114

Анонимен

преди 5 години

Какво е това "Едирне"? Вид лекарство срещу диария ли?

113

Джедай Мастър

преди 5 години

До АнонименСупер силна е Турция. В мечтите на козоеба. Съсипа държавата и сега хленчи "продайте си доларите, за да спасите икономиката". Що той не си ги продаде? За една година курсът да падне от 2 лири за долар на 7 е повече от катастрофа. Лирата попада в низходяща спирала и козоебът май скоро ще бъде изритан и от Алах.

112

Анонимен

преди 5 години

До минчоТочно това искат да направят с Турция ама не става, целият свят разбра за какво служат (или по точно на кого) доларите.

111

Анонимен

преди 5 години

Да бе.Турция по-силна от всякога.Също като Русия.Един отбор П.ла.ши.пу.тар.ници.

110

Анонимен

преди 5 години

Ердоган съсипа Турция. .Къде пък видя съсипана Турция? Напротив- Турция е по-силна от всякога. Не знам дали заради Ердоган или въпреки него, но Турция никога преди това не е била толкова добре. Приказките за глупавите турци са си комплексарщина.

109

минчо

преди 5 години

много си вгрешка мойто патенце,ние нищо не сме си спретнали-просто дивия комунист неискаше да продава на запада цялаа икономика на българия-нищо недаваше една педя земя и му врътнаха тая мизерия с инфлацията и ние абдалите го свалихме от власт и след това историята е знаеш цялата тежка и лека промишленост за по левче-за това се образовай преди да пишеш глупости-ахмак

108

Анонимен

преди 5 години

Ердоган съсипа Турция. Жалко за комшиите, иначе не са лоши хора, но глупави. Един глупав диктатори им разруши държавата... Тежко и горко на турците, жална им майка...

107

Анонимен

преди 5 години

Евтината лира съсипва износа на конкурентите на Турция.

106

Анонимен

преди 5 години

Не знам за вас, но аз купувам стока от Турция за лири и ви я продавам на вас в българия за левове. Левовете обръщам в долари с които купувам лири. Цената в лири в Турция не ми е нараснала. Винаги купувам лирите в България. Сами си сметнете колко съм спечелил последните месеци. Това не го правя само аз.

105

Гответе се ...

преди 5 години

... за новата световна финансова криза! тя идва догодина!

104

Щерю

преди 5 години

Магазините за тапети може да са ги изкупили набърже...

103

Анонимен

преди 5 години

И когато нощес се срине с още 3000 пипа Турската Лира тогава муньовците купуващи лири ще се окажат с един голям твърд пакет лири с който да облепят нужника на село че ще им остане и за апартамента -целият.

102

ergen4ev

преди 5 години

с мойте евтини лири изкупих много локум сега ще го изнеса на запад и ще направя пачка

101

Ричард Ран

преди 5 години

Реджеп е будала.

100

Анонимен

преди 5 години

Как мислите, дали лирите от 3 за долар ще станат 3000 както стана в България? Дали турците ще допуснат да се изгаврят с тях както се изгавриха с нас? Все пак не е същото защото на турците им го причиняват от вън, а на нас си ни го спретнаха наши. Знаете кои.

99

Анонимен

преди 5 години

Аз пък се Убедих,че много хора не Осъзнават своята неграмотност.Демокрация в действие.....Давайте го по благосклонно. Все пак анадолеца не пише на майчин език. Сигурен съм, че вие на неговият майчин език ще допуснете много повече грешки. Дайте приоритет на съдържанието, а не на формата. Ако искате, разбира се...

98

Анонимен

преди 5 години

Дали не е наредено на банките да скрият лирата????.Ами на банките може, ама кой нареди на хората да скрият лирите и не само да ги скрият ами и да търсят още? Въпреки, че кой ще е този банкер който ще има лири и знаейки, че лирата ще губи стойност ще държи лири?Просто лирата ще си върне позициите. Всички знаят, че това беше спекулация която няма как да мине в държава със силна икономика. Все пак Турция не е България по Виденов без работеща икономика.

97

Щирлиц

преди 5 години

Аз пък се Убедих,че много хора не Осъзнават своята неграмотност.Демокрация в действие....

96

seri

преди 5 години

segae momenta da kupim litri dasi jivurkameme v antalia bodrum dayadem da piem na korem ....

95

Анонимен

преди 5 години

Дали не е наредено на банките да скрият лирата????Ердоганчо ,6те клекне!!