36

ЛЕВАНЕВСКИ

преди 5 години

Чавдарците от София погубиха пловдивските Антонивановци и взеха власта еднолично!

35

ГОВОРЕТЕ БЪЛГАРСКИ

преди 5 години

Тази тема е стара като света , същото като-"кокошката или яйцето " !

34

Драго

преди 5 години

Вече съществува такса море, планина и езеро. Нарича се туристическа такса, заплаща се задължително и отива в общинския бюджет. Е, отива на теория, защото за да отиде трябва да бъде прехвърлена от хотелиера ;)

33

Стефанов

преди 5 години

Темата е много подходяща някои да си избиват комплексите за малоценност.Освен това се цели да се отвлича вниманието на обществото от по-важните проблеми.И в крайна сметка - взаимното противопоставяне (разделай и владей) на хората е идеалнhttps://dnes.bg/eu/2018/08/08/zashto-ima-shtastlivi-zatvornici-v-shveciia.384474ия начин да ги управляваш.И шараните се ловят.

32

Анонимен

преди 5 години

До референдумРАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ................................

31

пловдивчанин

преди 5 години

До afВсичко ни отнехте и централно ни управлявате гледайки ни отвисоко!Колко още цветущи градове във страната западнаха заради вас!

30

суверенитета

преди 5 години

До АнонименСамо със всенародна борба ще се освободим от настоящото колониално робство!

29

филибелията

преди 5 години

До Софийското селоПосочете ми поне един възрожденец от София!

28

af

преди 5 години

Еми извинявайте, но подобни статии подхранват точно подобна ненавист между нас. До вчера бяхме на море с приятели от няколко града и дори не ми е хрумвало, че защото съм софиянец трябва да имам против тези от Пловдив примерно. Ние ако до толкова не можем да си надскочим комплексите, значи много жалко за нас като народ.

27

Владислав

преди 5 години

Много малко от нас биха си зарязали имотите и бащинията в провинцията за да дойдат в претъпканата, напрегната и мръ.сна София, ама нямаме избор. Защо не вземем да се съберем да вдигнем един народен съд направо и да оправим провинцията? Хем вие ще сте доволни, че градът ви е празен и чист и няма коли, хем и ние ще се върнем по родните си места.

26

Владислав

преди 5 години

Всички сте ми смешни вече, То бива, то може ама вземете и си изкарайте главите от дирниците."Кореняците шопи" нали стр интелегенцея, па помислете защо аджаба се напълни София рязко за 10г и насочете гнева си на там.Отделно, айде много моля ама повечето от вас от наеми живеят нали? И чичковците предприемачи нали от на Баба нивата дето я продаде внука им купуват апартаментите.Икономиката на София се крепи на провинциалистите.

25

Сф

преди 5 години

Бургас (особено край Морската градина и центъра) си е много красив и приятен град. Там ходят не само софиянци, а и хора от цяла България и от чужбина. Софиянците, които се държат невъзпитано, в повечето случаи не са софиянци, а навлеци от други райони на страната, вкл. и бургазлии. Така, че по-внимателно с обидите, г-жо счетоводителке!

24

референдум

преди 5 години

До ДупЕИ Пловдив да е столица на източна ромелия а Търново столица на северна българия!!!!!!!Да се ревизира т.н безкръвно Съединение и берлинския кангрес да влезе във сила!

23

Анонимен

преди 5 години

До Кореняк софиянецПонеже вие кореняк софянците плащате данъци на парите взети от наем.Защо не си признаете, че всичките сте били доносници и предатаели и от там ги имате тея имоти и апартаменти. После хората от провинцията сме ви виновни.Най дебилните хора в софия са софянците неамбициозни и мрънкащи.Ако не грабехте хората с тея наеми ще си омрете прави от мързел.

22

Людмил

преди 5 години

Ако на селяните очите светеха нощем, то София щеше да заприлича на Лас вегас!

21

Башка Луд

преди 5 години

Диър селинджърс, аз като потомствен столичанин, учтиво ви моля, когато идвате в родният ми град, оставете селянията в жабката на трошката, спазвайте правилата за движение по пътищата и си хвърляйте *** в кофите за смет! Аз плащам най-високите данъци и такси, дишам мръсен въздух, заради ромите дошли от село и топлещи се на гуми, за това имам правото да се възмущавам на простащината и селянията на навоизлюпените "граждани"!

20

По-по-най

преди 5 години

София стана като "Оня свят" - всеки дошъл в нея, никога повече не се връща...

19

.

преди 5 години

Умрел некой да ходи в Бургас.

18

Анонимен

преди 5 години

Моля счетоводителката да разграничи софиянците - на тези, които са ходили в старата зоологическа градина и на тези от типа "София ден и нощ".Разликите са съществени, първата отличителна черта е говора. Натам ... мани.

17

Анонимен

преди 5 години

Цяла България блъска за този отвртителен град-***.