9

шматка

преди 5 години

Стига с тази истерия бе.И през минали години е имало жеги и дъждове.Време и климат са две много ама много различни неща.За промяна на климата са нужни хиляди години а на времето му стига и един циклон.

8

Анонимен

преди 5 години

Фермерите в ЕС са засели бая ниви със жито и ечемик и ръж да има за фураж на животните и около нивите със златни класове са зелените гори и поляни. Там има дори един житен кръг направен от извънземен разум, който иска да ни предупреди за глобалното затопляне и Тръмп да прибере едни пари за война с климата

7

Анонимен

преди 5 години

Мн странно. Житото узря вече, нормално да не е всичко зелено. А с тия дъждове 2 месеца денонощно кося и пак има трева(зелена).

6

Анонимен

преди 5 години

Гледах по руските сайтове на космонавтите от космическа станция МИР всички снимки на Земята са зелени. Oчаквам НАСА отново да пуснат конспирации за плоската Земя от свои агенти и после "учените" от НАС ДА бЛеснат със изключителни познаниЯ като оборят тази невероятна конспирация за Плоската земя.

5

Рамбо рибаря

преди 5 години

Нека да е лято,само да е лято.Бургаски вечери,рибарски дюзени.

4

Анонимен

преди 5 години

Това поредните фотошопски снимки на НАСА ли са,, или от ланската есен. Hе е ли странно колко са ярки а нямат нито една качествена снимка на Луната, но имат доста по-качестнени снимки от тези на Луната и на планети отдалечени на 20 млн. светлинни години

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Типичен коментар на човек, който мирогледа му свършва с ракия и БТВ Новините след работа.Глобалното затопляне е факт, уви от него ще страдат децата и внуците ни, не ние.Иначе бих дал всичко за да ти видя физиономията когато всичко това се отрази на ежедневието ни.

2

Анонимен

преди 5 години

Нормално е снимки от април да се различават от снимки през август. Все пак житото узрява примерно...

1

Анонимен

преди 5 години

Пак простотии произведени от зелени фанатици.