9

Анонимен

преди 5 години

Аз пък минах цяла Европа в последния месец. Полиция няма никъде. Ние сме азиатска държава.

8

Анонимен

преди 5 години

Глобите от мобилните камери падат в съда. На ушевите им остава да дебнат за кислородна вода и риванол с изтекъл срок на годност, и избеляла светлоотразителна сигнална жилетка. Направо разтуряй седемдесет хилядната банда щатни корумпета, по примера на Грузия.

7

:):)

преди 5 години

полцейщина ,какво очаквате ББ ЦЦ....тормоз на наделението. Два дни карах из Румъния, едно че.ге с палка не видях....

6

одран по вр.на акция

преди 5 години

Ходят с едни ведомости и пишат та се късат къде те спрял ,проверил ,побъркаха ги .... и ефекта като цяло за безопасността е нула ,но за бюджета е огромен щото в момента актовете и фишовете валят не знам за това ли трябва да служи кат па и другите но яко хвърчат глоби...особено за другите дето и те работят по КАТ съм против на хората им разбиват къщите те висят по кръстовищата ,ама като са им наредили това е.

5

Анонимен

преди 5 години

Нашата милиция ни пази, казвайте и на престъпниците кога ще има акция Иванчева що не и казахте, че я следите колко човека е убила на пътя или за паркомясто ама и пратихте 500 барети да заловят една жена 45 кила с мокри дрехи, а Митьо Очите случайно го изпуснахте и не му пратхите 1390 барети да го заловят

4

-10

преди 5 години

По изложените съображения и на основание чл. 124, ал. 1, т. 4 и чл. 125 от Закона за съдебната власт Общото събрание на колегиите във Върховния административен съд РEШИ: В хипотезата на чл. 189, ал. 4 от Закона за движението по пътищата, установяването и заснемането на нарушение, могат да се осъществят само със стационарно техническо средство, което е предварително обозначено и функционира автоматизирано в отсъствие на контролен орган.

3

Анонимен

преди 5 години

А иначе не гледат за нищо

2

одран по вр. на акци

преди 5 години

Тоз ми омръзна аз да го гледам --- все тая от техните постоянни акции ,те са постоянно в акция да могат да спират уж за проверка и да търсят да те дърмонят -- тука сме бедни караме стари коли чудесен удар за бюджета за тях и началниците им това е свършена работа ---повече глабени на пътя...

1

-10

преди 5 години

Електронен фиш заснет от нестационарна камера не минава през съда!!!