31

майна

преди 5 години

До АнонименХубаво, ще ми пращаш цигари, ама не разбрах, терорист ли ще съм или герой?

30

Анонимен

преди 5 години

До 9Ти си питай, питай! Ако ти се озовеш на мястото на този българин, ще ти пращаме цигари

29

майна

преди 5 години

Ако турската армия окупира кърджалийски окръг и след ''референдум'' го присъедини към Турция, то българите замислили съпротива, хванати и осъдени на 20г. турски затвор, терористи ли ще са или български герои? Просто питам.

28

Анонимен

преди 5 години

Този има всички шансове да бие рекордите на оня фъфлещ посланник в Индия... забравих му името... А, Сугарев беше

27

Анонимен

преди 5 години

Този скакун ще търка още дълго наровете!

26

Анонимен

преди 5 години

3 месеца продължава гладната му стачка, а той дебелее.

25

Анонимен

преди 5 години

Този е извършвал доказани в съд палежи.Направил е един бмбен атентат и е готвел още няколко.Заловен е в момента, в който подготвя следващ бомбен атентат и с всички улики за дейността си. Имал е наглостта да парадира с това.Сега е заявил, че не иска помилване.Абе, той да се радва на късмета, че не са му теглили куршума още при залавянето, докато е гласел поредния атентат.В същото време спонсорите на тероризма от САЩ и ЕU с помощта на Сорос организират хор на хиените, с плач за милост...

24

Анонимен

преди 5 години

Тоя е доказан престъпник и терорист, никакъв режисьор не е. Никога не е учил каквото и да е за кино изкуство, никога не е снимал нито един филм, никога не е написал нито един сценарий и никъде не се е прожектирало каквото и да е от него.Един единствен път снимал някакво любителско клипче с GSM-а си и го показвал на двама - трима свои хора. Сега вече го обявяват за "режисьор". Ами аз снимам клипчета с GSM-а всеки ден, значи и аз съм режисьор, нали така?

23

Анонимен

преди 5 години

Стига сте притопляли, тая простотия. Три месеца гладна стачка? *** държеливите Укри, много носят на бой, глад и еВан.

22

ПЕНКО

преди 5 години

ЕДНО ПЛАНЕНО В КИЕВ МОМЧЕ /НА 22-23 Г./СЕ МОЛЕШЕ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ..." СПАСИТЕ ,ПОМАГИТЕ" , НО УКРИТЕ ОТ ЛВОВ И ТИРАСПОЛ ПЛАТЕНИ ОТ ЦРУ ГО ОТВЕДОХА И ГО УБИХА !!! НАМАМ ЗАДРЪЖКА ДА УБИВАМ И МАЙКИ НА ЧЛЕНОВЕ НА " ДЕСЕН СЕКТОР " ЕХ КЛАНИЕ ЕХ КЕФ !!! НЯМА КРИМ ЗА МРЪСНАТА АМЕРИКАНСКА *** -ЩЕ ИМА СМЪРТ НА ДОЛАРА !!!!!

21

33

преди 5 години

С изключение на няколко десетилетия Крим е бил руска територия, сега отново е руска земя. Украинците проявяват наглост като я искат за себе си, повярвали са, че могат да имат нещо, което не е тяхно.

20

ХАХАХАХХААА

преди 5 години

До АнонименТЕРОРИСТИ НЕ СЕ ПОМИЛВАТ....СПРАВКА БЕНЧО ЛАДАТА--УТРЕПАН--В РУСИЯ ПОНЕ ЖИВЕЯТ МАКАР И В ПАНДЕЛАТА--Е КЪДЕ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ...ХАХАХАХАХ

19

мазепа

преди 5 години

Дори и да е имало в офиса му взривни материали, означава че Сенцов е имал намерение да воюва за родината си, която беше нападната от чужда армия. Следователно той е патриот а не терорист.

18

Мишо

преди 5 години

Първо "Три месеца продължава гладната стачка на украинския терорист"Второ до сега да беше пукнал........ Не ми изглежда гладен, а злобен.Вие си гледайте Очите, Бенчев останалите бандити, след една седмица всички ще са на свобода и ще пукат ракии в кръчмата.Аре на здравииии!

17

мазепа

преди 5 години

Сенцов е осъден не за извършен ''терористичен акт'', а за това че в офиса му са ''намерени'' взривни материали. Такива материали могат да бъдат намерени в дома и офиса на всеки опозиционер. Наскоро украинците хванаха един руски журналист и го осъдиха за антидържавна дейност, така че скоро очакваме размяната. Подобно на размяната на майора от ГРУ с капитан Савченко през 2015г.

16

позор

преди 5 години

Ей смешльовци какъв режисьор е този та той има само един 20 мин.филм,ето така се раждат фейк нюз!вместо да защитавате терористи ,вижте какво става в Украйна,цензура,фашизъм,репресии срещу журналисти,гражданска война......

15

аз-ът

преди 5 години

От три месеца Сенцов, който през 2015 г. беше осъден на 20 години затвор, е обявил гладна стачка. Неговият адвокат твърди, че състоянието му бързо се влошава.----Душичка. Че той докато изкара 20-така съвсем ще залинее ?!...

14

аз-ът

преди 5 години

само западен либе-джендер може да повярва че човек няма да яде 3 месеца и ще оцелеее. Храни си се момчето много добре. Венозно. Всеки ден.

13

аз-ът

преди 5 години

ехххх... кога ли една за'лебено от американски фандации сайтче ще напише също й че "гландия" се храни редовно. Всеки ден. Чрез венозни вливания. Т.е. стачката е до толкова че не се храни през устата. Ехххх... завалийката. Ако зависи от мен ще му пратя и пусетата... За компания. Те май мъже не харесват ама ... на подарен кон събите не се гледат. Нека си излежи годинките. Оня Ходорковски го помилваха и веднаха взе да ми лъха устата - от Лондон. Като не разбират от добрина, нека полежат.

12

Анонимен

преди 5 години

Човешкия организъм не издържа повече от 40 дена глад,това е максимума!А някои дори и толкова не издържат.За какви 3 месеца пишете,вие нормални ли се?