31

Имигранта

преди 5 години

Българите имаме един проблем:не се подкрепяме.Запознавам се с Българин тук...и той веднага първите 5мин ме гледа все едно ще го обера.А онези които толкова дълго крадат и правят каквото си искат в България....и тяхната ще свърши.Всичко ще си дойде по местата един ден.Сигурен съм,че нещата ще тръгнат към по-добро.Не знам кога обаче :))

30

Анонимен

преди 5 години

Защото пък много желае престъпниците от Гроб?Добре, че е оня, от помощното училище, та да подменя чували с бюлетини и да заплашва хората

29

Анонимен

преди 5 години

"" Накрая бандита Борисов пак премиер а отзад Доган му дърпа юздите ""..................Другарю, разбери, че народа НЕ ЖЕЛАЕ БКП ... нито СССР ... не желае клоуни тип слави, а пък измислените дeсни от началото на прехода желае дори още по-малко.е кой да управлява тогава - ти ? няма как да стане ...

28

Анонимен

преди 5 години

Приказки-приказки-приказки и ..........НИииииииииииииЩО!Накрая бандита Борисов пак премиер а отзад Доган му дърпа юздите.Народ който избира 10 години криминално-проявен да го Оправя щото "щял да госпаси от бандитите" е в клинична фаза на невменяемост

27

(-_-)

преди 5 години

Или как човек осъществява връзка сам със себе си..

26

Царя

преди 5 години

До АнонименВие погребахте България.След вас нищо не вирее !

25

Анонимен

преди 5 години

Копнеем за Европа и отношение на тях към нас с уважение( Европа е общо понятие, имам предвид развити бели страни) но действителността там и джунглата в нашата скъпа родина е меко казана голяма...огромна е. Който е живял навън знае за какво говоря. И да си съдерем д-то това е, по скоро сме по близо пп кутурни особенностти до мала азия и ориента отколкото до бленуваният свят. Тя статистикаъа е безмилостно жестока....повече от 1.5 милиона жиееят извън България. Наистина много жалко.

24

Анонимен

преди 5 години

Политиците създадоха престъпниците,или престъпниците създадоха днешните политици.Като с яйцето и кокошката,кое се е появило първо на белия свят.

23

Сънчо

преди 5 години

За мафията че е сраснала с политиците.Открихте Америка на картата.

22

Анонимен

преди 5 години

Първия ден след ареста на истанбулската компания БСП бяха заслужено негативно коментирани, но "Днес" героически скочи да ги спасява като направи четенето и писането на коментари невъзможно "по технически причини". Когато се плюе Б.Б. и ГЕРБ обаче технически проблеми няма и не се трие нищо. Какво ли се чудя като началното лого на сайта е на яркочервен фон.

21

за мен

преди 5 години

Вие кво очаквахте бе пичове ? Нека Господ ме накаже за думите, ама българите бяха избите още по време на османско и комунистическо.През тези две ери, тъжни за България бяха избити всички български патриоти със смели сърца, прекършени до корен чисти български родствени сърца.Вие да не очаквахте, че след това ментета, доносници, корумпирани *** и всякаква друга *** ще продължи съществуването на онази България ? България загина, ама демографията на българите еб*ха майката турците и комунистите

20

Men

преди 5 години

Картинката е ясна в другите държави си имат мафия а нашата мафия си има държава...!

19

Анонимен

преди 5 години

Цялата държава е проядена от корупция като загиващ от тумори!

18

Анонимен

преди 5 години

Нямате си на представа каква корупция има на граничните пунктове с тия винетки, гранична полиция следи само за закупуването на седмичната винетка и оставените две евра за уморените гранични полицаи.

17

бг мафия

преди 5 години

Вие, ако сте най-долу в стълбицата в чистата и бяла робска еврейска система тип "служител" и взимате 600-700лв, какви други привилегии ви предлагат робовладелците ? Щото аз лошо от поданик на Илиеви не съм чул, дори и след 20+ години.

16

хаха

преди 5 години

Всичките много потресени, ама де ли си мечетаят и те да са на мястото на Очите.Да направят истинска мафиотска група.Където дори и най-долните в стълбицата да карат X5-ци.Честно казано се кефя на хора като Жоро Илиев и Очите.

15

!

преди 5 години

И всяка държава винаги си е държала мафията на каишка....и който не слушка - 2х2 без комин. Само наивник може да вярва, че държавите не търгуват на най-високо ниво с наркотици....просто това става посредством сложна верига от бушони. Все пак говорим за оборот от трилиони долари на годишна база....Всички знаят кои държави буквално се изхранват с производството на мак и кока....обаче нищо не се прави....все пак имаме връзка продавач-купувач. И всичките пари се вливат в т.нар. черни каси.

14

!

преди 5 години

Това е по цял свят....крупните политици са първи приятели с крупните престъпници. В САЩ например дори много гнусно са узаконили това явление с думата лобизъм. Съвсем законно и нормално е корпорации и частни лица да финансират кампаниите на президентите, а те от своя страна се задължават да прокарат удобни закони за спонсорите. Просто трябва да се декларира, а колко пари се взимат под масата не е ясно. При нас нещата просто са малко по-неошлайфани.

13

123

преди 5 години

Няма връзка между политици и престъпници,защотоо политици няма и всички са престъпници...

12

Дано има Господ

преди 5 години

Всички са от едно голямо Котило, наре- чено БКП!Господ да "поживи"ДрагалЪвский наш ***,за туй що държавата изкорми и народеца окрал!Триста милиарда долара от изкормва-нето на държавата и 25милисрда от спестяванията на българския народ !Равносметка - чиста сметка!