25

бум бум бум

преди 5 години

ако имаха книжки и можеха да четат, щяха да знаят за какво служи колана. Ся кой шъ краде на айшето дърва , кой > ?

24

младен

преди 5 години

"...а двамата му спътници са изхвърчали навън."А тъкмо онзи ден в аутомедия имаше статия че някой се надявали при катастрофа да излетят от размазващата се кола и да оцелеят и за това не слагали колан

23

Анонимен

преди 5 години

Май взехме да приличаме на айдиотите от you tube , безмозъчни и пияни рашки!Този народ все повече оскотява!Гледайте тези филми за да видите падението на алкохолизираните хуманоиди.

22

По-по-най

преди 5 години

Хора, слагайте ги тези колани! Те не са моден атрибут, нито "екстра" към купето!

21

Totenkopf

преди 5 години

Тия овчари, от селото явно са се връщали от нощен запой - ракия, вероятно и наркотици, нито един от тъпите бастуни не си е сложил колан. Е, какво е виновен човека с трактора, който отива ранно сутрин да почне работа, още повече, че се е случило на прав участък? Трактора със сто ли е карал? *** селски джигити.

20

До 20

преди 5 години

Заради такива като теб има толкова много нарушения и катастрофи. Лъжете хората, че без контрол ще има ред и заради вас няма контрол, няма и ред по пътищата на България. Заради такива като теб някой може да ме претрепе на пътя, знаейки, че контрол няма.

19

Анонимен

преди 5 години

При този неработещ КАТ, такива катастрофи трябва да са много повече. Явно ни спасява фактът, че българите сме внимателни шофьори с добра култура на пътя.

18

До 20

преди 5 години

Не схващаш прости неща. Ти може и да спазваш правилата, но какво от това, когато тези около теб не ги спазват? Това, че ги спазваш няма да те спаси от катастрофа. Затова както навсякъде по света, трябва да има контрол на пътя. Няма държава по света, в която правилата да се спазват без контрол на пътя. Голяма заблуда са басните за куктура, възпитание, саносъзнание, манталитет и т.н.

17

Чочо падарина

преди 5 години

Някакъв, който живее в Германия, се качил на Гоуфо и решил да се прави на пилот от формула едно. Зер, дошъл е от чужбина за ваканция, да го видят съселяните какъв е баро.

16

???

преди 5 години

абе тия имат ли си имена?то селото Православен, ама нещо ме съмняват ония тримата...книжки имат ли?

15

ЦИКЛОПА

преди 5 години

ИСТИНАТА Е, ЧЕ КАТАДЖИИТЕ КОИТО ТРЯБВАЛО ДА ГИ СПРАТ СА БИЛИ ПО-ПИЯНИ ОТ ТЯХ И ВЕРОЯТНО НА ПPOСТИТУТКИ Това е истината - полицаите ни са такива. Факт.

14

до 16

преди 5 години

Ако заради неработещ КАТ се умира, значи всички шофьори трябва вече да сме умрели! КАТ не работи от години, аз защо съм жив, другите, които не карат пияни, дрогирани или с превишена скорост и с повишено внимание, защо са живи?Тъпани с тъпани, не КАТ убива, ВИЕ убивате и самоубивате, малoумнo племе такова!

13

Минчо Празников

преди 5 години

ЕСТЕСТВЕНО, че е имало нарушение на правилата - с 80км/ч имаш време за реакция. Може да намалиш скоростта и да се удариш с 40-50 в най-лошия случай.При движение с нормалната скорост, няма как колата да се върти и от нея да хвърчат хора като фойерверки. Вероятно са били пияни/напушени - 3 коча в голф, да се движат с такава скорост.. кви да са?

12

Анонимен

преди 5 години

За тва мразя бързото каране. Често ми се смееха като малък, че си слагам колан. Но аз си знам. И сега някой като тръгне да се прави на състезател не мога да го понасям. Не се возя друг път при него - да се трепе сам

11

Анонимен

преди 5 години

Всеки трябва да знае:ТЕЗИ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА СА НАПИСАНИ С МНОГО,МНОГО КРЪВ И МНОГО МЪКА И СЪЛЗИ.ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ!

10

Анонимен

преди 5 години

Най-вероятно е имало нарушение на правилата и катастрофата е заради това нарушение. Знае се, че нарушения се правят когато няма контрол за спазването на правилата. С други думи и тези хора са загинали заради неработещия КАТ. Докато не разберем този *** файт, все по-зле ще става.

9

Име *

преди 5 години

Пишете ,че става дума за село с това име,какво се правите на интересни.Ега ти заглавието някой без мозък го е писал.

8

Не са ПРАВОСЛАВНИ

преди 5 години

''Те са от първомайското село Православен.Жертвите са пътували с кола "Фолксваген" с кърджалийска регистрация.''

7

Анонимен

преди 5 години

Ето защо на младежи под 50 години не трябва да се дават шофьорски книжки.

6

гост

преди 5 години

Що заидиотско заглавие???