49

iceblast88

преди 5 години

Докато народа ни не излезе като едно цяло и не протестира, не хвърля камъни и не изколи сегашните управляващи, докато не се приберем в домовете си едва след като е приет закон, че кандидат за депутат или държавен служител може да е само човек който не е бил член на БКП или да има роднини такива, ние никога няма да се оправим.

48

Анонимен

преди 5 години

До всички , които очакват подобно нещо да се случи в България :Няма да стане. Преял човек, не можеш да го изкараш на улицата.

47

До 63

преди 5 години

Ердо го каза - Те имат долари,Ние имаме Народ.Мното точно - иначе ще станат дребнотемие като нас

46

Морски

преди 5 години

А българите кога ще се събудят и ще свалят Чумата ГЕРБ....

45

iceblast88

преди 5 години

Докато румънците протестират като един народ и вървят напред:В България - герберски комунист се плюе с бесепарски комунист, кои от двамата гласува за по големите комунисти и кои от двете комунистически партии са по долни комунисти, а в същото време Бай Тиква и *** мачкат чершафите и си делят жалките остатъци от страната ни. Ето за това ние ще си стойм в най гадния ***.

44

Мамалигата

преди 5 години

е качамак - много е вкусна, а румънките са много готини.Имат и повече артефакти от нас.Името Траян е много популярно - на цезарят,дето покорил даките.И се мислят за наследници на римляните,много се гордеят с Влад Цепеш и въобще са по - възпитани от нас

43

Анонимен

преди 5 години

В Турция долара продължава да расте. Преди 1 месец беше 4 лири за долар, а сега е 6 лири за долар. Лирата се срива. След Венецуела, Турция е държавата с най-голяма инфлация в Света в момента.

42

www

преди 5 години

КЪДЕ Е РУМЪНИЯ КЪДЕ СМЕ НИЕ .....

41

Анонимен

преди 5 години

Българските депутати си вдигнаха "ниските" заплати с по 108лв. и те стигнаха над 3500лв., а пенсиите не мърдат от 200лв.!Ама българското стадо не намира причини да протестира

40

Анонимен

преди 5 години

Случващото се в Румъния се адмирира от част от българите, те правят паралели с нас, и с това защо тук няма такива протести, които да изметат Бойко Борисов.Ще ви отговоря защо защото тук Сорос си е на власт (чрез Бойко Борисов) и няма защо да го сменят..... 3% *** искат 100места в Пармента.. Премахване на долната камара..

39

Анонимен

преди 5 години

Германия и Франция също имат добри университети в топ 100- 500.. Защо децата на политиците учат само в САЩ и Англия.. Учат при господаря на политиците и са заложници ..

38

Анонимен

преди 5 години

Децата на ***, Лавров, Брежнев, Хрушчов - живеят и работят в САЩ, а не в Русия.Значи САЩ са господари и на Русия ;)

37

Анонимен

преди 5 години

По-добре ГЕРБ и Борисов!Навсякъде се строи, а това е хляб за много хора!Всеки месец се откриват 2-3 предприятия, особено в близост до Пловдив.Щом *** всеки ден се заяжда значи България върви напред.Плачете комунисти.

36

Анонимен

преди 5 години

Няма Разлика между елита на ГЕРБ и БСП на всички децата или американски граждани или учат в САЩ и Англия.. На нито един детето не учи в Германия , Австрия , Франция или Швейцария.. Всички деца са заложници при господаря ,,

35

Как така

преди 5 години

Как се организират румънците бе?

34

Анонимен

преди 5 години

Румънското БСП пак ще яде тояга. Сега наблюдавайте до болка познатия филм - социалист власт доброволно НЕдава :)) Тя им се полага по раждане и идеология. Всеки път е едно и също ...кокала до последно.

33

Анонимен

преди 5 години

Не се заблуждавайте че между ГЕРБ, БСП и ДПС има някаква разлика и трите са клонинги на БКП и ДС и главната им цел е ограбването и скубането на страната!Това да гласуваш за ГЕРБ за да не дойде БСП е смешно, защото просто няма разлика между тях .БСП избра Пеевски за ДАНС, а Бойко му подарява предприятия- Булгартабак и го пази косъм да не падне от него!

32

extremist

преди 5 години

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ОТКАК УПРАВЛЯВА ГРАБ ОТ ХАЗНАТА СА ИЗТОЧЕНИ 5 800 000 000 ДДС

31

extremist

преди 5 години

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА ПРОТЕСТ - КАТО РУМЪНЦИТЕ

30

extremist

преди 5 години

До Анонимен 43: ЛЕКА КОРЕКЦИЯ: ПЕЕВСКИ ОБРА 1 000 000 000 лв ОТ ЕВРОФОНДОВЕ ЧРЕЗ ПОДСТАВЕНИТЕ МУ ФИРМИ. ТИКВАТА МУ ДАДЕ ДОГОВОРИТЕ