16

То бяха превземки

преди 5 години

и чудесии!Веднъж и дваж ли интервюираха "миропомазаните" нашенски подрастващи, които участваха в Асамблеята. По случай десетгодишнината от първата асамблея една глезла примираше в радиопредаване "Вече много пораснахме!" Горката! Вече завършила висше, а хленчи за облагите покрай тази дандания, за която се похарчиха толкова много пари!Най-талантливите деца ли? Помните ли кого ни пращаха от Африка? Деца на политич.лидери, които заявяваха, че смятат да станат полит.дейци. Арусначето - космонавт!

15

Анонимен

преди 5 години

В духовен план, Людмила създаде такъв импулс, щото на фона на днешното оскотяване, все още да има шанс за България, и Българите, като огнище на Духът на Бога. Единство, творчество и красота.Днес Европа се пъне да говори за мултикултурност, но корена, е пак по нашите земи, и дори тоталитарната система не е пречка за призвания, да донесе нова искра в бъднините на цивилизацията.

14

Анонимен

преди 5 години

Ако някой не знае какво е присаден рошков на слива е това е.Батето се ожени за Людмила.

13

kukla

преди 5 години

Разточителство или прищевки. Но едно време имаше някакво разнообразие даже и в малките държавички като в България. Сега има само показване на голи кълки, и лудо бягане от България на запад. Всичко това с надеждата да не умем от глад и мизерия.

12

НДК/ДНК

преди 5 години

Цоркаджията плюещ Людмила Живкова,явно не знае за приноса и в развитието на България. Само ще му кажа едно,това което бълваш срещу нея е все едно да заложиш бомба под НДК! Стиска ли ти на ДНК-то за това,или просто си соросоиден платен дебАл?

11

Анонимен

преди 5 години

Наистина много хубава инициатива беше "Знаме на мира" и затова се радваше на подкрепата на толкова държави.

10

Евроатлантик-гжендър

преди 5 години

Предпочитам мощни гей-паради с латексови костюми. Какви са тея глупости горе ??

9

До Ченчеджия

преди 5 години

Аз пък слагам на тезгяха един бай Тодор за дузина Бойковци! Все пак да оценим девалеацията на българската валута Ха Ха Ха

8

Ченчеджия

преди 5 години

Заменям една Людмила за трима Цветановци! Ако няма желаещи вдигам мизата на пет!!

7

Някой

преди 5 години

"Асамблеята имаше две цели: 1. Да дресира децата в комунистически дух; 2. Да задоволява щенията на Татовата щерка.Тогава бях вече на 16 години и ме вълнуваха Пърпъл, Цепелин и Джудас Прийст! Вече не подлежах на дресиране. "Гнилият" Запад ме бе покварил!"И на 6 годинки да беше, сигурно пак нямаше да те дресират! Като се родиш с рокаджийска душа, никой тлъст партиец не може да ти я отнеме.

6

Анонимен

преди 5 години

Правешката принцеса. И тя е завършила университета на Тиквата.

5

Анонимен

преди 5 години

Знаме на мираhttps://youtube/watch?v=1qjqrzDMDggКамбанитеhttps://youtube/watch?v=BCwdYH3PX3IРазпадащото се ММЦ Приморскоhttps://youtube/watch?v=pRrBmqG41Qc

4

Анонимен

преди 5 години

Асамблеята имаше две цели: 1. Да дресира децата в комунистически дух; 2. Да задоволява щенията на Татовата щерка.Тогава бях вече на 16 години и ме вълнуваха Пърпъл, Цепелин и Джудас Прийст! Вече не подлежах на дресиране. "Гнилият" Запад ме бе покварил!

3

Бай Оня

преди 5 години

Едно безумно разточителство с някаква уж реклама на България!? Всъщност безумно и безцелно мероприятие, дело на лудата Людмила, дето си е говорила с мъдреците от Шамбала, абе всичката беше ала-бала!

2

И за какво и чия е

преди 5 години

"идеята' да ни пуснете статия и снимки от тези ЗАЛИЗАНИ МИШОЦИ???

1

Анонимен

преди 5 години

Нещо от немското Ал Джазира ?