154

Амуджа

преди 5 години

С риск да се повторя,пак ще ви кажа че Турция не е Венецуела,нито е Иран.Тя е Турция-народ ,който нищо не е получавал на готово,народ,който винаги се е борил и винаги е постигал това за което се бори.Ще видите,че и този път ще бъдат от печелившата страна.А и друго-колко от коментиращите тук биха искали да имат такъв лидер като Р.Т.Ердоан.

153

Горд Българин

преди 5 години

До Анонимен 137Не съм фен на америте, но щом са срещу вас ще ги подкрепя не на 100%, а на 1000000%. Толкова много ви ненавиждам, че дори и да сте последните същества на земята и да се биете срещу извънземните ще застана на страната на извънземните. Вие сте най долната шлака щях да кажа на човешкия род, но вие не се числите към него и това е видно от варварските ви постъпки спрямо всички народи,до които сте се докоснали. Дано горите в АДА изчадия. Бог да ви "награди" заслужено за деянията ви.

152

месара

преди 5 години

не е, не е! :)

151

Анонимен

преди 5 години

До Gamble45А с какво ще ги "О"дарят, с какви дарове, че турците много обичат дарове. Нали правописчо малограмотен.

150

Анонимен

преди 5 години

До Я ми обяснетеА как държава, която се перчи с гнило високо жизнено равнище, придобито по отвратителни начини, и която трябва да бъде съдена за изключителни нарушения на човешките и международни права, за деяния срещу човечеството и военни престъпления, известни на цял свят, та тая държава едностранно санкционира други държави и хора! Ми да я санкционират пък те. Да си вземат златото! Тогава ще се види кой кого! С астрономически дълг, мошенически номера, съюзи с престъпници....абе, жалко!

149

Анонимен

преди 5 години

Този Тръмп обърка света тотално. 2

148

Анонимен

преди 5 години

Той и Мадуро така вика, че няма проблем и инфлация няма, ама Колумбия се понапълни с гладни венецоланци. Така, че скоро ще очакваме вълна от гладни турчалари в България. Ще ги посрещаме с лойени свински топки, а на женските турчаци ще им бръснем мустаците.

147

Gamble45

преди 5 години

Турците скоро ше фалират, после ще се разпаднат и като държава, ще ги одарят и отвън. Нищо не са, само дебелаци с мустаци и за нищо не стават

146

Анонимен

преди 5 години

До ТурцияНикога Турция не е била "нищо", никога! И няма да бъде. Защото е горд ръководител на горд народ. Но невеже9ството и незнанието винаги са злобни, злобни та чак умът им са замъглява. Не искат да са покорни изтривалки, бе, червеи, разберете го това. Не искат и няма да бъдат. 20 и повече години ЕС ги мотае и разиграва, е, повече няма да търпят. Феодализмът отдавна мина, нищо, че някои неистово го налагат. На коленичилите за постове и милиони.

145

Анонимен

преди 5 години

Зависи с какво сравняваш, ако сравняваш с Германия сме назад, ако сравняваш с Русия, Турция или с африка сме си напред____Аха напред добре, че половината ти население го храни ЕС мрел кьопек !

144

Анонимен

преди 5 години

Опитва се да седи на 2 стола като Тито навремето, ама и той че падне така се случва на всички, които правят тоя опит

143

Я ми обяснете

преди 5 години

Световния сатрап САЩ налага санкции на Русия Турция Китай Иран и ред други държави.Питам аз,защо те не се обединят и смажат кравата с един замах? Има много начини и единия от тях е да се откажат от долара! Лесно просто и най важното ефективно! Разберете,докато обора не се разпадне и Турция и България и много други ще страдат!!

142

РУС

преди 5 години

Тоя му,шмул ердоган до вчера лиза американски з,адници, днеска е антиамериканец...

141

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 138Ха-ха-ха-ха...............тръгнал да се сравнява с Турция...........ха-ха-ха..па разгеле, още повече и с Русия...........мдддааааа.......явно днеска почерпката ти е дошла доста!

140

Анонимен

преди 5 години

проблема не е че някой се е заял с Ердоган, а точно обратното Ердоган се заяждаше, отделно с това пускане на печатницата преди изборите още повече сам си усложни положението

139

Пастир

преди 5 години

Фалирала Турция със перфектни пътища здравна реформа соцялна реформа а европейска България със емигрирало население поради глад !!!!!!!!

138

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 135"Чичо ти Сам" е САМО ЕДНА ПРОПУКАНА, ДЪРВЕНА КОЛИБА! Като тия във Флорида, дето при първия ураган стават на трески! Или по-точно, ми прилича на потъващия Титаник, който е с голяма пробойна и ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПОТЪВА!

137

Анонимен

преди 5 години

Викате като 1-лв. е 1.80$ България е със завидна икономика :-)_______Зависи с какво сравняваш, ако сравняваш с Германия сме назад, ако сравняваш с Русия, Турция или с африка сме си напред

136

Анонимен

преди 5 години

До Горд Българин 132И какво като са ги "почнали"? Тия го-ве-дца могат само да "почнат" нещо, но за завършването му не ги е грижа!! Защо са се заяли с Ердоган? Че те утре и с нас така могат да се "заядат"! По какви т.н. "международни правила" налагат санкции и създават прегради за търговията? Нали имаше уж международна търговска организация с ПРАВИЛА КОГА И КАК ДА СЕ ТЪРГУВА? Значи тия *** могат да си правят каквото искат.........Е, ВЕЧЕ НЯМА ДА МОГАТ! ЗМИЯТА ХАПЕ НАЙ-СИЛНО ПРЕДИ ДА УМРЕ!

135

Анонимен

преди 5 години

Викате като 1-лв. е 1.80$ България е със завидна икономика :-)