32

Анонимен

преди 5 години

Браво на Меркел тя знае, че падне ли Турция пада и Германия !!!

31

Факт!

преди 5 години

ЕС е пред колапс Франция срещу Сащ нищо няма да направи.Оня италианеца викаше за падане на санкциите ама като се видя а бай Тръмп и нещо си промени мнението.

30

Факт!

преди 5 години

Ахаха Ким не може с Южна Корея да се оправи камо ли с някой друг.Ф-22 чакат в Гърция между другото турците да се поЯват с ф-16.На ги нема на.рали са се

29

Анонимен

преди 5 години

До 23 АнонименИ как ще ги накажат ? Германия е Евросъюза, ясно ли ти е? или още подскачащ на сън ?

28

Факт!

преди 5 години

Всъщност няма нужда от тва Америка трябва само да даде на кюрдите Джавелини и ще превърнат бойното поле в гробище за турските танкове.Те в Сирия с рпг-7 из храсталаците помляха немските кошници Леопардис на турската армия турците бегаха през глава та кво остава ако имат Джавелин

27

999

преди 5 години

ТУКА ЯВНО Е ПЪЛНО С *** ИЛИ АКО ЛИ НЕ - ТО ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА УМОПОМРАЧЕНИЯ БЪЛГАРИН , КОЙТО НЕ СИ Е ПИЛ ХАПЧЕТО , ПОРАДИ ЛИПСИ В СЕМЕЙНИЯ БЮДЖЕТ !

26

Анонимен

преди 5 години

До 26 Факт!Ей фактчо, я вземи се събуди и си извади пръста от еврокантокта си. Като са толкова силни защо загубиха в Авганистан сега и в Сирия ? Ким ако поиска за три секунди ще преобърне историята на земята. Схващаш ли ?

25

Факт!

преди 5 години

Със 700+млрд долара военен бюджет ф-22 в Гърция стелт бомбандировачи и 7 американски флот зад гърба няма кой дя спре Америка тва да не е немската армиика с 10 танкчета Леопярдис и леопярдови пражки.Турските самолети са Ф-16 само Америка да рече и еди няма да излети.

24

Анонимен

преди 5 години

До 25Чакаме, люпим семки, лозунги скандираме! Но кой ще извади таквиз топки! ? Това не е като да стреляш по сватбари и училищни автобуси.

23

Факт!

преди 5 години

Рано или късно Сащ СА и Израел ще подпукат Иран и Катар.А ако турция много знае и нея.

22

Анонимен

преди 5 години

Не е нужно да пишеш с главни бе ***.Французката икономика едвам крета и е пред тотален колапс но си прав френците са меки китки и да ги плюеш си мислят че дъжд вали.Виж обаче срещу Сащ германиика няма дори минимални шансове.Германия е първа дружка на Раша тва няма да остане ненаказано.

21

Анонимен

преди 5 години

ТУРЦИЯ СЕ СЪПРОТИВЛЯВА НО НАЙ-МНОГО ДА УСТИСКА ОЩЕ ЕДИН ДВА ДЕНА :DСТАРА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА ГЛАСИ : ЩОМ НА МЕН МИ Е ЗЛЕ ТРЯБВА НА СЪСЕДА ДА МУ Е ДВА ПЪТИ ПО-ЗЛЕ :D

20

Анонимен

преди 5 години

До Факт!МАКРОН ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ АКО СА ИМ РАЗРЕШЕНИ ТЪЙ, ЧЕ АЛА БАБА ПОРТОКАЛА ТОВА Е ПИСАНИЦАТА ТИ!ТЯ ФРАНЦИЯ ПУТИНОФИЛИТЕ Я ОБЯВИХА ЗА ФАЛИРАЛА ОЩЕ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ АМА EЙ Я НА ОЩЕ НЕ Е :D-------НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА СЕ МАХНЕ ОТ ЕС ЩОТО КАТО ВИДИ СВЕТА КВО ЩЕ СТАНЕ С НЕЯ СЛЕД КАТО СЕ МАХНЕ НИКОЙ НЯМА И ДА СИ ПОМИСЛИ ЗА МАХАНЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕС!

19

МВФ

преди 5 години

Китай са на командно дишане имат си милярд пенсионери които скоро ще трябва да изхранват как ке стане не знам.

18

Turk

преди 5 години

Всички са с Турция. Само *** не иска да разбере истината, че Турция е сила. Катар ще инвестира 15 млрд. в Турция, Китай 3.5 млрд. Утре ще има телеконферентна среща където ще участват 3000 инвеститори от цял Свят. Долара и еврото паднаха рязко след тези новини. САЩ се провалиха и започнаха да правят разни изказвания, че те нямат вина и т.н. *** продължавай да злобееш, защото друго не можеш.

17

Анонимен

преди 5 години

До 15Точно така, дръж! Няма да се даваш! Само в ще,ще,ще ти е спасението :-)

16

Факт!

преди 5 години

Бе то и Англия нямаше да излиза ама.Тия бежанци нали искат помощи ако няма икономика кой ще им дава парите отде ще ядат.А меланшон е ляв ще гласуват за него с кеф.По начина ти на изразяване ми мязаш на германофиль.Бита карта сте да вметна само.

15

Анонимен

преди 5 години

Поздрави от остров Света Елена Гледам и най-горещите ч утури са охладнели. Дори от Германия няма поздрави. Чакаме чичо Дони да получи вдъхновение след Петъчната молитва и да пльосне някой потресаващ туит.

14

Ген.Пичкин

преди 5 години

Мидля че едно въоръжаване на кюрдите ще поохлади Ердогань!

13

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е велик и Мурксул е неговия пророк.