26

Емисар

преди 5 години

Вечно лято - а дано, ама .... за съжаление - няма да стане.

25

Анонимен

преди 5 години

Първо трябва да се споразумеят със Слънцето. Учените много добре знаят ,че главният фактор за всякакви климатични промени ,са циклите на слънчевата активност. И да припомням ли ,че по времето на римската империя в Англия са се отглеждали лозя

24

Анонимен

преди 5 години

Водата е единственото вещество, което при замръзване се разширява ако няма затопляне Световния океан няма да се изпарява и земята ще остане без валежи и вода. Намирайки се в по.ри и капиляри водата създава огромно налягане и с лекота се изкачва по стволовете на огромни дървета. Кoгато водата се намира в кълнове нейното налягане достига 400 атмосфери ето защо кълновете пробиват дори асфалт.

23

Анонимен

преди 5 години

Първо трябва всички да се убедят в тази теория и после ЕС почва веднага с митата за неекологични стоки и производства и удря американци, китайци и други заплахи... ние да не изгорим в таз игра, че сме аджамии и обикновено първи си колим кравата Пенка...

22

Анонимен

преди 5 години

То предсказанията в Библията са, че вече няма да има потоп, но земята ще изгори, водата няма да става за пиене, няма да има какво да се яде. В "Апокалипсиса".

21

Анонимен

преди 5 години

До РадкаСтига плашите хората, няма такова нещо като глобално затоплянетака е. Селянката от Крушовица ще организира протестно шествие и ще се пребори по мъжки с ББ.

20

от 17

преди 5 години

Скоро доста хора ще се запътят именно към Сибир.Освен че режат гората поголовно -- айде то винаги е било така, макар и в далеч по-малък мащаб -- у нас никой не залесява. Вместо това горските служби въртят едни дaлaвepи с дървената мaфия и делкат едни пари, ама и това ще свърши, като заприличаме на пустиня.

19

Анонимен

преди 5 години

Аз харесвам лятото и глобалното затопляне, който не му харесват климатичните промени да отива в Сибир и Якутск.

18

Анонимен

преди 5 години

"При замръзване водата се разширява до 4 пъти обема си ,ако леда се стопи разшиения лед ще се свие превръщайки се във вода и нивото на Световния океан ще се понижи. Единстено белите мечки ще нахранят рибите и няма рибите все да хранят белите мечки."Хахаха, мерси! Денят започва с усмивка

17

Анонимен

преди 5 години

И после да ми говорят разни сyльoвци как отоплението на дървесни пелети било супер екологично. Тука до нас - на 30 км от София - всяко лято за по няколко месеца не спират моторните резачки.

16

Анонимен

преди 5 години

Плащайте си реката на краварите и на Юнкер, Юнкер много обича да прибира милоните на хората за да си купува качествен алкохол със който да притъпява болките от ишиаса, нищо че няма и един ден трудов стаж и цлата му рода до девето коляно е уредена из разни еврокомисии.

15

Анонимен

преди 5 години

"Трагедията ще настъпи, само ако отказваме да признаем, че трябва още по-активно да защитаваме климата"След като световният империализъм в лицето на другаря Доналд Тръмп отказва да признае предстоящото затопляне на климата заради парниковите газове нищо не може да се направи.

14

Анонимен

преди 5 години

Радке, Радке това, че при теб е добре и няма кой знае какви промени, не значи че никъде другаде няма. Това мислене прилича на ситуацията на човека отишъл на море нагазил до колене с чаша кафе, изпил кафето, после гребнал вода погледнал вътре и казал - ми не няма риба. Климата се променя и това се отбелязва не по-по различните неща, които се случват (бури е имало и преди) а по честотата на случването им(ако преди е имало 3 на година сега са 10 и тн.) Хайде със здраве и дано учените да грешат.

13

Анонимен

преди 5 години

Гответе се д ви обложат с данък климатични промени не че има разлика без тях,но важното е да се срижат овцете.

12

до 5

преди 5 години

Ти май не си внимавал много в часовете по физика...:D Откровено успя да ме разсмееш, особено с това за намаляването на нивото на световноия океан...

11

Спокойно...

преди 5 години

Една ядрена зима ще реши всички проблеми и с глобалното затопляне и с прираста... а като гледам, има и кой да натисне копчето :)

10

Ленгли

преди 5 години

Няма да ме накарате да се почувствам виновен.

9

Анонимен

преди 5 години

Бойко чу ли да се пазят горите и да не се изсичат и да спре това... най-сетне

8

убиват ледниците

преди 5 години

анализи на тежко увредени ледници доказаха отдавна ,че ледниците с е убиват чрез американски сателити контролирани чрез холограми произведени под вражески обемен контрол.Тежки вреди нанасят и тн" научни станции" на арктика и антарктида.Убииците от палеонтологията са познати с ликвидацията на палеозойската флора и фауна.

7

Пазете земята

преди 5 години

ПОлзват все по жестоки анти климатични оръжия.Нагли престъпници на власт принудиха стотици милиони водачи на автомобили да увреждат тежко и завинаги земята ни и въздушния океан с включени радиоактивни скенери и фарове денем и нощем.Уврежданията са особенно жестоки през слънчеви дни .Наглите убиици ползват МВР и полицията за тероро срещу всички опитващи се да спазват закона и да не увреждат с включени фарове денем земята ни.