16

Анонимен

преди 5 години

Който е хвърлил 24 000 лева за 1 месец само да си вее гащите в Америка и има намерение да похарчи още толкова за джобни през същия месец, не му съчувствам, че са го измамили и трябвало сам да си плати връщането.

15

чичо Гугъл

преди 5 години

Въпросната Банкова вече е подсъдима в качеството си на управител на Моби-АС, Благоевград.Кой е допуснал отново да работи с чужди пари като управител на тур. фирма? Дори и разграден двор не сме вече, а извънградско сметище :(

14

Анонимен

преди 5 години

Германия е най-нормалната държава в Европа .

13

Анонимен

преди 5 години

Наедро пипат няма да ми са занимават с екскурзии до Гърция за 50евро

12

Мечтател

преди 5 години

Хей, 5, какво значи "Щом имат пари, не им е проблем да си платят връщането"? То по тая логика ти като имаш пари за хляб, не ти е проблем да си платиш двойно торбичката от Лидъла, дето общо ти струва 35 лв. Така ли?

11

Загрижен

преди 5 години

До ГНЕВНАДа беше си организирала сама екскурзията! Най-ниската цена е 95% измама - и то два пъти ;-).Честито!

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Кои са тези нормални държави бе САЩ или Германия..

9

Анонимен

преди 5 години

Няма значение от къде имат пари за екскурзия важното че са измамен и виновниците ще им се размине а в нормалните държави щяха да са в затвора и фирмата закрита

8

Ха-ха

преди 5 години

Да не се занимават със застрахователи ами да чакат Очите да си дойде и да го наемат да им събере парите. Шефът му каза, че вече е безработен. Може да го забавят ден-два в полицията като си дойде, ама те и без това са чакали доста, ще почакат още малко

7

Анонимен

преди 5 години

Тези са луди Канада е възможно най-лошото място , Концлагер

6

Стрънжата

преди 5 години

Нема такава държава....

5

Анонимен

преди 5 години

"Накрая цялата група се завръща в България на собствени разноски."Който има да извади 24 000 лева за екскурзия, би трябвало да няма проблем да си плати билета от Канада.

4

Мечтател

преди 5 години

Да не повярваш, че някой *** не е написал "Ама тия от къде имат 15-25 000 лева за екскурзия! Аз що нямам?!". Иначе по темата - затова не използвам такива фирми. Регистрирам се навсякъде сам, запазвам си билетите, хотелите, дори и колите под наем. И всичко ми е изрядно, точно защото не разчитам на някой тиквун, дето иска да кара ML, обаче няма качествата да го направи честно.

3

Таня

преди 5 години

Докато съществува възможността ликвидирани фирми да отварят нови със същите собственици или роднини така ще е! Никой нищо не проверява и всеки си прави каквото си иска.

2

Анонимен

преди 5 години

ИЗМАМНИЦИ ОТ КАНАДА? О НЕ. ТАМ НЯМА ПРЕСТЪПНОСТ ХИЧ.

1

ГНЕВНА

преди 5 години

Стана практика у нас туроператорски фирми да мамят потребителите си.Два пъти съм измамена от подобни фирми ,водят се дела ,но какво от това .Проточват ги с години и ни чакат да умрем.Никога повече доверие на подобни фирми .