223

Берлин

преди 5 години

Със здраве да си ги харчат!

222

ХоХо

преди 5 години

Какви 5000 !?!?! Трябват им 50 тояги на гол з.дник !

221

extremist

преди 5 години

ПРЕДЛАГАМ ДА ОБЯВИМ ЦЕНА ЗА ДЕПУТАТСКИ СКАЛП(С ГЛАВАТА) 5000лв. ЗА НЕ МНОГО ГОЛЯМА СУМА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТЯХ...

220

Узунов

преди 5 години

Аз съм депутат от БСП. Не се лъжете по тази сума. Тя е само за медийте. Аз лично изнемогвам и постоянно взимам заеми от жената. Но тя ми е постоянно сърдита и не ми дава вече. Казва че ще ми изхвърли нещата право в парламента. Там да спя. Тежки времена.

219

Анонимен

преди 5 години

Как изчислиха, че средната заплата е 1143 лв??? заплатата на един асистент е 600 лв, да не говорим за работещите бедни в безбройните магазини из София, където стандартът на живот се води по-висок от останалите села и градове в България!!!

218

venix

преди 5 години

До the GhostТова, че ние ги избираме е пълна илюзия! Разберете го това!

217

venix

преди 5 години

За свещи да ги дадат!

216

Тинев

преди 5 години

Дядо ми викаше: Партизаните чадо, ще ги броиш до 9.Септември.1944. Защото чадо, сабалян, на 10.Септември станаа калабалък. И тези 10-то септемврийци станаа най-големите правоимащи чадо. А пък на 11.Ноември.1986 г. чадо, пак сабалян, тези същите изберден се пръкнаха като демократи. И почнаа да плюят по бившата си партия.Та синовете и внуците на тия келипирджии чадо ни управляват сега. Гонят келипира яко, до дупка.Не ги слушай, че плюват по миналото. Келипира е най-важен за тях чадо.

215

the Ghost

преди 5 години

Не мрънкайте ! Ние си ги избираме !

214

Big

преди 5 години

Mig, отговорът на въпроса ти се крие в думите ти - докато подтикваш "другите" да направят нещо, а ти чакаш промяната наготово, нищо няма дарсе промени.

213

Мдааа

преди 5 години

Герберасткият министър да ни припомни пак колко много пари са нужни за хората с увреждания и някой гербераст ако има дето може да смята, да изчисли за колко време биха се събрали тези пари от депутатските увеличения.

212

Тук Каровски

преди 5 години

Да гушнат букета пред банкомата ,на заплата

211

Анонимен

преди 5 години

Чумата да ги тръшне...

210

Никой

преди 5 години

До Анонимния И ти кат мене само бръщолевиш тука и си бачкаш за 500 лева бе брато

209

Mig

преди 5 години

Днес Вие Българите ще станете с 108лева по БЕДНИ. Изправете се срещу ТиквочЪ и *** и ДПС и Пеевски и Сие, СЪБОРЕТЕ Парламента. Без ОСТАВКИ - ПРЕВРАТ и всичките директно в затвора Белене до живот. До Кога ще Търпите всичкото Това ? Ние Вие подкрепяме БЕЗУСЛОВНО макар и далеч от България и Родината. Възтанете срещу Тиранията и ги НАКАЖЕТЕ тия Олигарси и ***. Българи - Юнаци само Вие можете да изметет тази *** и Изметтт от България.

208

Никой

преди 5 години

Я убаво ще го взема бе АНПНИМНИЯ ти *** ми го купи *** земи от некой депотат пари на заем да ми го купиш..хахахах

207

Анонимен

преди 5 години

До НикойМи ставай, вземай калашника и скачай бе! Кво дращиш тука?Всички сте много отворени пред компютрите, ама все чакате някой друг да ви оправи, че и призовавате....Диванен патриот!

206

Анонимен

преди 5 години

А, сега разбирам защо средната работна заплата расте....Някои от дУпетатите явно имат нужда от повечко джобни....

205

Никой

преди 5 години

Хапчета на ваште близки и за вас да ги дадете всички тия пари що зимате

204

пущиняк

преди 5 години

Спокойно, и по-зле можеше да е! В Русия например повечето олигарсчета, банкерчета и властови представители си калкулират по над 1млн. рубли месечно, докато в същото време минималната работна заплата е 11163рубли! Сами си направете сметка онези колко години, а не месеца утрябва да работи обикновения руснак за да вземе толкова пари, колкото вземат онези "по върховете" само за един месец!