Не е лошо да се преквалифицираш на КЛОУН (ако не си такъв вече). Успех приателче, промивката на мозъка ти е пълна, деградиралотати и фанатизирана вяра няма да ти помогне за нищо добро!

29

Анонимен

преди 5 години

До БЕЗ ИМЕХОРА КАТО ТЕБ СА МНОГО ПО-ГОЛЯМО ЗЛО И ОТ КРАЙНИТЕ РЕЛИГИОЗНИ ФАНАТИЦИ!!!АТЕИСТИТЕ В РУСИЯ ИЗБИХА НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ И УКРАЙНА ЗА ДА ИМ ОТКРАДНАТ ЗЕМЯТА!!! СЪЗДАНИЯ БЕЗ МОРАЛ БЕЗ СЪВЕСТ БЕЗ СКРУПУЛИ!ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ЗЕМЯТА ДОКАЗАНО!

28

Анонимен

преди 5 години

До БЕЗ ИМЕАТЕИСТИТЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ЗЕМЯТА ЩЕ ГОВОРЯТ ЗА МОРАЛ :D ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДЯВОЛА ДА ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕНО НА МАТЕЙ :DЗА СВЕТА АТЕИСТИТЕ СА НАПЪЛНО БЕЗПОЛЕЗНИ ЕДНО ЧИСТО ЗЛО СПРАВКА РУСИЯ НАЙ-АТЕИСТИЧНАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА!

27

NoName

преди 5 години

Човече, по това което пишеш. По това което твърдиш, всеки нормално мислещ човек разбира, че ти си нищо повече от Промит мозък, слаб мозък... Ти си фанатик приателю, хора като теб са отговорни за терористичните атаки над мирни граждани, хора като теб проповярват радикализъм и насилие над "НЕВЕРНИЦИТЕ". Вие сте зли, фанатизирани и опасни човешки същества, нараняващи невинни хора, деца... Да предпочитам да съм СКУМРИЯ пред това да съм като теб!

26

Анонимен

преди 5 години

До БЕЗ ИМЕТИ НЕ ВЯРВАШ В НИЩО ИНТЕЛЕКТ НА СКУМРИЯНАУКАТА Е БОГ СЪЩО ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗНАЕШ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ РАЗБИРАШ ЗА БОГ!И АБОРИГЕНИТЕ СА ПО УМНИ ОТ ТЕБ:DТУК НЕ СТАВА ДУМА ЗА ХРИСТИЯНСТВО ИЛИ ИСЛЯМ ! ТУК ГОВОРИМ ЗА ЕЛЕМЕНТАРНО МИСЛЕНЕ, ЧЕ БОГ Е СЪЗДАЛ ВСИЧКО ! ЕЛЕМЕНТАРЕН ПРИМЕР Е, ЧЕ ИМА 100-ЦИ ВИДОВЕ ГЪСЕНИЦИ И НИТО ЕДНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КРЪСТОСА С ДРУГИТЕ!! ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ОТ НИЩОТО СВРЪХ СЛОЖНИ ОРГАНИЗМИ НЕ СТАВА И С ЕВОЛЮЦИЯ АКО ЩЕ И ТРИЛИОН ГОДИНИ!НЯМА БЪДЕЩЕ ЗА ТЕБ!

25

NoName

преди 5 години

Агресивен, обиждащ и заплашващ... Ако ти си Вярващ човек, и ако всички са като теб. ДА, горд съм, че вярвам в науката! Съжалявам те...

24

Анонимен

преди 5 години

Църквата помага на тези, които искат да живеят истински нормален живот без кражба, прелюбодейство, убийства, аборти, насилие. Ела и виж! Стани част от православното общество, наистина въцърковени хора, познаващи и живеещи вярата си! Но когато човек носи мръсотията в себе си и не иска да се раздели с нея, накъдето и да погледне всичко ще му изглежда мръсно, всеки ще е подозрителен, сякаш гледаш през зацапани очила. Много хора обругават църквата, бивайки извън нея, с голямо невежество.

23

Анонимен

преди 5 години

Колко нежност и префинен цинизъм звучи в това изявление, че изпитват СРАМ и ТЪГА... само двама извратеняци са на съд, защото е изтекла давността за другите. И съдът в Пенсилвания работи със завидна скоост...

22

NoName

преди 5 години

Много ясно че католиците са най-голямото зло. Православните свещенници са нормални хора като нас, имат семейства, имат деца, имат наследство и бъдеще!!! Но са Хора и нищо човешко не им е чуждо! Алчността и пълното безверие в редиците на Българската църква е ПОСЛОВИЧНА!! Вярата в България е опорочена от Алчността на Свещенниците!