26

До 18

преди 5 години

Бе умен ще работя като ми предложите нормална заплата вие искате за заплата около минималната,да работя за няколко човека шест дни в седмицата по 15 часа....В Африка го няма това.

25

Ян Юнака

преди 5 години

Минимална заплата 1200!Тогава ще има трудова заетост на 100%.Българите не са мързеливи,но им писна да ги правят на ***.За въшливите 500-600 лева тропосерите да си работят сами,или да вървят по дяволите!

24

Анонимен

преди 5 години

сигурно търсят да им работят за минимална заплата, мерси

23

Анонимен

преди 5 години

Безработицата намалява, щото народът емигрира. Безвъзвратно.

22

Камериерка

преди 5 години

Аз ша почна ама ша *** бият ли.Ако ша *** бият за по малко от 700лв няма да чиста

21

Един от Северозапада

преди 5 години

Офичиален сайт на Агенция по Заетостта, електронна борса, предлагани работни места за инженери по нашия край-заплата 510 лева.... Защо се чудите, че сутрин пред всяка фирма при нас, се бутат на портала 10-15 човека, и размахвант дипломите си? Гумаджията с опит явно е по-ценен от инженерите-700 лева заплата, също толкова и за ценен кадър, за автомивка. Забравих да кажа-това са заплати БРУТО , тоест, преди удръжките.Директор на училище, със стаж-под 1000 лева чисто. Има да търсите...

20

Анонимен

преди 5 години

мухобоико мухобоико време е хората да те изметът жалко подобие крадливо

19

Анонимен

преди 5 години

Продавачки, шивачки, строители, шофьори и монтажници на ПВЦ. Това се търси в Бг. За хубавите раб. места ти трябва вуйчо владика. Пълна некомпетентност навсякъде- администрация, институции, лекари, зъболекари... Цяло чудо е да се разболееш и да попаднеш на читав лекар. Цяло чудо е детето ти да случи на кадърен учител. Продавачката те гледа като смъртен враг. Майсторът, който си извикал за ремонт, оправя едно, разваля 5 неща. Ама парите си ги вземат всички.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Младите хора с по-голямо от средно образование бихме почнали каквато и да е работа когато заплатите се изравнят с гръцкитеИ как ще стане това като не работите бе умен?

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14А в ГРОБ?

16

:-)

преди 5 години

Забележете, безработните, които не са регистрирани в БТ, се водят икономически неактивни.

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8И при Мей

14

Анонимен

преди 5 години

Българина си мисли, че може да взима европейска заплата в държава, на която последния фалит беше преди 20 години.Е мислите ли, че това може да стане?Все пак заплатите могат да бъдат поне една идея по-високи, но няма да останат пари червените бизнесмени да си сменят мерцедесите и любовниците всяка година.Георги Гергов какво каза? - Мога да изброявам милионерите в БСП с часове!

13

Анонимен

преди 5 години

Какви учители търсят, бе? Във всеки град има липса на ученици и куп незаети паралелки. Изкарайте една статистика колко незаети места има в училищата във всеки град, колко ученически чинове ще останат празни тази година!Като търсите Я.Такев за коментар, нека да назове поименно- в кое училище, в КОЙ ГРАД, какви учители се търсят. А не да повтаря наизустени лозунги- липсват 3000 учители. Не учители липсват, липсват студенти във ВУЗ-те и колегите и от гилдията ще останат безработни.

12

Анонимен

преди 5 години

FEIK NUZ.OT PARVI APRIL 2019 G.MINIMALNA RABOTNA ZAPLATA 2 000 LV.

11

Анонимен

преди 5 години

Търсят се балами да плащат заплати на разБойковата шайка

10

Анонимен

преди 5 години

Младите хора с по-голямо от средно образование бихме почнали каквато и да е работа когато заплатите се изравнят с гръцките .Сега за барман,спасител,рецепционист на морето предлагат 600 700 лв.За учител строител,пожарникар,музикант, работник в БАН и тнт в София по 600 800 лв .Нека заплатите нето станат 1500 минимална и 2000 средна и ще има млади с желание за работа,но това с мутрата премиер няма да стане и затова младите съветвам да се махат аз това мисля да направя.

9

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли защо българите се хващат на всякаква работа в чужбина Много е просто....там плащат нормално

8

Анонимен

преди 5 години

Ако търсите инженери всички заминаха при Меркел..!!

7

Анонимен

преди 5 години

Улави ченгета не се ли търсят? За себе си питам.