7

никога гювеч за тия

преди 5 години

миналата година разправяха че било обида българския паспорт сега пак им бутаме яко гювеч и пак ни плюят представям си като ги приемат заради нас в ЕС И НАТО тогава как ще ни плюят неблагодарни кучета са тия. браво на гърция че си отстоява историята интереса и ги мачка да си знаят мястото

6

Край

преди 5 години

В момента в играта - христяни срещу ислям на Балканите ние го играем на страната на исляма. И преди 600 г. пак беше така и свършихме зле. Сега - не знам. дано ББ да е много умен.

5

Анонимен

преди 5 години

Повечето медии в МК се конролират от Груевски и затова има толкова против, но албанците ще бутнат едно рамо.

4

Анонимен

преди 5 години

"Аз съм политик, който винаги внимава за изявите, които не са в услуга на нашата Македония. Илинденското въстание е македонско и ако някой гражданин от България иска, нека да го чества. Аз съм горд, че съм първият премиер, който чества Илинден, като се поклони на гроба на Гоце Делчев", заявява Заев в интервю пред за 1ТВДа чуем реакция на БГ правителството относно думите на Заем, или тактично ще си премълчим???Външната ни, която подписа ИК, ще каже ли нещо? А ще си подаде ли оставката???

3

дрис

преди 5 години

Подкрепа за договора биха дали 27,4 процента от македонците, против биха били 45,2 процента.КОЕ Е ВЯРНО? ЗАГЛАВИЕТО ИЛИ НАПИСАНОТО ПО-ДОЛУ?

2

Анонимен

преди 5 години

писна ни от нагласени резултати

1

Анонимен

преди 5 години

ФЕЙК НЮЗ