138

Като е яростен

преди 5 години

защитник на бурките - да си ходи в Алжир!

137

nina

преди 5 години

В интерес на истината тук,в Дания за пръв път видях и християснски "фанатици"-евентуални хазяи,които имаха градина с каменни статуи на Исус и тнт,поканиха ни на литургия в събота и жената обясни Светата тройца на тригодишната ми дъщеря (всичко това за 30 мин...)Промити мозъци има навсякъде.Излишно е да казвам,че тази къща няма да бъде наета никога.От нас-мъжът ми,heavy metal и аз,ортодоксалната атеистка :)

136

nina

преди 5 години

В интерес на истината тук,в Дания за пръв път видях и християснски "фанатици"-евентуални хазяи,които имаха градина с каменни статуи на Исус и тнт,поканиха ни на литургия в събота и жената обясни Светата тройца на тригодишната ми дъщеря (всичко това за 30 мин...)Промити мозъци има навсякъде.Излишно е да казвам,че тази къща няма да бъде наета никога...

135

Човека

преди 5 години

Защо не помагаш на бедните мюсюлмани,а не да се правиш на оборотен и известен.Целта му е слава.

134

Кифладжията

преди 5 години

Пф! Веселяци... Тия са ни били роби и са им викали пясъчни хора, също като онези диваци от Междузвездни Войни. Проблемът е, че се размножават като ..и добре, че е петрола, да си развяват байряка и още нещо.

133

Анонимен

преди 5 години

Рашид Неказ е типично френско име, т. е. тоя е толкова французин, колкото съм и аз. А що се отнася до свободата - ако мюсюлманките имаха право на свободен избор едва ли щяха да се опаковат като прокажени ***. Ислямът е най- о т в р а т и т е л н а т а религия, а мюсюлманите са най- м а л о у м н а т а и нагла *** на Земята.

132

Злаунчо

преди 5 години

А на нашите ***" в Пазарджик им плащат по 150 лв. на месец да ги носят.

131

1

преди 5 години

Като е такъв "демократ" Какво ще направи, ако "европейка" се пусне по монокини на плаж в Саудитска Арабия, или в емирствата?

130

nina

преди 5 години

4.Кааабата-вътре висят пергаменти с арабска поезия,предислямска,възхваляваща виното,любовта и газелите..Арабите са били номади,веселяци и готини хора преди да дойде религията и да им промие мозъците(стара арабска поезия)И те така... ;)

129

nina

преди 5 години

1.Облекото в пустинята-абсолютно практично,за да предпази телата на хората от пясъка и жегата,без значение пола.2.Многоженството-абсолютно практично по времето на Халифата и многобройните войни,които са оставяли вдовици и сираци.Тогава.3.Забраната на изображение на Мохамед в джамиите-една от тезите,че той е страдал от епилепсия и тези божествени "проблясъци",в които получава откровенията си, са били епилептични припадъци.

128

Кифладжията

преди 5 години

До Здравословен проблемКато гледам в Европата кой може да ражда минимум по 5, тая теория я разправяй на марсианците. Може би ще ти повярват.

127

Здравословен проблем

преди 5 години

Сега изкуствено, с тези дрехи, се лишават от досег със слънцето жени с тъмна кожа, каквито са повечето мюсюлманки. В резултат на това са амоците, в които изпадат второ и трето поксоление мюсюлмани в Европа и безсмислените атентати, които само казват "Мюсюлманите са лоши! давайте да ги изгоним по-скоро от нашети земи!"

126

Здравословен проблем

преди 5 години

Здравословен проблем е носенето на тези дрехи, ксоито скриват слънцето от кожата на жената.Ако знаете и да не знаете сега ще научите, че през ледниковата епоха в Европа има намерени труповете на стотици жени с пречупени гръбнаци от тежестта на бременността, защото кожата на жените е била тъмна и не се образувало достатъчно за костите витамин Д. С времето са могли да дават потомство жените със светла кожа. Другите са измирали.

125

nina

преди 5 години

#133 Глупости.Фанатици има във всяка религия,всъщност религията се явява само предпоставка или причина ,за да се изяви фанатизмът.Комплекс за малоценност.Ако един даден човек е в мир със себе си и заобикалящия го свят,няма да има нужда да доказва себе си,да напала,да обяснява на останалите колко е прав и те колко са криви.Не може в 21 век да вярваш в нещо,което е създадено в 7 век и не е претърпяло никакво развитие и да искаш да го налагаш и на останалите.Или може,там където нивото на интелект и образование го приема.

124

Анонимен

преди 5 години

Ахъм трябва да има и ислям иначе феминизма и джендърите ще победят мъжкото начало.

123

nina

преди 5 години

3.Браковете между деца и възрастни мъже в някой ислямски държави като Пакистан,Йемен и тнт няма да коментирам въобще.4.Виждам,че има тук някакви ***,които се опитват да оправдаят бурките-можем да поспорим на воля.По образование съм арабист.По арабска история и Ислям бях най-добрата в групата си.

122

nina

преди 5 години

Всички тези,който в 21 век се завиват през глава поради религиозни причини и имат големи претенции на базата на нищото,просто защото или са достатъчно не-интелигентни,за да са им промити мозъците с религия,или се чувстват толкова невзрачни,че трябва по някакъв начин да заявят своята същност..1.Ако бабите ни през 16-19 век са носили кърпи на главите си-вече сме 21 век и не носят.2.Ако в пустинята са се препасвали през глава,за да се спасят от пясъчните бури-в Дания,както и цяла Европа няма нито пустиня,нито пясъчни бури,нужда от бурки също.3.Браковете между деца и възрастни мъже в някой и

121

Бае ви Стое

преди 5 години

Стар винар знай ползата от ширата- бае ви Прое изпива половината си вино на шира а другата половина на ракия. Недейте забранявате ширата- уна многу върви зимъс със сланина и свинска пръжка,ша научим тез текерлеци да правят кат бае ви Прое,та да ни благославят дорде носят гъжви наместо мозък!

120

Манго

преди 5 години

Свободата за него била безусловна. .. това ли е свобода, да ходиш забулен като Нинджа? Забулените вън от Европа! !!

119

Анонимен

преди 5 години

Тоя е французин колко магарето е лъв!