25

Анонимен

преди 5 години

Избирайте си кметове от ДПС и няма да имате проблеми.Няма значение кой управлява ГЕРБ или БСП .

24

Анонимен

преди 5 години

ЗА ТОЯ ДЕТО МИ Е СЛОЖИЛ МИНУС ТРИ СЕКУНДИ СЛЕД НАПИСВАНЕТО НА КОМЕНТАРА ДА СПОМЕНА НЯКОЛКО ТОГАВА НЕЩИЦА-ИЗТОЧНА СОФИЯ- ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ,БУЛ БРЮКСЕЛ,БУЛ АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ,ОКОЛОВРЪСТНОТО МЕЖДУ ИЗТОЧНА И ЮЖНА СОФИЯ,СТРОЕЖ НА МЕТРОТО В ИЗТОЧНА И ЮЖНА СОФИЯ,БУЛ ОВЧА КУПЕЛ,БУЛЕВАРД МОНТЕВИДЕО,БУЛ ТОДОР КАБЛЕШКОВ,БУЛ ЧЕРНИ ВРЪХ,СЕГА РЕМОНТ НА ЧАСТ ОТ БУЛ БЪЛГАРИЯ,БУЛ БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ.СТАРИЯ ПЪТ ЗА ЛЕТИШЕТО,ИЗТОЧНА ТАНГЕНТА!ЗА СЕВЕРНА СОФИЯ=НУЛА!ЗА ЗАПАДНА СОФИЯ-ЕДНО ЛОМСКО ШОСЕ!ДВА НА ДВАЙСЕТ!!!!

23

Анонимен

преди 5 години

10 години НИЩОПРАВЕНЕ, само ПР-акции по медиите.Не случайно България е най-бедната и най-корупираната държава, както и на дъното на всички класации.

22

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали делиш кметовете ама дясната ти ръка Фандъчкова нарияна Йори която е заместник председател на ГЕРБ или там както се наричате ДЕЛИ СОФИЙСКИТЕ КВАРТАЛИ И ТО ОЧЕИЗВАДНО,НАГЛО И БЕЗСКРУПОЛНО.В южна и източна София НО БЕЗ Горубляне последните години е ремонтирана или се ремонтира т.н. базова инфраструктура.НА СЕВЕР НИЩО,А ДА ,ЕДНА УЛИЦА "РЕЗБАРСКА",ДРУГОТО ВСЕ Е ЗА "ДОГОДИНА".

21

Анонимен

преди 5 години

*** социалистически, къде го видите ББ ръка да му целувате, благодарение на него ядете хлеба на Нинова, и вервайте още дълго ще го ядете и спамите по форумите.

20

Анонимен

преди 5 години

Това му е третата пиар статия за днес. И кого лъже като никой не му вярва. Вече всеки го гледа и чака коя ще е поредната лъжа.Да почне да ги открива на километър- а заводът за ленти бълва продукция.

19

Анонимен

преди 5 години

Само пари искат кожодери

18

Анонимен

преди 5 години

Баце провери тв операторите грехота е два канала не ги лие срам бре ще ги платим искаме да няма ядове тия от спорт плюс като дават тенис що не пуснат григор аде бре

17

Анонимен

преди 5 години

От утре гражданската ми е невалидна, въпреки че съм платил съм около 13 лева (пише го в полицата) на гаранционния фонд за тази полица срещу фалит и други непредвидени обстоятелства. Хайде сега т.нар Премиер да отговори в коя бяла държава е възможно подобно безумие !!!

16

голем смех

преди 5 години

Вервам му на Бойко. Не е важен цветът на кмета, важното е колко суджук в дисагите носи към София.

15

Винету

преди 5 години

До 10 червен анонимник. Ама стига си писал едно и също под всяка новина. Нямаш ли гънки да измислиш нещо по-различно. Казах ти, че Боко още дълго ще те управлява и си купи много салфетки да се забърсваш.

14

до 11

преди 5 години

Наблюдателю, не искам моите пари да ги пращат на някой *** послушко от ГЕРБ. Ако нещо трябва то това е да ти се промие птичия мозък.

13

Анонимен

преди 5 години

Хахахаха!Каква дърта лъжа?А на последните избори пак манипулирахте и избутахте кмета на БСП незаконно.Ами случая Иванчева?Хм?И още и още.

12

Анонимен

преди 5 години

Не, въобще не ги дели...Затова пътищата в Добрич и Добричка област са като след бомбардировка!97 лева винетка...На бронираното Ауди, с което той се придвижва, не давай той пари за окачване, нали...Има субсидии от народа за тая работа!

11

Наблюдател

преди 5 години

А, трябва!

10

Анонимен

преди 5 години

Банкянската Тлъстина със запретнатите ръкави, наистина идва в повече за днес.Явно усеща, че си отива и започна пак с ПР-акциите си.Но номерът за десет години доста се поизтърка.А и материалът поумня.

9

Анонимен

преди 5 години

Дели се ами шопия и осаналата Държава.

8

Г.Д.

преди 5 години

Моем да делим само на 1.

7

Анонимен

преди 5 години

Няма по-добро от Бойко за сега, разбирачите до посочат някой да се посмеем

6

Анонимен

преди 5 години

Този пак ли лъже преди 10 години лъжеше, че ще прави електронно правителство и ще купува самолети некой верва ли му на тоя да пямпаш от една трибуна е лесно и после се крие като мишка какво стана със санирането дето ни излъга, че ще ни санира.